hayırlısı olsun inşallah canımEvet canım doktor söyledi. Hayırlısı olur inşallah . Hatta benim hala akıntım devam ediyor hafta sonu çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Doktor 4 gün ilişki verdi progesteron başlıycam yarında
İnşallah olursun canım hemen belki olur öbür aya hemencecik hayırlısıylaAynen cnm evet degerim iyice düştü ilaçları bıraktım regli beklicem şimdi
Canım ovu testiyle gebelik pek belli olmaz gebelik testin varsa yap istersenMerhaba öncellikle rabbim hayırlısıyla isteyen herkese hepinize sağlıklı bebişler versin inşallaaaahsizlere danışmak istediğim bir konu var 1 yıldır evliyiz çocuk konusunda çok kararsızız cesaret edemiyoruz fakat olursa havalara uçucağız bu ay reglimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü ovulasyon testi yaptım falat ikinci çizgi silik çıktı sanırım negatif demek oluyormuş sizce gebelik ihtimalim var mıdır umutla beklememin anlamı var mı en iyi sizler bilirsiniz bu konuda fazla bilgi sahibisiniz diye sizlere danışmak istedim şimdiden bilgi verebilcek herkese çok teşekkür ederim
İnşâllah cnm ya bi mucize e olsa keşkeİnşallah olursun canım hemen belki olur öbür aya hemencecik hayırlısıyla
Baktın mı canım betaya senin kese için daha çok yeni bi kaç gün daha beklesen belli olurdu aslındaGunaydın kızlar kese henuz yok kan verdim bakalım beta artmışmı.
Hoşgeldin canım amin inşallah Rabbim burda umutla bekleyen isteyen herkese nasip etsin hamiş olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar yıllardır takip ettiğim kadınlar kulübüne bir gün bebek istediğim için üye olacağımı hiç düşünmezdiminşallah uğur getirir diyorum Amin
Canım ne söylesekte içindeki o burukluğu üzüntüyü geçiremeyiz ama inşallah Rabbim bi dahaki ay tedavisiz bi şekilde mucizeni sana nasip ederMalesef kuzum kimyasal oldu
Hayırlısı olsun canımın içiii hiç üzülmüyoruz takdiri ilahi rabbim seni mutlu etsin artık okadar çok istiyorum ki bunuGittim cnm 34 de düşmüş adet olmayı beklicem bir hafta kendi kendine atılmasını
Amin cnm amin inşalllahCanım ne söylesekte içindeki o burukluğu üzüntüyü geçiremeyiz ama inşallah Rabbim bi dahaki ay tedavisiz bi şekilde mucizeni sana nasip eder
Allah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuşHayırlısı olsun canımın içiii hiç üzülmüyoruz takdiri ilahi rabbim seni mutlu etsin artık okadar çok istiyorum ki bunuDoktorun nededi süreç ne yapman için falan allahım şuan çok içten dua ediyorum bu kulunu kasım ayında sevindir rabbim normal hamile kalsın ve süpriz olsun
Ovulasyonu hergün yapmaya devam et canım koyMerhaba öncellikle rabbim hayırlısıyla isteyen herkese hepinize sağlıklı bebişler versin inşallaaaahsizlere danışmak istediğim bir konu var 1 yıldır evliyiz çocuk konusunda çok kararsızız cesaret edemiyoruz fakat olursa havalara uçucağız bu ay reglimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü ovulasyon testi yaptım falat ikinci çizgi silik çıktı sanırım negatif demek oluyormuş sizce gebelik ihtimalim var mıdır umutla beklememin anlamı var mı en iyi sizler bilirsiniz bu konuda fazla bilgi sahibisiniz diye sizlere danışmak istedim şimdiden bilgi verebilcek herkese çok teşekkür ederim
sen içini gönlünü rahat tut rabbime sığınıyoruz sesimi duyar inşallah vardır belki zamanı belki hiç beklemiyceksin ve olucak o yüzden kalbini ferah tut kalbimde dualarımda seninle canımAllah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuş
Perşembe günü keseyi gördüm 3hafta sonra kalp atışı dedi doktor 8nci hafta oluyor galiba ozaman..şuan 5+3 üm canımmM Minik mucizee canım sen kalp atışını duymak için ne zaman gitcen
Allah razı olsun bitanemOvulasyonu hergün yapmaya devam et canım koy
sen içini gönlünü rahat tut rabbime sığınıyoruz sesimi duyar inşallah vardır belki zamanı belki hiç beklemiyceksin ve olucak o yüzden kalbini ferah tut kalbimde dualarımda seninle canım❤
4+4 son adete göre canımGünaydın. Canım kaç haftalıktın sen
Evet oyle canım sonuc 1 bucuktaymş heyecanla bekliyorum hayırlısıBaktın mı canım betaya senin kese için daha çok yeni bi kaç gün daha beklesen belli olurdu aslında
Canım. Allah hayırlı zamanda yine nasip etsin.Allah razı olsun bitanem
Amin cnm inşallahCanım. Allah hayırlı zamanda yine nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?