InsAllah canim sen isini birak evde dinlen bence canimGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
İnsallah etkisini bende de gosterir tesekkur ederim balimGeçmiş olsun, endişelenme bu çoğu gebede oluyor progestan baya etkili bebeğin tutunmasında, sen bol bol dinlen stres yapma
Ohh ne güzel şifa olsun canımBenim oyani onu yazan değilim de ben de öyleydim sabah su içip yarım saat sonra safra olarak çıkarıyordum, çok fena birşey ama 16. Haftadan sonra bitiyor telaş etmeyin sonra da insan sürekli yiyor kendini durduramıyor
Allah yardımcın olsun, sakin ol iyi düşün iyi olsun, hayırlı haberlerle gel inş dualarım seninle..Kizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
Evet kuzum dundu bugun beyaz ic camasiri giydim dus aldim isten gelince takibim daha kolay olsun dedim normalde giymem beyaz wc ye girdim kahverengi akintim oldu yine agrim vardi ama akintiyi gorunce ozele gittim onlarda daha iyi ultrasonu var diye devlete gonderdiBugun ikinci kez mi gittin. Enfeksiyon varmış dediğin dünmüydü
İnsallah bitanem insallah sagsaglim kucagimiza aliriz hepimizInsAllah canim sen isini birak evde dinlen bence caniminsAllah bisey olmaz
Olmuş canım kızım doğdu 6 yaşındaO
Ohh ne güzel şifa olsun canım
Rabbim yardimcin olsun, inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
Dinlenicem artik sanirim asiri gerginlik stres bana yaramiyoCanım stres yapma ve bol bol dinlenMemeli Mestan
Amin canim insAllahİnsallah bitanem insallah sagsaglim kucagimiza aliriz hepimiz
Evet beyaz iç çamaşırı giyinmek faydalı hamilelik boyunca ne var ne yok belli oluyo. Bende bi kaç gundur beyaz giyiniyorum. Dinlenmen lazım canım boş kaldıkça yat otur kendimi yorma fazla. İnşallah bişey olmaz hep beraber doguracaz Allah ın izniyle saglıkla bebe uyumuo die sabahlara kadar konuşacazEvet kuzum dundu bugun beyaz ic camasiri giydim dus aldim isten gelince takibim daha kolay olsun dedim normalde giymem beyaz wc ye girdim kahverengi akintim oldu yine agrim vardi ama akintiyi gorunce ozele gittim onlarda daha iyi ultrasonu var diye devlete gonderdi
Kese nekadar olmalıymış kuzum içini ferah tut bebeğin seninleGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
Ayyy sag saglim gelsinlerde uyumasinlarda buralarda uyumuyo diye dert yanalimEvet beyaz iç çamaşırı giyinmek faydalı hamilelik boyunca ne var ne yok belli oluyo. Bende bi kaç gundur beyaz giyiniyorum. Dinlenmen lazım canım boş kaldıkça yat otur kendimi yorma fazla. İnşallah bişey olmaz hep beraber doguracaz Allah ın izniyle saglıkla bebe uyumuo die sabahlara kadar konuşacaz
Soylemedi normal boyutunu zaten sinirliydi 4 hastaydik biri suriyeli 5. Dogumu 3 gun kalmis polikinlige git demisler acile gelmis biri 18i gecmemis 4 aylik hamile polis cagirdilar digeri 1 yildir evli 21 yasinda esiyle ilk kez dun birlikte olmuslar heryerim parcalandi dedi kanamam var dedi doktor muayne etmek isteyince de birliktelik oldu mu bilmiyorum alet sokmayin carsafimda kan yoktu dedi doktor delirdi en son bendim sormadim biseyKese nekadar olmalıymış kuzum içini ferah tut bebeğin seninle❤
Allah’ın izniyle aynen canım ya inşallahEvet beyaz iç çamaşırı giyinmek faydalı hamilelik boyunca ne var ne yok belli oluyo. Bende bi kaç gundur beyaz giyiniyorum. Dinlenmen lazım canım boş kaldıkça yat otur kendimi yorma fazla. İnşallah bişey olmaz hep beraber doguracaz Allah ın izniyle saglıkla bebe uyumuo die sabahlara kadar konuşacaz
Sıkma canını enerjin bebeğe gidiyoe unutma canım konuş bebeğinlee..kahverengi akıntın süreklimi geliyordu yoksa tuvalete gittiğindemi canım..ben sordum doktora kahverengi korkulacak bişey değil kırmızı sümükümsü ve damarlı kırmuzı gelirse gel demişti..dün ve bugün benimde kahve gibi ama koyu değil peçeteye geldi dün gitmiştim doktoruna öyle dedi..kafanda büyütme bebeğin seninle kalıcakSoylemedi normal boyutunu zaten sinirliydi 4 hastaydik biri suriyeli 5. Dogumu 3 gun kalmis polikinlige git demisler acile gelmis biri 18i gecmemis 4 aylik hamile polis cagirdilar digeri 1 yildir evli 21 yasinda esiyle ilk kez dun birlikte olmuslar heryerim parcalandi dedi kanamam var dedi doktor muayne etmek isteyince de birliktelik oldu mu bilmiyorum alet sokmayin carsafimda kan yoktu dedi doktor delirdi en son bendim sormadim bisey
İnsallah balim insallah dunku tahlil sonuclarina baktim idrarda kan varmisSıkma canını enerjin bebeğe gidiyoe unutma canım konuş bebeğinlee..kahverengi akıntın süreklimi geliyordu yoksa tuvalete gittiğindemi canım..ben sordum doktora kahverengi korkulacak bişey değil kırmızı sümükümsü ve damarlı kırmuzı gelirse gel demişti..dün ve bugün benimde kahve gibi ama koyu değil peçeteye geldi dün gitmiştim doktoruna öyle dedi..kafanda büyütme bebeğin seninle kalıcak
Korkmaa kötü düşünceleride sil aklından iyi düşünnn moral çok etkiliyormuş bakİnsallah balim insallah dunku tahlil sonuclarina baktim idrarda kan varmiso korkuttu beni bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?