- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bende 5+3 üm canımPerşembe günü keseyi gördüm 3hafta sonra kalp atışı dedi doktor 8nci hafta oluyor galiba ozaman..şuan 5+3 üm canımm
Bende yarın gitcem bakalım inşallah bende keseyi görürüm sende görürsün inşallah canım değerlerin güzel artmıştır inşallahEvet oyle canım sonuc 1 bucuktaymş heyecanla bekliyorum hayırlısı
Yok gebelik için yapmadım ben korunmasız ilişkinin ertesi günü yumurtlamam var mı diye bakmak için yaptım açıkcası bu konularda çok az bilgiye sahibim korunmasız ilişkiden sonra yumurtlamam var mı diye baktım ama silik çizgi çıkınca baya üzüldüm yani gebelik ihtimal yok dimiCanım ovu testiyle gebelik pek belli olmaz gebelik testin varsa yap istersen
Hım çok erken henüz o yüzden kese gözükmemiştir4+4 son adete göre canım
Canım orası belli olmaz ki belki yumurtlaman daha önce olmuş olabilir yada testi düzenli olarak yapıp yumurtlaman var mı görebilirsin sadece bi gün yaparsan kaçırırsın yumurtlamayı belki denk gelir belli mi olur spermler 3 4 gün yaşıyor zaten canımYok gebelik için yapmadım ben korunmasız ilişkinin ertesi günü yumurtlamam var mı diye bakmak için yaptım açıkcası bu konularda çok az bilgiye sahibim korunmasız ilişkiden sonra yumurtlamam var mı diye baktım ama silik çizgi çıkınca baya üzüldüm yani gebelik ihtimal yok dimi
Öylemi yedinci haftadamı duyuluyorr nebiliyim doktor öyle deyincee ozaman giderim diye düşünmüştümBende 5+3 üm canım ☺ yedinci haftada duyulmuyor muydu ya çok geç demiş doktorun sanki sana
Sen keseyi görmedinmi daha canımmBende 5+3 üm canım ☺ yedinci haftada duyulmuyor muydu ya çok geç demiş doktorun sanki sana
Bi çok kişiden duydum hep 7 inci haftada duydular ama belli olmaz tabi herkesin aynı değil canım inşallah canım ya sağ salim alırız kucağımıza inşallah bakalım belki cinsiyetleri de aynı olur belli mi olurÖylemi yedinci haftadamı duyuluyorr nebiliyim doktor öyle deyincee ozaman giderim diye düşünmüştümseninle aynıyız doğumlarda aynı olur muhtemelen
Yok canım gitmedim sadece en son kan vermiştim 111 çıkmıştı bende zaten özele tek gidebildiğim için az daha sabretmeye çalışıyorum gözükeceği zamanda gitmek istiyomSen keseyi görmedinmi daha canımm
Nasıl güzelsiniz ya inşallah bir yanımız çocuk istiyor bir yanımız daha bazı aşmamız gereken şeyler olduğu için durduruyor ( düğün borçları vs) reglim bitince bi anda olsun dedik ve korunmasız ilişki yaşadık açıkcası regli hemen bitince yumurta olmaz derler ya eşimi de umutlandırmamak için olmaz bekleme dedim ama benim için kıpır kıpır içim içime sığmıyor gerçekten çok zormuş rabbim kimseye aratmasın bir an önce isteyen herkese nasip etsinCanım orası belli olmaz ki belki yumurtlaman daha önce olmuş olabilir yada testi düzenli olarak yapıp yumurtlaman var mı görebilirsin sadece bi gün yaparsan kaçırırsın yumurtlamayı belki denk gelir belli mi olur spermler 3 4 gün yaşıyor zaten canım ☺
Ovulasyon testi yumurtlamayı gösterir iki çizgide koyu olana kadar test yapmaya devam etmeniz gerekir, koyu olduğunda da 4-5 gün üst üste veya gün aşırı değerlendirmeniz gerekirMerhaba öncellikle rabbim hayırlısıyla isteyen herkese hepinize sağlıklı bebişler versin inşallaaaahsizlere danışmak istediğim bir konu var 1 yıldır evliyiz çocuk konusunda çok kararsızız cesaret edemiyoruz fakat olursa havalara uçucağız bu ay reglimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü ovulasyon testi yaptım falat ikinci çizgi silik çıktı sanırım negatif demek oluyormuş sizce gebelik ihtimalim var mıdır umutla beklememin anlamı var mı en iyi sizler bilirsiniz bu konuda fazla bilgi sahibisiniz diye sizlere danışmak istedim şimdiden bilgi verebilcek herkese çok teşekkür ederim
Her bebeginki aynı zamanda duyulmuyor, doktor daha kesin olsun diye 8.hafta gel demiş çünkü 7.haftada gidipte duymayanlar var.Öylemi yedinci haftadamı duyuluyorr nebiliyim doktor öyle deyincee ozaman giderim diye düşünmüştümseninle aynıyız doğumlarda aynı olur muhtemelen
Aynen cnm 1 2 ay dinlenecegim ara verecgm cnmO yuzden çok heveslenmemek lazım galiba adet olucak gibi beklememiz gerekiyor öyle yaparsak üzülmeyiz
Canım bizimde çok düğün borcu duruyor ama bebek nasibiyle rızkıyla gelirmiş derler Rabbim size de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah daha yeni deniyorsanız canım olabilir gecikme falanda olabilir hakkında hayırlısı artıkNasıl güzelsiniz ya inşallah bir yanımız çocuk istiyor bir yanımız daha bazı aşmamız gereken şeyler olduğu için durduruyor ( düğün borçları vs) reglim bitince bi anda olsun dedik ve korunmasız ilişki yaşadık açıkcası regli hemen bitince yumurta olmaz derler ya eşimi de umutlandırmamak için olmaz bekleme dedim ama benim için kıpır kıpır içim içime sığmıyor gerçekten çok zormuş rabbim kimseye aratmasın bir an önce isteyen herkese nasip etsin
Canım sen ne zaman keseyi görmeye gitcenHer bebeginki aynı zamanda duyulmuyor, doktor daha kesin olsun diye 8.hafta gel demiş çünkü 7.haftada gidipte duymayanlar var.
Ben bugün kan verdim bakalım sonuç ne ona gore karar vericem ama bi iki hafta daha gitmeyi düşünmüyorum:)Canım sen ne zaman keseyi görmeye gitcen
Belkide doktor garanti olsun diye demiştir bilemedim zaten değişti doktor gitmiş oğlu gelmiş bende doktor arıyorum devamlı gideceğimBi çok kişiden duydum hep 7 inci haftada duydular ama belli olmaz tabi herkesin aynı değil canım inşallah canım ya sağ salim alırız kucağımıza inşallah bakalım belki cinsiyetleri de aynı olur belli mi olur ☺☺
Bende öyle ilk verdiğimde 42ydi değer 10gün sonra gittim kan veriyim diye ultrasondan baktı keseyi gördük kan değerine bakmadı doktor 3000e yakındır falan dediYok canım gitmedim sadece en son kan vermiştim 111 çıkmıştı bende zaten özele tek gidebildiğim için az daha sabretmeye çalışıyorum gözükeceği zamanda gitmek istiyom ☺
Hiç belli olmaz canımmm ne zaman yumurtladığın benim adet bitti ilişki oldu eşim askere gitti hamile oldğumu öğrendimNasıl güzelsiniz ya inşallah bir yanımız çocuk istiyor bir yanımız daha bazı aşmamız gereken şeyler olduğu için durduruyor ( düğün borçları vs) reglim bitince bi anda olsun dedik ve korunmasız ilişki yaşadık açıkcası regli hemen bitince yumurta olmaz derler ya eşimi de umutlandırmamak için olmaz bekleme dedim ama benim için kıpır kıpır içim içime sığmıyor gerçekten çok zormuş rabbim kimseye aratmasın bir an önce isteyen herkese nasip etsin
Herhalde o düşünceyle söyledi canımmHer bebeginki aynı zamanda duyulmuyor, doktor daha kesin olsun diye 8.hafta gel demiş çünkü 7.haftada gidipte duymayanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?