- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Biraz daha iyiyim surekli yattim kuzum yarinda doktora gidicem bakalim nolucakMemeli Mestan nasıl oldun bugün canım
Kuzum bazen gecikebiliyor ondan ötürüNiye bekliyosunki
Hamilesin kuzum hissediyorum benCanım ben adet olmadım ama testte yapmadım daha
ha
hadi yaa.ilac icmis miydin.aslinda doktor bana etkilemez falan demişti kimyasallar ondan değil dedi ama bunu kimse bilemez bence canım.Allah istedi mi her şekilde oluyor.
Kuzum benim daha önce gecikme oldu ama böyle belirtili hiç olmadı yani bide ben daha önce ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama günlerimi biliyorum az çok bideee ben bu ay macun kullandım ondanda ümitliyim birazcıkHamilesin kuzum hissediyorum ben
Düzenlimidir adetlerin
Gecikme oldumu hiç böyle
Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım test
Hangi macunu kullandın kuzumKuzum benim daha önce gecikme oldu ama böyle belirtili hiç olmadı yani bide ben daha önce ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama günlerimi biliyorum az çok bideee ben bu ay macun kullandım ondanda ümitliyim birazcık
Evet canım nasip olacağı varsa her şekilde olurCanim ben grip ilacida ictim agri kesicide ictim öksürük şurubuda ictim burun spreyide kullandim yoksa iyilesemicektim. Nasip
İyi yaptın canım dinlen en azından bu üç ayı atlatana kadar dinlenmemiz lazımBiraz daha iyiyim surekli yattim kuzum yarinda doktora gidicem bakalim nolucak
Valla calisan insanin dinlenmesi zor be anam bide stresli isim nolcak bilmiyorumİyi yaptın canım dinlen en azından bu üç ayı atlatana kadar dinlenmemiz lazım
Benim ilk gebeligim seninki gibiydi, doktor düşük tehlikesi var çalışma diyince işimi bıraktım evde yatışa geçtim, inşallah senin için gerek kalmazValla calisan insanin dinlenmesi zor be anam bide stresli isim nolcak bilmiyorum
Ben de çalışıyorum canım işin dışında dinlenecez mecburValla calisan insanin dinlenmesi zor be anam bide stresli isim nolcak bilmiyorum
Kuzum kendi is yerimiz nasil birakiyim bizimkileri surekli insanlarla diyolog halindeyim zaten gerginim dandul biri konustu mu adam akilli konusmayi ogren sonra ara burayi diyip yuzune kapatiyorum ama sinirleniyorum haddinden fazla hemen basliyolar karnindakini dusun yapma sinirlenme diye ama elimde degil sakin kalamiyorumBenim ilk gebeligim seninki gibiydi, doktor düşük tehlikesi var çalışma diyince işimi bıraktım evde yatışa geçtim, inşallah senin için gerek kalmaz
Benimde 19 u 3 aydır çok duzenli 27 gün olup 26. Günde leke gelip olurdum bu ay hiç bi ses yok ayrıca en çok 35 gün sürüyordu bugün 29. Gün cuma gunu yptim negatif testim bekliyorum daha yapmadımHamilesin kuzum hissediyorum ben
Düzenlimidir adetlerin
Gecikme oldumu hiç böyle
Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım test
Canim isin stresli oldugu icin kanaman oluyor zaten bence isi birak bebekten dahami onemli isValla calisan insanin dinlenmesi zor be anam bide stresli isim nolcak bilmiyorum
Işte aslında bu yüzden uzak.kalman lazım ama o da zor gözüküyor, inşallah daha iyi olursun canimKuzum kendi is yerimiz nasil birakiyim bizimkileri surekli insanlarla diyolog halindeyim zaten gerginim dandul biri konustu mu adam akilli konusmayi ogren sonra ara burayi diyip yuzune kapatiyorum ama sinirleniyorum haddinden fazla hemen basliyolar karnindakini dusun yapma sinirlenme diye ama elimde degil sakin kalamiyorum
Testini her sabah yenile canımBenimde 19 u 3 aydır çok duzenli 27 gün olup 26. Günde leke gelip olurdum bu ay hiç bi ses yok ayrıca en çok 35 gün sürüyordu bugün 29. Gün cuma gunu yptim negatif testim bekliyorum daha yapmadım
3 4 aydır çok duzenli bu ay 22 eylülde adetim vardı kadin doğuma gittim hormonlar ve her şey duzgundu çok umut baglamiyorum nasip ama sabah 36.500 du atesim 3 gündür boyle reglden 1 gün önce negatif çıktı diye yapmak istemiyorum en fazla hayatımda 35 gün sürdü evlendikten sonra ilk amaBenimde 19 u 3 aydır çok duzenli 27 gün olup 26. Günde leke gelip olurdum bu ay hiç bi ses yok ayrıca en çok 35 gün sürüyordu bugün 29. Gün cuma gunu yptim negatif testim bekliyorum daha yapmadım
Bebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?