Hayırlı olsuuun çok sevindim adınıza inşallah rabbim bizlere de nasip ederHiç belli olmaz canımmm ne zaman yumurtladığın benim adet bitti ilişki oldu eşim askere gitti hamile oldğumu öğrendim
Çok saol canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsuuun çok sevindim adınıza inşallah rabbim bizlere de nasip eder
Sat a gore 4+5 canim tam ne kadarlık bilemiyorum tabiHerhalde o düşünceyle söyledi canımmsen nekadarlıktın canımm
Aman benimde kafam pek sarmıyor bunaSat a gore 4+5 canim tam ne kadarlık bilemiyorum tabi
Cıktı canım 1880 lere gelmiş değer maşallahMevayigit kan sonucun cıktı mi canim
1884 cıktı deger canımHım çok erken henüz o yüzden kese gözükmemiştir
1884 olmuş canımBende yarın gitcem bakalım inşallah bende keseyi görürüm sende görürsün inşallah canım değerlerin güzel artmıştır inşallah
Olur canım en ummadıgın anda güzel şeyler olucak inanıyorumİnşâllah cnm ya bi mucize e olsa keşke
Canım ne kadar ödemiştiniz tüp bebek için bide ödediğiniz fiyatta kaç kere yaptırabiliyorsunuz bir keremiAllah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuş
İyi maşallah canım çok iyi çıkmış1884 cıktı deger canım
Sonucun kaçta çıkcak canımBen bugün kan verdim bakalım sonuç ne ona gore karar vericem ama bi iki hafta daha gitmeyi düşünmüyorum:)
Bu değerle kese gözükmedi mi1884 olmuş canım
Aa gözün aydın gitti mi yaşlı dedeBelkide doktor garanti olsun diye demiştir bilemedim zaten değişti doktor gitmiş oğlu gelmiş bende doktor arıyorum devamlı gideceğimAyy evet cinsiyetleri öğrenince yazarızzz sağlıklı olsunda hiçfarketmez benim için
Tam belli olması için doktorun ölçüm yapması lazım:) geç mi döllenmis erken.mi yoksa zamanında mi belli olur :)Aman benimde kafam pek sarmıyor bunailerleyen zamanlarda daha bilgili oluruz
Çok güzel masallahhCıktı canım 1880 lere gelmiş değer maşallah
Ay evettt gitmişşşş sonundaaa oğluda eşimin arkadaşıymış bakalım nasıl biriAa gözün aydın gitti mi yaşlı dedeAynen canım garanti olsun diye demiştir sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda benim içinde fark etmiyor tabi
Annemlerde olduğum için özele gitmedim, ablam sağlık ocağında doktor sabah kanimi aldı artık gece belli olur insallah canim :)Sonucun kaçta çıkcak canım
Ay evettt gitmişşşş sonundaaa oğluda eşimin arkadaşıymış bakalım nasıl biriAa gözün aydın gitti mi yaşlı dedeAynen canım garanti olsun diye demiştir sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda benim içinde fark etmiyor tabi
Hee iyi o zaman inşallah ilgilenir düzgünAy evettt gitmişşşş sonundaaa oğluda eşimin arkadaşıymış bakalım nasıl biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?