Ben yaptm 2 gun once bişey olmuyo ya ne olacakÖyle yapayım en iyisi merak içerisindeyim☺
Yani bana görede bişey olmazBen yaptm 2 gun once bişey olmuyo ya ne olacak
Ben izledim cok guzel bi filmm tabi yanimda esimde vardi daha fazla aglarsan cikariz filmden dedi ve ben agliyamadimmBugun bol aglamaklı bir gun gecirecegim 7. Koguştaki mucizeye gideceğim
Yazın bol bol göbişli foto çekiniz artıkHamile olarak girmektense lohusa daha kolay
Kızzz bende eşimle gidecegim. Bakalım duygusallık ne boyutta bendeBen izledim cok guzel bi filmm tabi yanimda esimde vardi daha fazla aglarsan cikariz filmden dedi ve ben agliyamadimm
Salı günü gitmeyi düşünüyorum canım bakalım bi aksilik çıkmazsaNe zaman gidiceksin doktora canim ☺
Iyi bakalim canim hayirlisi olsun keseni gorde gel insAllahSalı günü gitmeyi düşünüyorum canım bakalım bi aksilik çıkmazsa
Aglamamak elde degil inanki bidaha izlesem bidaha aglarimmKızzz bende eşimle gidecegim. Bakalım duygusallık ne boyutta bende
Ayy canım inşallah içim içimi yiyiyor zaten meraktanIyi bakalim canim hayirlisi olsun keseni gorde gel insAllah
Aynen öyle canım benimAaa nasıl yaniii
Az kalmis ne kalmis ki surda saliya bugunu saymazsak 1 gun ☺Ayy canım inşallah içim içimi yiyiyor zaten meraktan
Gelde bana sor bu zaman geçmek bilmiyorAz kalmis ne kalmis ki surda saliya bugunu saymazsak 1 gun ☺
Canım ben 3 gündür folik asit alamıyorum bi zararı var mıdır yaAz kalmis ne kalmis ki surda saliya bugunu saymazsak 1 gun ☺
Gecer canim gecer akışına birak ben napem taa bidaki pazartesine gitcem doktora ☺Gelde bana sor bu zaman geçmek bilmiyor
Bilmiyorum ki canim eczaneden alda yut bali kuzum yaCanım ben 3 gündür folik asit alamıyorum bi zararı var mıdır ya
Gunaydinn canim nasil oldunn ❤Gunaydinnn
Banada yine zaman vercek bebişi görmek için bu sefer ayy geç olsun ama sağlıklı olsunlarGecer canim gecer akışına birak ben napem taa bidaki pazartesine gitcem doktora ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?