Gunaydinn canimmGunaydın
InsAllah canim gunaydinnBol hamişli günlere günaydınnn
Canim en iyisi sen doktora gidince sor ona gore hareket et ☺Kızlar benim sata göre doğum haziran gösteriyor yumurtlama gününe görede temmuz gösteriyor hangisine göre hareket edeyim şimdi ben
Doktor ultrason ölçümü yapıp tarihinizi değiştirir büyük ihtimal, benim 10 gün farkediyordu ama ilişki tarihi ile uyumluydu doktorun dediği, o ağ sadece 1 kere oluo hamile kaldığım için kontrol edebilmiştim :)Kızlar benim sata göre doğum haziran gösteriyor yumurtlama gününe görede temmuz gösteriyor hangisine göre hareket edeyim şimdi ben
Günaydın canım sabah adet oldum benRegl oldunmuki canım
Hayırlısı olsun canımGünaydın canım sabah adet oldum ben
Hele bende gidince bi bakayım doktor bana ne dicek temmuzda çok sıcak be anacımDoktor ultrason ölçümü yapıp tarihinizi değiştirir büyük ihtimal, benim 10 gün farkediyordu ama ilişki tarihi ile uyumluydu doktorun dediği, o ağ sadece 1 kere oluo hamile kaldığım için kontrol edebilmiştim :)
Öyle yapayım en iyisi merak içerisindeyimCanim en iyisi sen doktora gidince sor ona gore hareket et ☺
Ne zaman gidiceksin doktora canim ☺Öyle yapayım en iyisi merak içerisindeyim
Hamile olarak girmektense lohusa daha kolayHele bende gidince bi bakayım doktor bana ne dicek temmuzda çok sıcak be anacımyaza lohusalı girmek oyy anam
Test pik oldu mu hiç?? Eğer olmadıysa yapmaya devamGünaydın kızlar... Şimdi size ovu testimi atıcam 2 gün önce hatırlayanlar vardır ozaman test yaptığımda silik bir ikinci çizgi çıkmıştı şimdi ise hiçbirşey yok ben 5.gün değil elime testler geç geldi diye 7.gün yapmıştım. Dünde unuttum yapmayı bugün rehl bitişinden sonra 10.gün. Test bu zamana kadar yapılırmıydı benmi süreyi uzattım
Eki Görüntüle 2546686
Olmadı hiç öyle koyu renk görmedim. Zaten doktorum senin yumurtlama zamanın belli değil dedi diye bu testi almıştım.Test pik oldu mu hiç?? Eğer olmadıysa yapmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?