Aaa çok üzüldüm canım, tam iki gün sonra mı bakılmıştı ? Tüh yaa ben de neden girmiyor diyordum, neyse sen biraz dinlen sonra konuşuruz o zamanBebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet
Canım sen de kendine iyi bak, geç kalma biz burda seni bekliyor olacağızCiceklerim birbirinize emanetsiniz ben gelene kadar kendinize iyi bakın.
Bat ve Sat tarihlerinizi bana özelden mesaj atmayı unutmayın ben bir güc ttoplayıp gelecem
Olur kuzum olur merak etme herseyin nasibi var rabbim insallah hepimize nasip ederEvet haklisim canim zaten bu ay cok calismiyoruz bebek konusunda sogan suyunu icmeye basladim dunden beri antibiotikise yarin alicam onusa kullanirim belki gecsinde hamile kalabilim
Amin kcanim insallah hepimizeOlur kuzum olur merak etme herseyin nasibi var rabbim insallah hepimize nasip eder
CanımmmmBebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet
16 da 85 19 da 105 çıktı kuzum inşallah cnm görüşürüzAaa çok üzüldüm canım, tam iki gün sonra mı bakılmıştı ? Tüh yaa ben de neden girmiyor diyordum, neyse sen biraz dinlen sonra konuşuruz o zaman
Bitanem imkansız gibi bişey bu nasipte yokmuş elden bişey gelmez Allah razı olsunCanımmmm
İnşallah yarın yükselmiş bir değerle mucize haberini alırsın kuzum
dua etcem sana
C life diye instagramda kuzu bi bak istersen baya iyimiş benim tanıdıklarımda önerdi ondan aldım bende güvenerekHangi macunu kullandın kuzum
Bende bugün hep macunlara baktım kararsız kaldım
Oyy canım üç günde evet çok az yükselmiş, hayırlısı olsun üzme kendini lütfen sana özelden kendi hikayemi yazacağım olmamasında da bir hayır varmış diyeceksin ki zaten öyle düşünüyorsundur ama örnekleri görünce insan daha iyi anlıyor. Sen kendine iyi bak belki de kendiliğinden olacak ilerleyen aylarda..16 da 85 19 da 105 çıktı kuzum inşallah cnm görüşürüz
Bitanem imkansız gibi bişey bu nasipte yokmuş elden bişey gelmez Allah razı olsun
Kuzum inşallah Yarın güzel haberler alırsın16 da 85 19 da 105 çıktı kuzum inşallah cnm görüşürüz
Bitanem imkansız gibi bişey bu nasipte yokmuş elden bişey gelmez Allah razı olsun
Çok uzuldum inşallah kimyasal olmaz devam.eder canim, Rabbim ol der olur insallahBebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet
Kuzum inşallah Yarın güzel haberler alırsın
Canlarım Allah razı olsun anladıgım kadarıyla mümkün değil artması nasip değilmiş napayım böle daha bi buruk oluyormuş insanÇok uzuldum inşallah kimyasal olmaz devam.eder canim, Rabbim ol der olur insallah
Kuzuum hiç dert etme Güzel şeylerden önce en kötüsü olmak zorundadır unutmaCanlarım Allah razı olsun anladıgım kadarıyla mümkün değil artması nasip değilmiş napayım böle daha bi buruk oluyormuş insan
İlk duyunca çok kötü oldum valla şimdi daha iyiyim cnm inşallah dediğin gibi olurKuzuum hiç dert etme Güzel şeylerden önce en kötüsü olmak zorundadır unutma
Yapar canım benim deli gibi ağrıyordu hemen kullan ilaçlarını ihmal etmeEvet duydum enfeksiyon yuzunden olmuyo sanırım basladim zatenbenim agrim felan hic yok vajinada kasinti felan hic bisi yok gecen ay kontrole gitmistim test yapmışlar hastaneden kagit geldi enfeksiyon varmis antibiotik yazmislar kullan diye... Kasiklarim felan agriyo enfeksiyon kasik agrisi yapiyomu acaba
Üzülme canım aynı gün olduk adet hayırlısı böyleymiş inşallah hayırlı zamanda nasip eder allahımkızlar benim kırmızılar geldi malesef
Yeni bat 16 kasım N Nana Ana
CanımAndyou sakın ama sakın üzülme
Bak eşinin değerleri iyi olan nice insanlar tüp bebek yapıyor onlar yutmuyor
Ya da her ikisinin değerleri iyi olan nice insanlar düzenli ilişkiye giriyor olmuyor
Bunun yanısıra korunan insanlar hamile kalıyor
yani işin özü Allahın işine kimse müdahale edemiyor
Sadece dua et ve olumsuz fikirleri at kafandan
Canım var çizgi yarın kan verCanlarım benim yarın belli olacak yarın kan vericem inşallah dualarınızı bekliyorumm
Bugün yaptıpım test böyle
Yarın sabah yap bence hamişsin kesin senCanım ben adet olmadım ama testte yapmadım daha
Öylemi canım belki yükselir kötü düşünme rahat tur içiniBebeğim malesef degerim az yükseliyor sanırım kimyasal oldu 85 den 105 çıktı yarın bi daha bakılacak ama umut yok artık olmadı malesef bu ara girmiyorum biraz kendimi topluyayım gelirim belki aranıza Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?