Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ha
hadi yaa.ilac icmis miydin.aslinda doktor bana etkilemez falan demişti kimyasallar ondan değil dedi ama bunu kimse bilemez bence canım.Allah istedi mi her şekilde oluyor.

Canim ben grip ilacida ictim agri kesicide ictim öksürük şurubuda ictim burun spreyide kullandim yoksa iyilesemicektim. Nasip

Hamilesin kuzum hissediyorum ben
Düzenlimidir adetlerin
Gecikme oldumu hiç böyle
Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım test
Kuzum benim daha önce gecikme oldu ama böyle belirtili hiç olmadı yani bide ben daha önce ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama günlerimi biliyorum az çok bideee ben bu ay macun kullandım ondanda ümitliyim birazcık

Hangi macunu kullandın kuzum
Bende bugün hep macunlara baktım kararsız kaldım

Benim ilk gebeligim seninki gibiydi, doktor düşük tehlikesi var çalışma diyince işimi bıraktım evde yatışa geçtim, inşallah senin için gerek kalmaz
Kuzum kendi is yerimiz nasil birakiyim bizimkileri surekli insanlarla diyolog halindeyim zaten gerginim dandul biri konustu mu adam akilli konusmayi ogren sonra ara burayi diyip yuzune kapatiyorum ama sinirleniyorum haddinden fazla hemen basliyolar karnindakini dusun yapma sinirlenme diye ama elimde degil sakin kalamiyorum

Hamilesin kuzum hissediyorum ben
Düzenlimidir adetlerin
Gecikme oldumu hiç böyle
Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım test
Benimde 19 u 3 aydır çok duzenli 27 gün olup 26. Günde leke gelip olurdum bu ay hiç bi ses yok ayrıca en çok 35 gün sürüyordu bugün 29. Gün cuma gunu yptim negatif testim bekliyorum daha yapmadım

Işte aslında bu yüzden uzak.kalman lazım ama o da zor gözüküyor, inşallah daha iyi olursun canim

Benimde 19 u 3 aydır çok duzenli 27 gün olup 26. Günde leke gelip olurdum bu ay hiç bi ses yok ayrıca en çok 35 gün sürüyordu bugün 29. Gün cuma gunu yptim negatif testim bekliyorum daha yapmadım
Testini her sabah yenile canım
Çünkü bir anda beliriyor silik çizgi

3 4 aydır çok duzenli bu ay 22 eylülde adetim vardı kadin doğuma gittim hormonlar ve her şey duzgundu çok umut baglamiyorum nasip ama sabah 36.500 du atesim 3 gündür boyle reglden 1 gün önce negatif çıktı diye yapmak istemiyorum en fazla hayatımda 35 gün sürdü evlendikten sonra ilk ama

E Eslem91 canım nasılsın taze hamiş hiç ortalarda yoksun ☺ Ne yaptın tekrar kan verdin mi?
Bebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…