Bak kuzu mutlaka banada burdan biri tavsiye etti ama ben pek düzenli kullanamadım bol su ve bol yürüyüş olması lazımmış ben bunları pek yapamadım sadece günde 2 litre su içebildimbende bakayım ona canım
çok teşekkür ederim.
ovulasyon testi kullanmanı öneririmkizlar ya of ben dünü degerlendirmedim 2 tane parol içtim çünkü esim kabul etti bu sefer ben bosver gitsin bu ay da dedim.bugun adetin 9. günü sizce 8. günde uzayan akıntı geldi ya bu ay ihtimal yok mu acaba bugünden sonra denesek kaçırdık mı ayda 2 kere yum. olur mu acaba
Bende ümitlenmemek için yapmadım ya yapasımda yok açıkcası bende geç döllenme durumuda var o yüzden ne kadar beklesem kâr diye düşünüyorumSırf bu yüzden bende test ypmak istemiyorum adetimin 1 gün oncesi testim negatifti sizler gibi 19 unda olmam lazımdı hala olmadım 3 4 aydır hep 27 Günde oldum bugün 30. Gün ama inanır misiz hiç umutlanmak istemiyorum cuma ya kadar beklicem
Aynen gec döllenme mi bilmiyorum 3 aydır çok duzenli 27. Günde adet lekem gelip ertesi gün adet oldum 28.gün tamamen adet oluyordum bu ay hormonlarima da baktirdum her şey duzenliydi ama ona rağmen adet ten bir gün önce çıkmayınca belki yoktur kimseyi umitlendirmeyeyim diye biraz daha bekleyip test yapicamBende ümitlenmemek için yapmadım ya yapasımda yok açıkcası bende geç döllenme durumuda var o yüzden ne kadar beklesem kâr diye düşünüyorum
Canım zaten adet gecikmeden yapmayın diyorlar hep düzenliyse bence hamiş olma ihtimalin yüksek :)Aynen gec döllenme mi bilmiyorum 3 aydır çok duzenli 27. Günde adet lekem gelip ertesi gün adet oldum 28.gün tamamen adet oluyordum bu ay hormonlarima da baktirdum her şey duzenliydi ama ona rağmen adet ten bir gün önce çıkmayınca belki yoktur kimseyi umitlendirmeyeyim diye biraz daha bekleyip test yapicam
Bide belirtin falan varmıAynen gec döllenme mi bilmiyorum 3 aydır çok duzenli 27. Günde adet lekem gelip ertesi gün adet oldum 28.gün tamamen adet oluyordum bu ay hormonlarima da baktirdum her şey duzenliydi ama ona rağmen adet ten bir gün önce çıkmayınca belki yoktur kimseyi umitlendirmeyeyim diye biraz daha bekleyip test yapicam
3 aydır duzenli onun öncesinde en uzun 35 gün olmadgim oldu ama ben 10 ay diane35 diye bi hap kullanmistim. tuylenmem var diye o da gebeligi engelliyor doğum kontrol hapi gibi mart ayında bıraktım 6 ay oldu yani.düzene girene kadar sırasıyla 26 35 33 27 27 27 bu sekildeydi adet günlerim. o yüzden 35 e kadar bekleyim diyorumCanım zaten adet gecikmeden yapmayın diyorlar hep düzenliyse bence hamiş olma ihtimalin yüksek :)
Belirtim beklenen adet gunune kadar yoktu sadece 3 gündür filan sol kasım ve bel bolgem ama sadece sol tarafım arada ağrı giriyor o kadar bende adet belirtisine yoruyorum bunu açıkçası çok belirtiye bakmıyorum ben ağustosta kesin hamilyeim dedim belirtilerim vardı ama hamile değilmişim geçen ay da belirtim yoktu yine değildim bu ay o yüzden takmiyorumBide belirtin falan varmı
Aynen kuzum bak benimde 29 günde bir di adetim korunmayı bıraktım 32 ye çıktı sonra hormonsal sorunlar yaşadım yani beklemekte fayda var Benim bir arkadaşım adeti çok düzenli olduğu halde 10 gün gecikmeden sonra gitti doktora asla test falan yapmadı bekledi yani pozitifte çıktı gerçi3 aydır duzenli onun öncesinde en uzun 35 gün olmadgim oldu ama ben 10 ay diane35 diye bi hap kullanmistim. tuylenmem var diye o da gebeligi engelliyor doğum kontrol hapi gibi mart ayında bıraktım 6 ay oldu yani.düzene girene kadar sırasıyla 26 35 33 27 27 27 bu sekildeydi adet günlerim. o yüzden 35 e kadar bekleyim diyorum
Bende belirtiden anlamam pek ama bu ay değişik oldum yani benimde bi sağ kasık ağırıyo bi sol belim aşırı ağırdı bi ara bide akıntım var işte sabahları miğde bulantısı da oluyo şu 4-5 gündür bunlara baksan hamileyim ama ben ümitlenmicem söz verdim :)Belirtim beklenen adet gunune kadar yoktu sadece 3 gündür filan sol kasım ve bel bolgem ama sadece sol tarafım arada ağrı giriyor o kadar bende adet belirtisine yoruyorum bunu açıkçası çok belirtiye bakmıyorum ben ağustosta kesin hamilyeim dedim belirtilerim vardı ama hamile değilmişim geçen ay da belirtim yoktu yine değildim bu ay o yüzden takmiyorum
Aynen bende bekliyorum çünkü çok bağlanıp mutsuz olmak istemiyorum biraz eşimle de sorunlarımız oldu bu bebek gebelik süreci içinde onu da yordgunu farkettim sitres altında kaldı bilinçsizce ona bunu yasityorum acaba ben mi yapamıyorum demeye başladı ikimizde istiyoruz afedersin özel hayatımızı etkilediği için o da belki bebegimiz olursa sitressiz yaparız diyorAynen kuzum bak benimde 29 günde bir di adetim korunmayı bıraktım 32 ye çıktı sonra hormonsal sorunlar yaşadım yani beklemekte fayda var Benim bir arkadaşım adeti çok düzenli olduğu halde 10 gün gecikmeden sonra gitti doktora asla test falan yapmadı bekledi yani pozitifte çıktı gerçi
Bende aynen söz verdim belirtiler umrumda değil inan hamileliği asla yormuyorum bat gününe kadar akintim yoktu bat geçtikten sonra yumurtluyor gibi akintim var atesim de yüksek seyrediyorBende belirtiden anlamam pek ama bu ay değişik oldum yani benimde bi sağ kasık ağırıyo bi sol belim aşırı ağırdı bi ara bide akıntım var işte sabahları miğde bulantısı da oluyo şu 4-5 gündür bunlara baksan hamileyim ama ben ümitlenmicem söz verdim :)
Hadi yaaa o zaman hala şansım var bu ay.ben 2 eczaneye sordum az önce ikisindede yok ovu testi .int. alsaymisimm keşke.neyse bakalım bu ay akışına bırakayımovulasyon testi kullanmanı öneririm
çünkü uzayan akıntı ile yumurtlama zamanı çok farklı oluyor
ben akıntı geldi yumurtlama sandım
2 gün sonra çatladı ovu testi ile yumurtam
yani varsayımlarla kendini strese sokacağına ovulasyon testi ile kesinlik kazandırabilirsin
Önce eşinle sorunları halletmeye bak canım ilişki gerçekten çocuk yapmak için olmamalı çünkü diğer türlü stres oluyor hem çocuk olmuyor hem tadını çıkaramıyosun umarım hamilesindirde eşin ve sana çok iyi gelir bu haber :)Aynen bende bekliyorum çünkü çok bağlanıp mutsuz olmak istemiyorum biraz eşimle de sorunlarımız oldu bu bebek gebelik süreci içinde onu da yordgunu farkettim sitres altında kaldı bilinçsizce ona bunu yasityorum acaba ben mi yapamıyorum demeye başladı ikimizde istiyoruz afedersin özel hayatımızı etkilediği için o da belki bebegimiz olursa sitressiz yaparız diyor
Kuzum inşallah güzel haberler alırızBende aynen söz verdim belirtiler umrumda değil inan hamileliği asla yormuyorum bat gününe kadar akintim yoktu bat geçtikten sonra yumurtluyor gibi akintim var atesim de yüksek seyrediyor
Insallah cnm allah hayırlısıyla anne olma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşların yüreğine su niyetine hayırlı evlatlar nasip edip ferahlatsinÖnce eşinle sorunları halletmeye bak canım ilişki gerçekten çocuk yapmak için olmamalı çünkü diğer türlü stres oluyor hem çocuk olmuyor hem tadını çıkaramıyosun umarım hamilesindirde eşin ve sana çok iyi gelir bu haber :)
Amin amin inşallahInsallah cnm allah hayırlısıyla anne olma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşların yüreğine su niyetine hayırlı evlatlar nasip edip ferahlatsin
Canım niye kaçsın olgunlaşmayabaşlıyor yumuşun . Benim geçen ctesi başladı akıntım cuma doktora gittim 19 mm olmuş çatlamak üzere dedi yani 7-8 gün sonra çatladı tahminenkizlar ya of ben dünü degerlendirmedim 2 tane parol içtim çünkü esim kabul etti bu sefer ben bosver gitsin bu ay da dedim.bugun adetin 9. günü sizce 8. günde uzayan akıntı geldi ya bu ay ihtimal yok mu acaba bugünden sonra denesek kaçırdık mı ayda 2 kere yum. olur mu acaba
Günaydın. Canım kaç haftalıktın senGunaydın kızlar kese henuz yok kan verdim bakalım beta artmışmı.
Ay gerçekten miii.bende şu an tamamen kuruluk var ama hadi hayırlısıCanım niye kaçsın olgunlaşmayabaşlıyor yumuşun . Benim geçen ctesi başladı akıntım cuma doktora gittim 19 mm olmuş çatlamak üzere dedi yani 7-8 gün sonra çatladı tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?