Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemesen kabul etmezsin canım altan bakmalarını valla ağda konusunda bi fikrm yok ya ama bi zararı olduğunu düşünüyorum yine de bilen arkadaşlar yardımcı olsun

Kızlar benim sata göre doğum haziran gösteriyor yumurtlama gününe görede temmuz gösteriyor hangisine göre hareket edeyim şimdi ben

Kızlar benim sata göre doğum haziran gösteriyor yumurtlama gününe görede temmuz gösteriyor hangisine göre hareket edeyim şimdi ben
Doktor ultrason ölçümü yapıp tarihinizi değiştirir büyük ihtimal, benim 10 gün farkediyordu ama ilişki tarihi ile uyumluydu doktorun dediği, o ağ sadece 1 kere oluo hamile kaldığım için kontrol edebilmiştim :)

Arkadaşlar kim sordu göremedim ama doktorlar genelde ağdaya izin veriyor, yinede kendi doktorunuzun fikrini alın tabi

Hele bende gidince bi bakayım doktor bana ne dicek temmuzda çok sıcak be anacım yaza lohusalı girmek oyy anam

Günaydın kızlar... Şimdi size ovu testimi atıcam 2 gün önce hatırlayanlar vardır ozaman test yaptığımda silik bir ikinci çizgi çıkmıştı şimdi ise hiçbirşey yok ben 5.gün değil elime testler geç geldi diye 7.gün yapmıştım. Dünde unuttum yapmayı bugün rehl bitişinden sonra 10.gün. Test bu zamana kadar yapılırmıydı benmi süreyi uzattım

Test pik oldu mu hiç?? Eğer olmadıysa yapmaya devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…