Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuş
[/QUOTE]
Canım senin ilk kimyasal mı.benim 2 kere oldu daha test falan yaptirmadim

Sürekli sancım var dizlerim agrıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ama bende böyle bata son 5
Aynıymış bizim bat, benim de bu ay alt kemiklerim çok ağrımıyor bir hevesleniyorum ama ateş filan hiç yok olmadı herhalde diyorum nasip bakalım az kaldı sabredeceğiz

Aynıymış bizim bat, benim de bu ay alt kemiklerim çok ağrımıyor bir hevesleniyorum ama ateş filan hiç yok olmadı herhalde diyorum nasip bakalım az kaldı sabredeceğiz ☺
Aaa peki ne kadar zamandır istiyosunuz kaçıncı deneme :)

Çok zor biliyorum ama vardır bunda da bir hayır, Rabbim herşeyin iyisini daha iyi bilir, bol bol dua et canim, Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah
Amin kuzum inşallah tek tesellim bu Rabbim en iyisini bilir saglıklısını nasip eder inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…