Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ts ederm yok kizmiorum sadece ole uzuldum iste kalktigim andan yattim ana kadar dua ediorum bi kendim icin degil herkez icin insallah rabbim duyar dualarimizi kabul eyler ts ederm cnm iim biraz daha ister istemez uzuldum belkide patladim bi an tum stresi iim su an

Bazı doktorlar çok patavatsız oluyor malesef, sen umudunu yitirme, Rabbim ol der oldurur inşallah, her zaman hakkında hayırlısını iste, Rabbim bilir biz bilemeyiz
Sanirim öle ts ederm su an iim rahatladim oldu ve gecti simdi bekleme zmni 10 demesi tuhaf geldi 30 da kan test yap dedi 14 gun die biliodum bn hayirlisi olsun insallah

Herkes dua etsin kimin duası kime geçer bilinmez

Canım bir sonraki regl gününe kadar hergün yapman gerekiyor degisebiliyor her ay yum tarihleri. Pik görene kadar yap gördügündede cocuk yapmaya calıs

Canım bir sonraki regl gününe kadar hergün yapman gerekiyor degisebiliyor her ay yum tarihleri. Pik görene kadar yap gördügündede cocuk yapmaya calıs
Bunay zor benim muhtemelen meraktan yapıyorum galiba bu testleri.. Bronşit oldum bir dünya ilaç içiyorum. Aldığım antibiyotik tedavisi sanırım mantara sebep oldu acı hissiyatı ile dolanıyorum

Bunay zor benim muhtemelen meraktan yapıyorum galiba bu testleri.. Bronşit oldum bir dünya ilaç içiyorum. Aldığım antibiyotik tedavisi sanırım mantara sebep oldu acı hissiyatı ile dolanıyorum
Ben de birkaç hafta önce antibiyotik kullandım biteli on gün oldu ama dün mantar olmuşum sanırım kaşıntı oluyor, geçen haftada dilimde pamukçuk oldu o da antibiyotiktenmiş içinde yazıyor pişman oldum bademciğim yutkunamayacak kadar kötüydü diye kullandım ama yan etkileri mahfetti bebek olsa da zararı olur mu diye düşünüyorum bu ay ara da vermedim çalışmalara, nasip artık. Sen yine de devam et ovü testlerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…