Anladım canım hayırlısı böyleymiş desene bir dahaki aya inşallahCanım regl oldum malesef çizgim belirgindi ama vermeme gerek kalamdı sanırım
O yuzden çok heveslenmemek lazım galiba adet olucak gibi beklememiz gerekiyor öyle yaparsak üzülmeyizBiliyorum böyle imiş ama ümitli olmam beni yıktı cnm herseyin hayirlisi
Ne kadar sabırlısın bir tane yap nolucakKuz dur hele belli olmaz valla mevsimsel geçişten ötürüde gecikmiş olabiliir :))
Evet canım doktor söyledi. Hayırlısı olur inşallah . Hatta benim hala akıntım devam ediyor hafta sonu çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Doktor 4 gün ilişki verdi progesteron başlıycam yarındaAy gerçekten miii.bende şu an tamamen kuruluk var ama hadi hayırlısı
Kuzum o testleri çok yapa yapa artık irite oluyorum hem daha öncede gecikmelerim oldu kafamdaki vakite kadar beklemek istiyorum :)Ne kadar sabırlısın bir tane yap nolucak☺
Kimyasal cnmÖylemi canım belki yükselir kötü düşünme rahat tur içini❤
İnşâllah kuzumAh kuzum çok iyi anlıyorum .Allah biliyor zamanını hiç üzülme canım.arkasi gebelik olur inşallah saglikla gelir.
İnşâllah cnm hepimizinki
Malesef kuzum kimyasal olduE Eslem91 tebrikler cok sevindim adina. Bayadir girmiyordum listeye baktim biraz daha cogalmis sanki. Size birsey sormak istiyorum arkadaslar ben ilk defa ovolasyona basladim da bir kac gundur devam ediyorum sizce iyi gidiyor mu yapanlar tecrubeli olanlar bilgi verebilir mi bana Eki Görüntüle 2546853
Olsun o zaman bir daha ki aya kesin hamilesin benim bildigime gore kimyasalin hemen ertesi ayi saglikli bir gebelik elde edebiliyorsun bu acidan bak ve calismaya devam et tatlimMalesef kuzum kimyasal oldu
Gittinmi doktora canım ne dedi doktorrrİnşâllah kuzum
Anladım canım sen daha iyi bilirsinKuzum o testleri çok yapa yapa artık irite oluyorum hem daha öncede gecikmelerim oldu kafamdaki vakite kadar beklemek istiyorum :)
Kuzum tüp bebekle olmuştu normal yoldan hamile kalamadım ki hiçOlsun o zaman bir daha ki aya kesin hamilesin benim bildigime gore kimyasalin hemen ertesi ayi saglikli bir gebelik elde edebiliyorsun bu acidan bak ve calismaya devam et tatlim
Anladım canım sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş domtorla görüştünmü pekKimyasal cnm
Gittim cnm 34 de düşmüş adet olmayı beklicem bir hafta kendi kendine atılmasınıGittinmi doktora canım ne dedi doktorrr
Henüz yumurtlama olmamış ama yakında olur gibi gozukuyorE Eslem91 tebrikler cok sevindim adina. Bayadir girmiyordum listeye baktim biraz daha cogalmis sanki. Size birsey sormak istiyorum arkadaslar ben ilk defa ovolasyona basladim da bir kac gundur devam ediyorum sizce iyi gidiyor mu yapanlar tecrubeli olanlar bilgi verebilir mi bana Eki Görüntüle 2546853
Aynen cnm evet degerim iyice düştü ilaçları bıraktım regli beklicem şimdiAnladım canım sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş domtorla görüştünmü pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?