Tamam tatlım düzeltiyorum
Cokgecmis olsun cicegim kadın doguma gitseydin ilac yazdırsaydın keske
Bunay zor benim muhtemelen meraktan yapıyorum galiba bu testleri.. Bronşit oldum bir dünya ilaç içiyorum. Aldığım antibiyotik tedavisi sanırım mantara sebep oldu acı hissiyatı ile dolanıyorum
Aynen bende merak ettim sizleri
Canım bence kullan ilerlemesin sıkıntı yaşarsın ben geçirdim bir kere enfeksiyon ağrın çok olur dayanamassın bence kullan enfeksiyon varsa benekte olmuyor zaten bazenleriMerhaba kizlar birsey sorucam doktor bana enfeksiyon olduğunu soyledi vajinak enfeksiyon ve antibiotik verdi ama bebek dusundugumuz icin kullanmak istemiyorum ve sogan kürüne basladim ise yariyomus diye duydum ve ayni zamanda bebek calismalarinada devam edicem bicok kisi sogan kuru bebegi düşüruyo diye ama bazilarida sogan kuru kullanirlen hamile kalmis napcami bilemedim şimdi
Anldm cnm cok tskr edermİstemesen kabul etmezsin canım altan bakmalarını valla ağda konusunda bi fikrm yok ya ama bi zararı olduğunu düşünüyorum yine de bilen arkadaşlar yardımcı olsun ☺
Ben sormustm cnmm nese bi muayne olmaya gttgmde sorim cok tskr edermArkadaşlar kim sordu göremedim ama doktorlar genelde ağdaya izin veriyor, yinede kendi doktorunuzun fikrini alın tabi
Evet duydum enfeksiyon yuzunden olmuyo sanırım basladim zatenCanım bence kullan ilerlemesin sıkıntı yaşarsın ben geçirdim bir kere enfeksiyon ağrın çok olur dayanamassın bence kullan enfeksiyon varsa benekte olmuyor zaten bazenleri
rosebatum ne Yaptın canim merak ettim:)
Kizlar cok moralim bozuk aglamakdan helak oldum istemsizce yenice sakinlestim asilama basarili oldu yanliz esimin spermi cok dusuk cikti 0 yakin mis doktor 2 kez asilama yapcaz snra tutmazsa tup bebek dedi tutmama ihtimali cok yuksek dedi bn bosami aci cektim cnm yandi sinirlerim bozuluo ya cok moralim bozuldu bi tek bana dediler onca kiz icinde ole tedirgin heycanli neseliydimki gitti hepsi sadece bi kac dakikada kal geldi tepkisizce baktim esime soledim uyku hali oluomus ya kendinden emin degilmis daha bi sinirim bozuldu ay daha da komigi 15 gun 14 gun sonra kan testi dio millet bu 30 ekimde gel dedi bi yanim sizlerden heves aldi bak diorum ekim dio herkeze ugur getirdi belki bi nasibim vardir bi yanim sperm yuzunden bittim bn dio cok caresizim ne mutlu ne mutsuz arada arafda kaldim ölece
Aynen bende merak ettim sizleri
Canım çizgi bu sefer daha çok belirgin hadi inşallah güzel hanelerle gelirsin canımCanlarım benim yarın belli olacak yarın kan vericem inşallah dualarınızı bekliyorumm
Bugün yaptıpım test böyle
Cnmm bak bnde ayni durumu yasadim 60 gun gecikti adetim enfeksyon gebelige engelmis olusan gebelikde sagliksiz oluomus doktor soledi zarari olmaz bi hafta sadece ilac kullanicaksin bol bol su ic ilaci atmK icin bide sole dusun senin vucudun bebeginin ilk dunyasi olucak karnin , bu dunyanin sagliksiz olmasi bebeginede zarar vericek önce senin sagligin sonra bebis dusunup yapmak lazim bnce bu ay ilaca basla cunku enfeksyn cok kotu seylerede sebep olabilioMerhaba kizlar birsey sorucam doktor bana enfeksiyon olduğunu soyledi vajinak enfeksiyon ve antibiotik verdi ama bebek dusundugumuz icin kullanmak istemiyorum ve sogan kürüne basladim ise yariyomus diye duydum ve ayni zamanda bebek calismalarinada devam edicem bicok kisi sogan kuru bebegi düşüruyo diye ama bazilarida sogan kuru kullanirlen hamile kalmis napcami bilemedim şimdi
Ts ederm cnm bnm sayenizde cok cok ii hissediorum geri sayima bile basladim 30 dedi ama bn ayin 2 3 ne kadar beklicem insallah hepimizin saglikli hayirli yawruslari olur cok saol cnm bnmkızlar benim kırmızılar geldi malesef
Yeni bat 16 kasım N Nana Ana
CanımAndyou sakın ama sakın üzülme
Bak eşinin değerleri iyi olan nice insanlar tüp bebek yapıyor onlar yutmuyor
Ya da her ikisinin değerleri iyi olan nice insanlar düzenli ilişkiye giriyor olmuyor
Bunun yanısıra korunan insanlar hamile kalıyor
yani işin özü Allahın işine kimse müdahale edemiyor
Sadece dua et ve olumsuz fikirleri at kafandan
Evet haklisim canim zaten bu ay cok calismiyoruz bebek konusunda sogan suyunu icmeye basladim dunden beri antibiotikise yarin alicam onusa kullanirim belki gecsinde hamile kalabilimCnmm bak bnde ayni durumu yasadim 60 gun gecikti adetim enfeksyon gebelige engelmis olusan gebelikde sagliksiz oluomus doktor soledi zarari olmaz bi hafta sadece ilac kullanicaksin bol bol su ic ilaci atmK icin bide sole dusun senin vucudun bebeginin ilk dunyasi olucak karnin , bu dunyanin sagliksiz olmasi bebeginede zarar vericek önce senin sagligin sonra bebis dusunup yapmak lazim bnce bu ay ilaca basla cunku enfeksyn cok kotu seylerede sebep olabilioinsallah cabuk gecer
Bakalım yarın öğleden sonra randevum şuan tamamen bitti iyi doktor diyorlar ama gidip görücez ne kadar ilgileniyoBen de smear falan vermiştim bişey cıkmadı şükür.
kızlar benim kırmızılar geldi malesef
Yeni bat 16 kasım N Nana Ana
CanımAndyou sakın ama sakın üzülme
Bak eşinin değerleri iyi olan nice insanlar tüp bebek yapıyor onlar yutmuyor
Ya da her ikisinin değerleri iyi olan nice insanlar düzenli ilişkiye giriyor olmuyor
Bunun yanısıra korunan insanlar hamile kalıyor
yani işin özü Allahın işine kimse müdahale edemiyor
Sadece dua et ve olumsuz fikirleri at kafandan
Kuzum ben poliklinikte çalışıyorum ama millet bilmiyor denemelerimiCokgecmis olsun cicegim kadın doguma gitseydin ilac yazdırsaydın keske
Bende ara vermedim ama zaten olmuyor ki diyeBen de birkaç hafta önce antibiyotik kullandım biteli on gün oldu ama dün mantar olmuşum sanırım kaşıntı oluyor, geçen haftada dilimde pamukçuk oldu o da antibiyotiktenmiş içinde yazıyor pişman oldum bademciğim yutkunamayacak kadar kötüydü diye kullandım ama yan etkileri mahfetti bebek olsa da zararı olur mu diye düşünüyorum bu ay ara da vermedim çalışmalara, nasip artık. Sen yine de devam et ovü testlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?