Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bi arkadaşımın 10 gün gecikmesi vardı test yaptı hiç birinde çıkmamış bi kan verdi 6 haftalık olmuş yani çıkmayabiliyor
Adet olmadığımız sürece umut var demektir
Evet kuzum okadar çok örnek varki öyle
Ama benim dün lekem gelince pek umudum kalmadı
Genelde lekeden sonra hasta oluyorum da

Ozaman yerleşme ihtimali çok yüksek kuzum sende
Bir de yerleşme kanaması olduğu zaman hemen çıkmıyormuş testlerde
Sanki öyle birşey okumuştum forumlarda öyle hatırlıyorum
Keşke olsa canım ama enfeksiyondur diye korkuyorum yada adetim gelicek herşey olabilir canımm

Ya şöyle bişey benim adet zamanındaki kahverengilikle bu çok farklı ben onu farkettim adet olucağım zaman koyu kahve olur ama bu açık kahve sulandırılmış kahve gibi ona dikkat ettim ben belki faydası olur
Anladım canım olursa dikkat ederim bende sağol

Oda iyi canım sonradan açılır iştahın inşallah en azından tost yiyebiliyorsun geçenlerde okudum su içip kusan vardı
Benim o yani onu yazan değilim de ben de öyleydim sabah su içip yarım saat sonra safra olarak çıkarıyordum, çok fena birşey ama 16. Haftadan sonra bitiyor telaş etmeyin sonra da insan sürekli yiyor kendini durduramıyor

Memeli Mestan ne yaptın canım ya merak ettim iyisindir inşallah
Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle

Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
İnşallah canım dualarım seninle sen de dua et Rabbim korusun miniğini

İçini ferah tut ve dinlen bol bol. Progestan ı bazen tutunsun die de verio doktorlar. Bişey olmaz inşallah

Geçmiş olsun, endişelenme bu çoğu gebede oluyor progestan baya etkili bebeğin tutunmasında, sen bol bol dinlen stres yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…