Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunay zor benim muhtemelen meraktan yapıyorum galiba bu testleri.. Bronşit oldum bir dünya ilaç içiyorum. Aldığım antibiyotik tedavisi sanırım mantara sebep oldu acı hissiyatı ile dolanıyorum
Cokgecmis olsun cicegim kadın doguma gitseydin ilac yazdırsaydın keske

Merhaba kizlar birsey sorucam doktor bana enfeksiyon olduğunu soyledi vajinak enfeksiyon ve antibiotik verdi ama bebek dusundugumuz icin kullanmak istemiyorum ve sogan kürüne basladim ise yariyomus diye duydum ve ayni zamanda bebek calismalarinada devam edicem bicok kisi sogan kuru bebegi düşüruyo diye ama bazilarida sogan kuru kullanirlen hamile kalmis napcami bilemedim şimdi

Canım bence kullan ilerlemesin sıkıntı yaşarsın ben geçirdim bir kere enfeksiyon ağrın çok olur dayanamassın bence kullan enfeksiyon varsa benekte olmuyor zaten bazenleri

Canım bence kullan ilerlemesin sıkıntı yaşarsın ben geçirdim bir kere enfeksiyon ağrın çok olur dayanamassın bence kullan enfeksiyon varsa benekte olmuyor zaten bazenleri
Evet duydum enfeksiyon yuzunden olmuyo sanırım basladim zaten benim agrim felan hic yok vajinada kasinti felan hic bisi yok gecen ay kontrole gitmistim test yapmışlar hastaneden kagit geldi enfeksiyon varmis antibiotik yazmislar kullan diye... Kasiklarim felan agriyo enfeksiyon kasik agrisi yapiyomu acaba

Ayy kizlar ogleden sonra uyuyakalmisim ve ruyamda hastaneye yatisim yapiliyodu 1 gunluk kadin dogumcumun oldugu hastaneydi yani ruyada oyle diyodum hatta annemleri arayip yarin pazartesi ise gelemicem diyodum odaya ciktigimda esyalar vardi sanki otel gibi yurt gibi iki tane yatak vardi birisi perdeyi sokmustu kalan kisi yatagin uzerine sermisti perde rengi mavi ve delikli delikliydi kendinden oyle desenli ve esime anlatirken fark ettim mavi perde gordum diye ayy bu bi isaret mi ki sizce

rosebatum ne Yaptın canim merak ettim:)
ben adet oldum kızlar N Nana Ana bat 25 kasım

kızlar benim kırmızılar geldi malesef
Yeni bat 16 kasım N Nana Ana

Canım Andyou sakın ama sakın üzülme
Bak eşinin değerleri iyi olan nice insanlar tüp bebek yapıyor onlar yutmuyor
Ya da her ikisinin değerleri iyi olan nice insanlar düzenli ilişkiye giriyor olmuyor
Bunun yanısıra korunan insanlar hamile kalıyor

yani işin özü Allahın işine kimse müdahale edemiyor
Sadece dua et ve olumsuz fikirleri at kafandan

Eklentiler

• 20191020_141754.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 20191020_142148.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
Cnmm bak bnde ayni durumu yasadim 60 gun gecikti adetim enfeksyon gebelige engelmis olusan gebelikde sagliksiz oluomus doktor soledi zarari olmaz bi hafta sadece ilac kullanicaksin bol bol su ic ilaci atmK icin bide sole dusun senin vucudun bebeginin ilk dunyasi olucak karnin , bu dunyanin sagliksiz olmasi bebeginede zarar vericek önce senin sagligin sonra bebis dusunup yapmak lazim bnce bu ay ilaca basla cunku enfeksyn cok kotu seylerede sebep olabilio insallah cabuk gecer

Ts ederm cnm bnm sayenizde cok cok ii hissediorum geri sayima bile basladim 30 dedi ama bn ayin 2 3 ne kadar beklicem insallah hepimizin saglikli hayirli yawruslari olur cok saol cnm bnm

Evet haklisim canim zaten bu ay cok calismiyoruz bebek konusunda sogan suyunu icmeye basladim dunden beri antibiotikise yarin alicam onusa kullanirim belki gecsinde hamile kalabilim

Hayırlısı olsun canim inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder

Bende ara vermedim ama zaten olmuyor ki diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…