Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama canım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Olabilir canım sorun olmaz merak etme

[/QUOTE]
Benim bu ay erken oldu yumurtlamam 11.gündü galiba ve hamile kaldım, bu seni korkutmasın iyi düşün değerlendirmeye başlayın

Benim bu ay erken oldu yumurtlamam 11.gündü galiba ve hamile kaldım, bu seni korkutmasın iyi düşün değerlendirmeye başlayın
[/QUOTE]
Ay ınsalah canm ya hayırlısı artık rabbım bilir tabi bir an büyümesi korkuttu benı sadece ama kısmet ne diyim hayırlısı

[/QUOTE]
Neden olmasın, önemli olan yumurtanın kaliteli olması ve klomen bunu sağlar büyük ölçüde, sen stres yapma koyu çıkması yuumurtanın salındığını gösteriyor yani çatlamak üzere daha çatlamamış olabilir siz değerlendirin her an içeride sperm bulunsun.. moralini bozma, rahat ol

Kizlar dualarinizi bekliorum yarin 8.30 da aşilama olucak tedirginim insallah guzel sorunsuz ve acisiz gecer ve insallah tutar bnde guzel hber veririm size nolur duanizi esirgemeyin ts ederm simdiden ve iyi geceler
İnşallah güzel olur herşey kalbim seninle dualarımda

Geldim kuzum ozele gittim devlete git burdaki ultrason cok eski dusuk tehlikesi olabilir dedi uzun ugraslar ve saatler sonucunda doktor keseme bakti 15mm dedi progestan yazdi insallah kalir bebegim benimle
İnşallah cabım korkma herşey güzel olucak iyi düşün dinlen bol bol

Neden olmasın, önemli olan yumurtanın kaliteli olması ve klomen bunu sağlar büyük ölçüde, sen stres yapma koyu çıkması yuumurtanın salındığını gösteriyor yani çatlamak üzere daha çatlamamış olabilir siz değerlendirin her an içeride sperm bulunsun.. moralini bozma, rahat ol
[/QUOTE]
Ay saol kuzum ınsallah aminnn çokkk

4 aydır 27 gün çeken adetim bugün olmam gerekirken olmadı 19 u adet gunumdu 1 gün önce leke gelirdi o da gelmedi reglden 1 gün once test yptim negatif bir daha yomak istemiyorum gec döllenme ise beklicem 1 hafta daha

Günaydınlarbenim de 2.aşılamam bu sefer biraz değişik oldu. Kontrole diye gittim çatlatma iğnesi olmadan aşılama yapıldı Kendiliğinden çatlama başlamış meğerse. Bir de mikroçip yöntemi kullandık bu sefer. Bakalım sonuca son 5 gün inşallah Ben de 2020 ye bebişle girmek istiyorum hayırlısı ile hamile olan arkadaşlarım inşallah sağselim yavrunuzu kucağınıza alırsınız Bebiş isteyen arkadaşlarım inşallah 2020 ye hamiş gireriz

Amin insAlah canimmm hayirlisi olsun hakkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…