Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa çok üzüldüm canım, tam iki gün sonra mı bakılmıştı ? Tüh yaa ben de neden girmiyor diyordum, neyse sen biraz dinlen sonra konuşuruz o zaman

Evet haklisim canim zaten bu ay cok calismiyoruz bebek konusunda sogan suyunu icmeye basladim dunden beri antibiotikise yarin alicam onusa kullanirim belki gecsinde hamile kalabilim
Olur kuzum olur merak etme herseyin nasibi var rabbim insallah hepimize nasip eder

Canımmmm
İnşallah yarın yükselmiş bir değerle mucize haberini alırsın kuzum
dua etcem sana

Aaa çok üzüldüm canım, tam iki gün sonra mı bakılmıştı ? Tüh yaa ben de neden girmiyor diyordum, neyse sen biraz dinlen sonra konuşuruz o zaman
16 da 85 19 da 105 çıktı kuzum inşallah cnm görüşürüz
Canımmmm
İnşallah yarın yükselmiş bir değerle mucize haberini alırsın kuzum
dua etcem sana
Bitanem imkansız gibi bişey bu nasipte yokmuş elden bişey gelmez Allah razı olsun

Hangi macunu kullandın kuzum
Bende bugün hep macunlara baktım kararsız kaldım
C life diye instagramda kuzu bi bak istersen baya iyimiş benim tanıdıklarımda önerdi ondan aldım bende güvenerek

Bitanem imkansız gibi bişey bu nasipte yokmuş elden bişey gelmez Allah razı olsun
Oyy canım üç günde evet çok az yükselmiş, hayırlısı olsun üzme kendini lütfen sana özelden kendi hikayemi yazacağım olmamasında da bir hayır varmış diyeceksin ki zaten öyle düşünüyorsundur ama örnekleri görünce insan daha iyi anlıyor. Sen kendine iyi bak belki de kendiliğinden olacak ilerleyen aylarda..

Kuzum inşallah Yarın güzel haberler alırsın

Çok uzuldum inşallah kimyasal olmaz devam.eder canim, Rabbim ol der olur insallah

Canlarım Allah razı olsun anladıgım kadarıyla mümkün değil artması nasip değilmiş napayım böle daha bi buruk oluyormuş insan
Kuzuum hiç dert etme Güzel şeylerden önce en kötüsü olmak zorundadır unutma

Yapar canım benim deli gibi ağrıyordu hemen kullan ilaçlarını ihmal etme

Üzülme canım aynı gün olduk adet hayırlısı böyleymiş inşallah hayırlı zamanda nasip eder allahım

Öylemi canım belki yükselir kötü düşünme rahat tur içini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…