Aynen cnm çok şükür ki kusma yok Amaan sağlıkla gelsinler de napalim cekcez mecburOda iyi canım sonradan açılır iştahın inşallah en azından tost yiyebiliyorsun geçenlerde okudum su içip kusan vardı
Aynen canım aminAynen cnm çok şükür ki kusma yok Amaan sağlıkla gelsinler de napalim cekcez mecbur
Evet kuzum okadar çok örnek varki öyleCanım bi arkadaşımın 10 gün gecikmesi vardı test yaptı hiç birinde çıkmamış bi kan verdi 6 haftalık olmuş yani çıkmayabiliyor
Adet olmadığımız sürece umut var demektir
Keşke olsa canım ama enfeksiyondur diye korkuyorum yada adetim gelicek herşey olabilir canımmOzaman yerleşme ihtimali çok yüksek kuzum sende
Bir de yerleşme kanaması olduğu zaman hemen çıkmıyormuş testlerde
Sanki öyle birşey okumuştum forumlarda öyle hatırlıyorum
İnşallah yoktur enfeksiyon falan canım bebiştir inş yada adet gelir yani bekletmedenBende canım
Anladım canım olursa dikkat ederim bende sağolYa şöyle bişey benim adet zamanındaki kahverengilikle bu çok farklı ben onu farkettim adet olucağım zaman koyu kahve olur ama bu açık kahve sulandırılmış kahve gibi ona dikkat ettim ben belki faydası olur
Aaa nasıl yaniiiKuzular ben bebek istiyorum çok ama kimse istemiyor eşim dahil
Benim oOda iyi canım sonradan açılır iştahın inşallah en azından tost yiyebiliyorsun geçenlerde okudum su içip kusan vardı
Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimleMemeli Mestan ne yaptın canım ya merak ettim iyisindir inşallah
İkinci kezmi gitti hastane ye e bebek iyi falan demiştiMemeli Mestan ne yaptın canım ya merak ettim iyisindir inşallah
İnşallah yerleşmedir canım, düzensizse geç döllenme olabilir belki biraz daha bekle bakalımCanım yumurtlamaya göre bugün benim düzensiz oluyor tam kestiremiyorum ama dğn yaptım test bugünde silince kahverengi akıntı geldi
İnşallah canım dualarım seninle sen de dua et Rabbim korusun miniğiniGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
İçini ferah tut ve dinlen bol bol. Progestan ı bazen tutunsun die de verio doktorlar. Bişey olmaz inşallahGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
Amin bitanem aminİnşallah canım dualarım seninle sen de dua et Rabbim korusun miniğini
İyi olduğundan haberim yoktu canım ama yazdı şimdiİkinci kezmi gitti hastane ye e bebek iyi falan demişti
İnsallah kuzum cok sagolİçini ferah tut ve dinlen bol bol. Progestan ı bazen tutunsun die de verio doktorlar. Bişey olmaz inşallah
Geçmiş olsun, endişelenme bu çoğu gebede oluyor progestan baya etkili bebeğin tutunmasında, sen bol bol dinlen stres yapmaGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
Bugun ikinci kez mi gittin. Enfeksiyon varmış dediğin dünmüydüİnsallah kuzum cok sagol♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?