- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canımmm kendine iyi bak özlicez seniiiii buralar bize emanetCiceklerim birbirinize emanetsiniz ben gelene kadar kendinize iyi bakın.
Bat ve Sat tarihlerinizi bana özelden mesaj atmayı unutmayın ben bir güc ttoplayıp gelecem
Ne işe yarıyor canım bu macun ve ne zaman kullanılıyorC life diye instagramda kuzu bi bak istersen baya iyimiş benim tanıdıklarımda önerdi ondan aldım bende güvenerek
Saol canim çok n tsk ederim cevaplarin için kasiklarim enfeksiyon yuzunden agriyo demekkiYapar canım benim deli gibi ağrıyordu hemen kullan ilaçlarını ihmal etme
Aynen canım bende yaşadım fitilde kullan bence iyi gelirSaol canim çok n tsk ederim cevaplarin için kasiklarim enfeksiyon yuzunden agriyo demekki
Canım var çizgi yarın kan ver
Biliyorum böyle imiş ama ümitli olmam beni yıktı cnm herseyin hayirlisiBende bu sabah oldum hiçte ağlamadım hatta sevindim çünkü en azından adetim süzenli gidiyor geç olmak daha da kötü o yuzden sevin hayırlısı böyleymiş de
Ah kuzum çok iyi anlıyorum .Allah biliyor zamanını hiç üzülme canım.arkasi gebelik olur inşallah saglikla gelir.Canlarım Allah razı olsun anladıgım kadarıyla mümkün değil artması nasip değilmiş napayım böle daha bi buruk oluyormuş insan
Canım malesef imkansız bu .insallah önümüzdeki aya sağlıkla tekrar hamile kalır arkadasimizCanımmmm
İnşallah yarın yükselmiş bir değerle mucize haberini alırsın kuzum
dua etcem sana
İnşallah canım benimİlk duyunca çok kötü oldum valla şimdi daha iyiyim cnm inşallah dediğin gibi olur
Kuz dur hele belli olmaz valla mevsimsel geçişten ötürüde gecikmiş olabiliir :))Yarın sabah yap bence hamişsin kesin sen
Canım aklına gelebilicek her türlü kadın sorununa bak atıyorum fotiiNe işe yarıyor canım bu macun ve ne zaman kullanılıyor
Kuzum adetin grçmişmiydiCanım regl oldum malesef çizgim belirgindi ama vermeme gerek kalamdı sanırım
Günaydın canıım İnşallah iyi sonuçlar alırsınGunaydın kızlar kese henuz yok kan verdim bakalım beta artmışmı.
İnşallah canımGünaydın canıım İnşallah iyi sonuçlar alırsın
2 gün geçmişti canım hatta 1 diyeyim çok değil yaniKuzum adetin grçmişmiydi
Bende o 2. Çizgiyi gördüm senin testte ya hayırlısı olsun kuzum bi dahaki aya çalışmalara devam2 gün geçmişti canım hatta 1 diyeyim çok değil yani
bende bakayım ona canımC life diye instagramda kuzu bi bak istersen baya iyimiş benim tanıdıklarımda önerdi ondan aldım bende güvenerek
Sırf bu yüzden bende test ypmak istemiyorum adetimin 1 gün oncesi testim negatifti sizler gibi 19 unda olmam lazımdı hala olmadım 3 4 aydır hep 27 Günde oldum bugün 30. Gün ama inanır misiz hiç umutlanmak istemiyorum cuma ya kadar beklicemBende o 2. Çizgiyi gördüm senin testte ya hayırlısı olsun kuzum bi dahaki aya çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?