Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim oldu canım adet günümün 2nci günü oldu kahve leke peçeteye sildiğimde geldi hatta şimdi bile ara ara tuvalet bittilten sonra geliyor peçeteye falanda
Canım bugünde ben wcden sonra peçeteyle silince kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi belkise adet olucam bilemedim

Ay inşallah bebek vardır canım ya birkaç gün sonra tekrarla bence testini cabım

Inşallah canim yaa çok sevinirim inşallah gelir bebiş:)

O batmalar bende de var enfeksiyon olur diye korkuyorum hatta canım

Canım bugünde ben wcden sonra peçeteyle silince kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi belkise adet olucam bilemedim
Ya şöyle bişey benim adet zamanındaki kahverengilikle bu çok farklı ben onu farkettim adet olucağım zaman koyu kahve olur ama bu açık kahve sulandırılmış kahve gibi ona dikkat ettim ben belki faydası olur

Kızlar bebeğimi kaybettim kürtaj olacam
Basın sağ olsun canım Rabbim tez zamanda yine versin insallah üzme kendini nasibi yokmuş demek bende 1 buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim kurtaj oldum nasiplerı yoksa elden bişey gelmez

Kuzular ben bebek istiyorum çok ama kimse istemiyor eşim dahil

Ay şükür bulantım yok ama yeni başlar diyorlar ozaman ne yaparım bilmiyorum normalde midem hassas kokulara bile inşallah bulantım olmadan geçer sen nekadarlık hamişsin canımm
Ben 10+6 canım 6. Haftam bittiğinde başladı benimde:) en sevdiğim şeylerden tiksindim yumurta tavuk çay sigara:) inşallah cnm cidden kötü oluyor yiyememek ama vitamin içiyorum o biraz rahatlatıyor en azından bebeğim ondan alıyordur diorum

Canım bi arkadaşımın 10 gün gecikmesi vardı test yaptı hiç birinde çıkmamış bi kan verdi 6 haftalık olmuş yani çıkmayabiliyor
Adet olmadığımız sürece umut var demektir

Hadi yaaa bakalım bende nasıl olucak peki bişey sorucam çaydan nasıl tüksindin ya sigara tiksinmen olana kadar içiyormuydun canım

Hadi yaaa bakalım bende nasıl olucak peki bişey sorucam çaydan nasıl tüksindin ya sigara tiksinmen olana kadar içiyormuydun canım
Evet canim sigara içiyordum ben 3 haftalıkken öğrendim hamile oldugumu kendi irademle bıraktım 6 haftadan sonra tiksinme geldi dumanına bile çok tahammülüm yok çay da çok içen biriydim ama şimdi aslaa hiç içmemiş gibiyim:) inşallah olmaz cnm tiksinme kötü bisey mutfağa girince midem bulanıyor:)))))

6 bittiğinde başladı cnm onun öncesi çok iyiydi hatta herkes masallah felan diodu:) şimdi çok afedersin kusma yok ama öğürme ve tiksinme var sadece tostla besleniyorum.
Oda iyi canım sonradan açılır iştahın inşallah en azından tost yiyebiliyorsun geçenlerde okudum su içip kusan vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…