- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen benim de öyle olmuştu kuzum hafif kırmızılık da vardıCanım bugünde benden kahverengimsi kırmızılı bir leke geldi ama peçeteye sildiğimde
Canım bugünde ben wcden sonra peçeteyle silince kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi belkise adet olucam bilemedimBenim oldu canım adet günümün 2nci günü oldu kahve leke peçeteye sildiğimde geldi hatta şimdi bile ara ara tuvalet bittilten sonra geliyor peçeteye falanda
Ay inşallah bebek vardır canım ya birkaç gün sonra tekrarla bence testini cabımkızlar çok teşekkür ederim
Lekem oldu diye umudum kaybolmuştu
Şimdi ateşimi ölçtüm hala yüksek
Adet olcak olsam düşüyordu ateşim
İnşallah hamişimdir kızlar
Ama testlerde bembeyaz bilemedimki
Geçmiyor günler
Şöyle iki gün daha olmasam umutlanırım
Canım yumurtlamaya göre bugün benim düzensiz oluyor tam kestiremiyorum ama dğn yaptım test bugünde silince kahverengi akıntı geldiCanım sen testi erken mi yaptın, kaç gün var bata ?
Inşallah canim yaa çok sevinirim inşallah gelir bebiş:)Canım gerçektenmi
Çok sevindim biliyormusun
Ne bileyim silikte olsa birşeyler çıkar demiştim ama haklısın
Ne ağrı var ne bişey
Eskiden de lekem gelirdi ama ağrım olurdu
Şimdi kasığımda batma hissi var
İnşallah olmam bu ay çok umutlandım
Hayır canım olmadı hiçAynen benim de öyle olmuştu kuzum hafif kırmızılık da vardı
Senin olurmuydu önceden böyle
O batmalar bende de var enfeksiyon olur diye korkuyorum hatta canımCanım gerçektenmi
Çok sevindim biliyormusun
Ne bileyim silikte olsa birşeyler çıkar demiştim ama haklısın
Ne ağrı var ne bişey
Eskiden de lekem gelirdi ama ağrım olurdu
Şimdi kasığımda batma hissi var
İnşallah olmam bu ay çok umutlandım
Ozaman yerleşme ihtimali çok yüksek kuzum sendeHayır canım olmadı hiç
Bende canımO batmalar bende de var enfeksiyon olur diye korkuyorum hatta canım
Ya şöyle bişey benim adet zamanındaki kahverengilikle bu çok farklı ben onu farkettim adet olucağım zaman koyu kahve olur ama bu açık kahve sulandırılmış kahve gibi ona dikkat ettim ben belki faydası olurCanım bugünde ben wcden sonra peçeteyle silince kahverengi akıntı geldi dahada gelmedi belkise adet olucam bilemedim
Basın sağ olsun canım Rabbim tez zamanda yine versin insallah üzme kendini nasibi yokmuş demek bende 1 buçuk ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim kurtaj oldum nasiplerı yoksa elden bişey gelmezKızlar bebeğimi kaybettim kürtaj olacam
6 bittiğinde başladı cnm onun öncesi çok iyiydi hatta herkes masallah felan diodu:) şimdi çok afedersin kusma yok ama öğürme ve tiksinme var sadece tostla besleniyorum.Ayy çok kötü olmuş ya mide bulantın kaçıncı haftanda başladı canım
Ben 10+6 canım 6. Haftam bittiğinde başladı benimde:) en sevdiğim şeylerden tiksindim yumurta tavuk çay sigara:) inşallah cnm cidden kötü oluyor yiyememek ama vitamin içiyorum o biraz rahatlatıyor en azından bebeğim ondan alıyordur diorumAy şükür bulantım yok ama yeni başlar diyorlar ozaman ne yaparım bilmiyorumnormalde midem hassas kokulara bile inşallah bulantım olmadan geçer sen nekadarlık hamişsin canımm
kızlar çok teşekkür ederim
Lekem oldu diye umudum kaybolmuştu
Şimdi ateşimi ölçtüm hala yüksek
Adet olcak olsam düşüyordu ateşim
İnşallah hamişimdir kızlar
Ama testlerde bembeyaz bilemedimki
Geçmiyor günler
Şöyle iki gün daha olmasam umutlanırım
Hadi yaaa bakalım bende nasıl olucakBen 10+6 canım 6. Haftam bittiğinde başladı benimde:) en sevdiğim şeylerden tiksindim yumurta tavuk çay sigara:) inşallah cnm cidden kötü oluyor yiyememek ama vitamin içiyorum o biraz rahatlatıyor en azından bebeğim ondan alıyordur diorum ♥
Evet canim sigara içiyordum ben 3 haftalıkken öğrendim hamile oldugumu kendi irademle bıraktım 6 haftadan sonra tiksinme geldi dumanına bile çok tahammülüm yokHadi yaaa bakalım bende nasıl olucakpeki bişey sorucam çaydan nasıl tüksindin ya sigara tiksinmen olana kadar içiyormuydun canım
Oda iyi canım sonradan açılır iştahın inşallah en azından tost yiyebiliyorsun geçenlerde okudum su içip kusan vardı6 bittiğinde başladı cnm onun öncesi çok iyiydi hatta herkes masallah felan diodu:) şimdi çok afedersin kusma yok ama öğürme ve tiksinme var sadece tostla besleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?