- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hee anladım canım inşallah sağlıklı bi şekilde değerin artmıştır canımAnnemlerde olduğum için özele gitmedim, ablam sağlık ocağında doktor sabah kanimi aldı artık gece belli olur insallah canim :)
noldukiiiKızlar ben şok
Cuma doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycaknoldukiii
Olur canım en ummadıgın anda güzel şeyler olucak inanıyorum❤
İnşâllah cnm ya 10bin cnm herşey dahil tek seferlikCanım ne kadar ödemiştiniz tüp bebek için bide ödediğiniz fiyatta kaç kere yaptırabiliyorsunuz bir keremi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkındaİnşâllah cnm ya 10bin cnm herşey dahil tek seferlik
Inşallah cook merak ediyorum :) evde olsam çoktan baktirmistim, burda da iğne yoktu o yüzden bekledikHee anladım canım inşallah sağlıklı bi şekilde değerin artmıştır canım ☺
Amin kuzum inşallahhhAnladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkında
Çok zor biliyorum ama vardır bunda da bir hayır, Rabbim herşeyin iyisini daha iyi bilir, bol bol dua et canim, Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallahİnşâllah cnm ya 10bin cnm herşey dahil tek seferlik
Benim de içim içimi yiyiyor yarına gitcem bende inşallahInşallah cook merak ediyorum :) evde olsam çoktan baktirmistim, burda da iğne yoktu o yüzden bekledik
Güzel haberler alirsin inşallahBenim de içim içimi yiyiyor yarına gitcem bende inşallah ☺
Ay baya koyu çıkmış canım ben daha önce hiç ovu yapmadim ama sanki bugün catliycak gibi.bugünü değerlendirin hadi hayırlısıCuma doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak
Sürekli sancım var dizlerim agrıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ama bende böyle bata son 5Nasılsınız kızlar? Hamişler nasıl gidiyor hamişlik?Adet bekleyenlerimiz belirtiler neler kaç kişi kaldık hamiş olmayan ❤
Aynıymış bizim bat, benim de bu ay alt kemiklerim çok ağrımıyor bir hevesleniyorum ama ateş filan hiç yok olmadı herhalde diyorum nasip bakalım az kaldı sabredeceğizSürekli sancım var dizlerim agrıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ama bende böyle bata son 5
HayırBu değerle kese gözükmedi mi
Aaa peki ne kadar zamandır istiyosunuz kaçıncı deneme :)Aynıymış bizim bat, benim de bu ay alt kemiklerim çok ağrımıyor bir hevesleniyorum ama ateş filan hiç yok olmadı herhalde diyorum nasip bakalım az kaldı sabredeceğiz ☺
Amin kuzum inşallah tek tesellim bu Rabbim en iyisini bilir saglıklısını nasip eder inşallahÇok zor biliyorum ama vardır bunda da bir hayır, Rabbim herşeyin iyisini daha iyi bilir, bol bol dua et canim, Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah
Haftaya gözükür büyük ihtimal, doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Canım hiç belli olmaz bütün belirtileri yaşayıp dün adet oldum o yuzden heveslenme bence bekle gününnü canım ama inşallah hamişsindirSürekli sancım var dizlerim agrıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ama bende böyle bata son 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?