- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Agrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun geceGunaydinn canim nasil oldunn ❤
Eczane uzak ya artık salıya kadar idare ederimBilmiyorum ki canim eczaneden alda yut bali kuzum ya
Canım dikkat et kendini yorma iki günde toparlanırsın inşallahAgrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun gece
İnsallah kuzumCam
Canım dikkat et kendini yorma iki günde toparlanırsın inşallah
Aynen canim saglikli olsunlarda gerisi onemli degil ☺Banada yine zaman vercek bebişi görmek için bu sefer ayy geç olsun ama sağlıklı olsunlar
InsAllah canim ama kendini üzme o kadar biliyorum kolay degil ama sen iyi ol ki bebeginde iyi olsun insAllahAgrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun gece
Sen bilirsin canimEczane uzak ya artık salıya kadar idare ederim
Üzülme canım dikkat et kendine unutmakı sen ne hissedersen bebisin de onu hissediyor sen üzülürsen o da üzülür aklından hep ben çok iyiyim hiç bişey olmayacak de Rabbim sana güc kuvvet versin inşallah bişey olmayacakAgrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun gece
Daha hayirli bi zaman değilmiş canım uzülme sağlıklı bi hamilelik bi evlat olsun da hiç de geç olsun bu kadar stres iyi değil elinde olmadan sende olmasına engel oluyorsunBugün çok üzgünüm kızlar adet oldum o kadar ümitli idim ki anlatamam ağlayasım dan öldüm öldüm dirildim çok kötü hissediyorum kendimiyeni Bat 20kasim oldu ümitler kasıma kaldı
İnsallah bitanemmm tesekkur ederimmmÜzülme canım dikkat et kendine unutmakı sen ne hissedersen bebisin de onu hissediyor sen üzülürsen o da üzülür aklından hep ben çok iyiyim hiç bişey olmayacak de Rabbim sana güc kuvvet versin inşallah bişey olmayacak
Canım bilemezsin ki belki tutacak nie hemen olmayacak diye yıpratıyorsun kendiniKizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
İnsallah bebegim insallah hepimiz sagsaglim kucaklarimiza alalim insallahh tesekkur ederim destegin icinInsAllah canim ama kendini üzme o kadar biliyorum kolay degil ama sen iyi ol ki bebeginde iyi olsun insAllah
Kizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
Kimseyi ilgilendirmez bence bu durum eşin neden istemiyorAynen öyle canım benim
Sende canımBeni dusunen halimi hatirimi soran insanlari gordukce duygulaniyorum valla iyi ki varsiniz ya ♥
Bende bu sabah oldum hiçte ağlamadım hatta sevindim çünkü en azından adetim süzenli gidiyor geç olmak daha da kötü o yuzden sevin hayırlısı böyleymiş deBugün çok üzgünüm kızlar adet oldum o kadar ümitli idim ki anlatamam ağlayasım dan öldüm öldüm dirildim çok kötü hissediyorum kendimiyeni Bat 20kasim oldu ümitler kasıma kaldı
Canım hiç belli olmaz Allah verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz bir sperm bile yeter unutma inşallah yüzün güler canım mpralini bozmaKizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?