Amin canimm insAllahİnsallah bebegim insallah hepimiz sagsaglim kucaklarimiza alalim insallahh tesekkur ederim destegin icin
Öle bi konustularki doktorlar icim gitti iste kotu oldumCanım bilemezsin ki belki tutacak nie hemen olmayacak diye yıpratıyorsun kendini
Insallah ii olur ya modum cok dustu dinlencem canim yanio zaten ts ederm insallah hepimizin ii sonuclari olurCanim moralini bozma benim asilamada sperm kalitedi %70 di tutmadi. Bir arkadasimin cok dusükken gebe kaldi. Sonucta 1 sperm yeterli.
Denicem bugunu atlatirsam ii olurum sanirim ts ederm kuzum saolCanım hiç belli olmaz Allah verdikten sonra hiçbirşey engel olamaz bir sperm bile yeter unutma inşallah yüzün güler canım mpralini bozma
Canim hic belli olmaz ki neden yipratiyosun kendini nasibinde varsa senin zaten gelir 1 tane sperm yeter yani bende iki defa asilama oldum esimin spermleri gayet saglikli ve iyiydi ama tutmadi belki seninki tutacak dua et bol bol hayirlisi olsun hakkindaKizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
Evet o zaman devam edin bazen bu testler bozunda çıkabiliyor, çoğumuz ınstagramdan aldık en son testleriOlmadı hiç öyle koyu renk görmedim. Zaten doktorum senin yumurtlama zamanın belli değil dedi diye bu testi almıştım.
InşallahYazın bol bol göbişli foto çekiniz artık ☺
Ben gittim izledim harika bir film herkese tavsiye ederimBugun bol aglamaklı bir gun gecirecegim 7. Koguştaki mucizeye gideceğim
Bi zarari olmaz, içinde folik asit bulunan sebzelerden beslenebilirsin :)Kızlar ben cumadan beridir folik asit almıyorum ailemin yanına geldim ilacımı evde unuttum bi zararı olur mu ya
Bol bol dinlenmek lazım, malesef ki bazı hamilelikler hep sorunlu geçiyor, ben doğuma kadar nerdeyse progestan kullandım ve iğnesini, o yüzden sıkma canını bol bol dua et ve dinlen stressten uzak durmaya çalışAgrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun gece
Ozellikle bu ara kullanman lazım canım.Kızlar ben cumadan beridir folik asit almıyorum ailemin yanına geldim ilacımı evde unuttum bi zararı olur mu ya
Genelde infaz koruma memurlarını kötü gösterirler ama demek sıra jandarma daBen gittim izledim harika bir film herkese tavsiye ederim ☺ bir jandarma olarak jandarmayı basta biraz kötü göstermişler ama sonradan toparlamışlar ☺☺
Bazı doktorlar çok patavatsız oluyor malesef, sen umudunu yitirme, Rabbim ol der oldurur inşallah, her zaman hakkında hayırlısını iste, Rabbim bilir biz bilemeyizÖle bi konustularki doktorlar icim gitti iste kotu oldum
Benim sat da 27 ağustos canımDüzenledim kuzum sat yerine batları yazmıstım ben satlarınızı bildirin dedim ama görmedin sanırım ama düzelttim
Yaa canım üzülme lütfen Rabbim ne mucizeler gösteriyor belli mi olur belki seninde tutunur bilemezsinKizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
Öyle idare edeyim bari çok sağol canımBi zarari olmaz, içinde folik asit bulunan sebzelerden beslenebilirsin :)
Sebzelerden falan idare edeyim bari salı kendi evime gidene kadar dün aklıma geldi ya offOzellikle bu ara kullanman lazım canım.
Öyle çok hayati birşey değil, zaten vücutta depolaniyor, bana doktor her gün içme demişti mesela her gün içinde değeri yüksek çıkmıştı:) yani bir kaç günden bişey olmazSebzelerden falan idare edeyim bari salı kendi evime gidene kadar dün aklıma geldi ya off
Aaaa ne bu hallll sen doktorların dediğini duy tabi ama rabbimide unutmaaaaa ne çocuğun olmaz diyen doktorlar oluyo ama rabbim olduruyor örnekler çoook..sen kendini böyle yaparsan zaten aşılamayı unuttt vücudun direk red eder topla kendini dua et kadınız biz güçlüyüz her zorluğa rağmen güçlüyüzKizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
Ts ederm kuzum ediorum da sifira yakin demesi otomatikmen cok uzdu bniCanim hic belli olmaz ki neden yipratiyosun kendini nasibinde varsa senin zaten gelir 1 tane sperm yeter yani bende iki defa asilama oldum esimin spermleri gayet saglikli ve iyiydi ama tutmadi belki seninki tutacak dua et bol bol hayirlisi olsun hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?