Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim moralini bozma benim asilamada sperm kalitedi %70 di tutmadi. Bir arkadasimin cok dusükken gebe kaldi. Sonucta 1 sperm yeterli.
Insallah ii olur ya modum cok dustu dinlencem canim yanio zaten ts ederm insallah hepimizin ii sonuclari olur

Canim hic belli olmaz ki neden yipratiyosun kendini nasibinde varsa senin zaten gelir 1 tane sperm yeter yani bende iki defa asilama oldum esimin spermleri gayet saglikli ve iyiydi ama tutmadi belki seninki tutacak dua et bol bol hayirlisi olsun hakkinda

Olmadı hiç öyle koyu renk görmedim. Zaten doktorum senin yumurtlama zamanın belli değil dedi diye bu testi almıştım.
Evet o zaman devam edin bazen bu testler bozunda çıkabiliyor, çoğumuz ınstagramdan aldık en son testleri

Agrim var esim kahvalti hazirlamis ilaci alayim diye uyandirdi insallah ilactan sonra daha iyi olurum cok uzuldum dun gece
Bol bol dinlenmek lazım, malesef ki bazı hamilelikler hep sorunlu geçiyor, ben doğuma kadar nerdeyse progestan kullandım ve iğnesini, o yüzden sıkma canını bol bol dua et ve dinlen stressten uzak durmaya çalış

Ben gittim izledim harika bir film herkese tavsiye ederim ☺ bir jandarma olarak jandarmayı basta biraz kötü göstermişler ama sonradan toparlamışlar ☺☺
Genelde infaz koruma memurlarını kötü gösterirler ama demek sıra jandarma da izleyip göreceğim bakalım

Yaa canım üzülme lütfen Rabbim ne mucizeler gösteriyor belli mi olur belki seninde tutunur bilemezsin

Sebzelerden falan idare edeyim bari salı kendi evime gidene kadar dün aklıma geldi ya off
Öyle çok hayati birşey değil, zaten vücutta depolaniyor, bana doktor her gün içme demişti mesela her gün içinde değeri yüksek çıkmıştı:) yani bir kaç günden bişey olmaz

Aaaa ne bu hallll sen doktorların dediğini duy tabi ama rabbimide unutmaaaaa ne çocuğun olmaz diyen doktorlar oluyo ama rabbim olduruyor örnekler çoook..sen kendini böyle yaparsan zaten aşılamayı unuttt vücudun direk red eder topla kendini dua et kadınız biz güçlüyüz her zorluğa rağmen güçlüyüz Bir gebenin günlüğü var gir oraya oku millet neler anlatıyor doktorlar kimlere neler demiş kimin spermi düşük olmazmış yumurtası çatlamazmış ama rabbim oldurmuş Sen tevekkülünü yap duanı et inşallah hayırlısıyla olsun de canım banada kızma ben senin iyiliğin için yazıyorum toparla kendini rabbim seni beklemediğin anda mutlu edicek inşallah

Ts ederm kuzum ediorum da sifira yakin demesi otomatikmen cok uzdu bni artik rabbim en iyisini nasip etsin hakkimda ts ederm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…