- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Uyucam zaten halsizim ama agrilar musade eder mi bilmemKorkmaa kötü düşünceleride sil aklından iyi düşünnn moral çok etkiliyormuş bakbence burdanda çık ve uyumaya çalış dinlendir vücudunu ❤
[/QUOTE]Kızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamacanım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba
[/QUOTE]Kızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamacanım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba
İnşallah güzel olur herşey kalbim seninle dualarımdaKizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
İnşallah cabım korkma herşey güzel olucak iyi düşün dinlen bol bolGeldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
Beklicem canım yapıcak birşey yokİnşallah yerleşmedir canım, düzensizse geç döllenme olabilir belki biraz daha bekle bakalım
Ben nedense Hamileyim diye hissediyorum hissetmek bilmektir bazen demişler :)Belli olmaz canım hamişsindir belkide
Ne güzel canım bende bu ay çok hissettim ama olmadı umarım sen yanılmamışsındırBen nedense Hamileyim diye hissediyorum hissetmek bilmektir bazen demişler :)
Regl oldunmuki canımNe güzel canım bende bu ay çok hissettim ama olmadı umarım sen yanılmamışsındır❤☺
Bende ikinci kez tek verdim artık vermedim salı gibi bende doktora gitmeyi düşünüyorum senin değerlerin de 2 gün sonra bini geçer canım sende keseyi görürsün bence
[/QUO
Hmm anldm cnm insallahalttan muayne etmezler dimi birde ozel bolgeye agda yaptrsam sian birsey olurmu
GunaydinnGünaydın kızlar
Amin insAlah canimmm hayirlisi olsun hakkindaGünaydınlarbenim de 2.aşılamam bu sefer biraz değişik oldu. Kontrole diye gittim çatlatma iğnesi olmadan aşılama yapıldı Kendiliğinden çatlama başlamış meğerse. Bir de mikroçip yöntemi kullandık bu sefer. Bakalım sonuca son 5 gün inşallah Ben de 2020 ye bebişle girmek istiyorum hayırlısı ile hamile olan arkadaşlarım inşallah sağselim yavrunuzu kucağınıza alırsınız Bebiş isteyen arkadaşlarım inşallah 2020 ye hamiş gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?