Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
InsAllah canim sen isini birak evde dinlen bence canim insAllah bisey olmaz

Kizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
Allah yardımcın olsun, sakin ol iyi düşün iyi olsun, hayırlı haberlerle gel inş dualarım seninle..

Bugun ikinci kez mi gittin. Enfeksiyon varmış dediğin dünmüydü
Evet kuzum dundu bugun beyaz ic camasiri giydim dus aldim isten gelince takibim daha kolay olsun dedim normalde giymem beyaz wc ye girdim kahverengi akintim oldu yine agrim vardi ama akintiyi gorunce ozele gittim onlarda daha iyi ultrasonu var diye devlete gonderdi

O
Ohh ne güzel şifa olsun canım
Olmuş canım kızım doğdu 6 yaşında ben şimdi ikinci için uğraşıyorum ama mide bulantısı diyene yorum yapmadan duramıyorum işte üç ay boyunca herşey ve herkes kokuyordu çünkü zor bir dönem ama sonrası güzel ☺

Kizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
Rabbim yardimcin olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet beyaz iç çamaşırı giyinmek faydalı hamilelik boyunca ne var ne yok belli oluyo. Bende bi kaç gundur beyaz giyiniyorum. Dinlenmen lazım canım boş kaldıkça yat otur kendimi yorma fazla. İnşallah bişey olmaz hep beraber doguracaz Allah ın izniyle saglıkla bebe uyumuo die sabahlara kadar konuşacaz

Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
Kese nekadar olmalıymış kuzum içini ferah tut bebeğin seninle

Ayyy sag saglim gelsinlerde uyumasinlarda buralarda uyumuyo diye dert yanalim Hastanede minik bebekleri gorunce icimden icimden konustum annecim senide boyle gorucek miyim parmaklarin ellerin boyle olucak mi diye agladim konustum agladim konustum yandaki kiz cocugunun siraniz kac diye sormasina kadar

Kese nekadar olmalıymış kuzum içini ferah tut bebeğin seninle❤
Soylemedi normal boyutunu zaten sinirliydi 4 hastaydik biri suriyeli 5. Dogumu 3 gun kalmis polikinlige git demisler acile gelmis biri 18i gecmemis 4 aylik hamile polis cagirdilar digeri 1 yildir evli 21 yasinda esiyle ilk kez dun birlikte olmuslar heryerim parcalandi dedi kanamam var dedi doktor muayne etmek isteyince de birliktelik oldu mu bilmiyorum alet sokmayin carsafimda kan yoktu dedi doktor delirdi en son bendim sormadim bisey

Allah’ın izniyle aynen canım ya inşallah

Sıkma canını enerjin bebeğe gidiyoe unutma canım konuş bebeğinlee..kahverengi akıntın süreklimi geliyordu yoksa tuvalete gittiğindemi canım..ben sordum doktora kahverengi korkulacak bişey değil kırmızı sümükümsü ve damarlı kırmuzı gelirse gel demişti..dün ve bugün benimde kahve gibi ama koyu değil peçeteye geldi dün gitmiştim doktoruna öyle dedi..kafanda büyütme bebeğin seninle kalıcak

İnsallah balim insallah dunku tahlil sonuclarina baktim idrarda kan varmis o korkuttu beni bu kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…