- 23 Kasım 2015
- 465
- 564
- 103
Onun gibi birşeyden şüpheleniyorum zaten çünkü şey sonrası sanki yara varmış gibi sızlıyo yanıyo gitrim ama muayene bile etmedi önceki doktor bolcana b ile başlayan bi antibiyotik ve fitil verdi birde haftalık kullanılan mantar ilacı eşimi de götürcem anlamıyorum bu erkekler niye doktora gitmekte bu kadar sorunluÜzülme canım dönem dönem olabiliyor kırmızıda olabiliyor icerde rahim agzında yırtık falanda olabiliyor insallah sorun yoktur
Bende içmiştim bebek istediğim halde şükür temizlemişti içimi hepten. Bebek yoktu o zamanlar amaMerhaba kizlar birsey sorucam doktor bana enfeksiyon olduğunu soyledi vajinak enfeksiyon ve antibiotik verdi ama bebek dusundugumuz icin kullanmak istemiyorum ve sogan kürüne basladim ise yariyomus diye duydum ve ayni zamanda bebek calismalarinada devam edicem bicok kisi sogan kuru bebegi düşüruyo diye ama bazilarida sogan kuru kullanirlen hamile kalmis napcami bilemedim şimdi
Hayırlısı olsun cicegim düzenledim yeni batınıkızlar benim kırmızılar geldi malesef
Yeni bat 16 kasım N Nana Ana
Canım @Andyou sakın ama sakın üzülme
Bak eşinin değerleri iyi olan nice insanlar tüp bebek yapıyor onlar yutmuyor
Ya da her ikisinin değerleri iyi olan nice insanlar düzenli ilişkiye giriyor olmuyor
Bunun yanısıra korunan insanlar hamile kalıyor
yani işin özü Allahın işine kimse müdahale edemiyor
Sadece dua et ve olumsuz fikirleri at kafandan
Hafif bir silik vargibi insallah gebe kalmıssındır cicegimCanlarım benim yarın belli olacak yarın kan vericem inşallah dualarınızı bekliyorumm
Bugün yaptıpım test böyle
Anladım canım olsun baska bir doktora görünseydin izin alıpKuzum ben poliklinikte çalışıyorum ama millet bilmiyor denemelerimi
Bende oldugunu sanmiyorum biz adet sonrasini degerlendirdik son gununu ve bikacgun sonrasini suan yumurtlama zamanimdayim degerlendirmedik daha enfeksiyon varken zaten bebis olmuyomusBende içmiştim bebek istediğim halde şükür temizlemişti içimi hepten. Bebek yoktu o zamanlar ama
Stres cok etkiliyor regli ama uzamasıda degisik canım ilgili farklı bir doktora gidersin aldıgın ilaclar iyi gelmezseOnun gibi birşeyden şüpheleniyorum zaten çünkü şey sonrası sanki yara varmış gibi sızlıyo yanıyo gitrim ama muayene bile etmedi önceki doktor bolcana b ile başlayan bi antibiyotik ve fitil verdi birde haftalık kullanılan mantar ilacı eşimi de götürcem anlamıyorum bu erkekler niye doktora gitmekte bu kadar sorunlukesin ondan geçen enfeksiyon benzeri birşey yada yara gibi birşey vardır kurtulamadım bi senedir şu sızılardan 3 4 aydır da bu uzayan regl dönemi başıma dert oldu
Çok zor oluyor canım izin mevzusuAnladım canım olsun baska bir doktora görünseydin izin alıp
kızlar selam.cok şaşırdığım bir şey oldu adetimin 8. günü bugün ve öyle bir akıntı geldi ki çok yumurtlama akıntısı direk.8. gün belki 6. 7. gün nasıl yumurtladim inanamiyorum.2 aydır 12.gunden sonra ilişki oluyordu belki zamanı tutmuyordu şok oldum.bir de bugün baslayalim dedim ama ateşim çıktı 37.8 kırgınlık var bur parol bi de soğuk algınlığı ilacı iceyim diyorum.daha kötü antibyotiklik olmasın diye.bu ay ı yapmasam mı ki.smdi atesliyken olursa yine kimyasal olmasın.yardim
Hadi yaaa .yok canım ovu almamıştım.benim akıntı uzayan cinstendi su gibi değildi.bu ay daha baslamadik calismalara ama bugün ilişki olsun mu bilemedim.atesim 37.5 halsizim get yerlerim ağrıyor .hasta olcak gibiyim.ates varken yine sıkıntılı gebelik mi olur diye karar veremedimCanim ovulasyon testi yaptinmi. Benimde regli bittigi gün su gibi akintim geldi. Bende acaba yumurtluyormuyum dedim.ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi cikti.
Bugünü degerlendirin canım atesinle bebegin alakası olacagını sanmıyorumHadi yaaa .yok canım ovu almamıştım.benim akıntı uzayan cinstendi su gibi değildi.bu ay daha baslamadik calismalara ama bugün ilişki olsun mu bilemedim.atesim 37.5 halsizim get yerlerim ağrıyor .hasta olcak gibiyim.ates varken yine sıkıntılı gebelik mi olur diye karar veremedim
Amin canim insAllahTs ederm kuzum ediorum da sifira yakin demesi otomatikmen cok uzdu bniartik rabbim en iyisini nasip etsin hakkimda ts ederm
Hadi yaaa .yok canım ovu almamıştım.benim akıntı uzayan cinstendi su gibi değildi.bu ay daha baslamadik calismalara ama bugün ilişki olsun mu bilemedim.atesim 37.5 halsizim get yerlerim ağrıyor .hasta olcak gibiyim.ates varken yine sıkıntılı gebelik mi olur diye karar veremedim
Canım ben adet olmadım ama testte yapmadım daha
Niye bekliyosunkiCanım ben adet olmadım ama testte yapmadım daha
Eşim yorgunum diyor.pek sallamiyor da kendisi bu çocuk olayını.razi edebilirsem bakalımBugünü degerlendirin canım atesinle bebegin alakası olacagını sanmıyorum
hadi yaa.ilac icmis miydin.aslinda doktor bana etkilemez falan demişti kimyasallar ondan değil dedi ama bunu kimse bilemez bence canım.Allah istedi mi her şekilde oluyor.Bende bu ay hep griptim canim. Hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?