Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba öncellikle rabbim hayırlısıyla isteyen herkese hepinize sağlıklı bebişler versin inşallaaaah sizlere danışmak istediğim bir konu var 1 yıldır evliyiz çocuk konusunda çok kararsızız cesaret edemiyoruz fakat olursa havalara uçucağız bu ay reglimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü ovulasyon testi yaptım falat ikinci çizgi silik çıktı sanırım negatif demek oluyormuş sizce gebelik ihtimalim var mıdır umutla beklememin anlamı var mı en iyi sizler bilirsiniz bu konuda fazla bilgi sahibisiniz diye sizlere danışmak istedim şimdiden bilgi verebilcek herkese çok teşekkür ederim

Canım ovu testiyle gebelik pek belli olmaz gebelik testin varsa yap istersen

Merhaba arkadaşlar yıllardır takip ettiğim kadınlar kulübüne bir gün bebek istediğim için üye olacağımı hiç düşünmezdiminşallah uğur getirir diyorum Amin
Hoşgeldin canım amin inşallah Rabbim burda umutla bekleyen isteyen herkese nasip etsin hamiş olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin

Gittim cnm 34 de düşmüş adet olmayı beklicem bir hafta kendi kendine atılmasını
Hayırlısı olsun canımın içiii hiç üzülmüyoruz takdiri ilahi rabbim seni mutlu etsin artık okadar çok istiyorum ki bunu Doktorun nededi süreç ne yapman için falan allahım şuan çok içten dua ediyorum bu kulunu kasım ayında sevindir rabbim normal hamile kalsın ve süpriz olsun

Allah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuş

Ovulasyonu hergün yapmaya devam et canım koy
sen içini gönlünü rahat tut rabbime sığınıyoruz sesimi duyar inşallah vardır belki zamanı belki hiç beklemiyceksin ve olucak o yüzden kalbini ferah tut kalbimde dualarımda seninle canım

Allah razı olsun bitanem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…