Devletteki doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi de ben perşembe yine gitmeyi planlıyorum canım depolarıma baktırmam lazım ellerimde uyuşma üşüme falan oluyo kansızlık ya da vitamin eksiklikliği varsa vitamin alırım yada ona göre beslenirim. Sonucta bebek kandan besleniyorHaftaya gözükür büyük ihtimal, doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Heves falan kalmadıki buay 11.denemeCanım hiç belli olmaz bütün belirtileri yaşayıp dün adet oldum o yuzden heveslenme bence bekle gününnü canım ama inşallah hamişsindir
4. Deneme ayı bu ay ama ben 2. Çocuk için uğraşıyorum senin ilk mi?Aaa peki ne kadar zamandır istiyosunuz kaçıncı deneme :)
Hatta geçn ay tam 11gün gecikti regl hiç okadar olmazdı malesef yine olmadı ondan dalgaya vuruyorum artık afedersin kaba tabiri ile osursam hamileyim diyorumCanım hiç belli olmaz bütün belirtileri yaşayıp dün adet oldum o yuzden heveslenme bence bekle gününnü canım ama inşallah hamişsindir
Ah ah allahım bir tane verse saglıklı başka ne isterim ki4. Deneme ayı bu ay ama ben 2. Çocuk için uğraşıyorum senin ilk mi?
En geç 4-5 yıl sonra ikinciyi istersinAh ah allahım bir tane verse saglıklı başka ne isterim ki
Maddi durumum ikinci bebeği kaldıracak kadar iyi degl zaman ne gösterir bilmiyorum allahisteyen kimsenn kucagını boş bırakmasın tabiki ama sen anne eşin baba olmuş biz daha o duygular ne nasıl yaşanır bilmiyoruz hele hissi duygusu nasıl daha hamile kalamıyorken bebek hasreti çekiyorsak hamile kaldıgında saglıklı şekilde kucagına aldıgındaki his nasıl sen biliyorsun oyüzden ilki bi olsunda gerisi zaman ve durum şartlarına bağlı olurEn geç 4-5 yıl sonra ikinciyi istersinBüyük konuşmayın ağlarsınız buralarda çocuğum kardeş istiyor ama olmuyor diye
Hep beraber alırız inşallah güzel haberleri canımGüzel haberler alirsin inşallah
Amin canım yaa inşallah bütün isteyenler anne olsun hayırlı evlatlar yetiştirelimHoşgeldin canım amin inşallah Rabbim burda umutla bekleyen isteyen herkese nasip etsin hamiş olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
Onlara sağlık ocagindada baktirabilirsin, ben bugün kan verdim bakalım sonucları bekliyorum ama normalde de 3 ayda bi kan tahlili yaptırırım zaten :)Devletteki doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi de ben perşembe yine gitmeyi planlıyorum canım depolarıma baktırmam lazım ellerimde uyuşma üşüme falan oluyo kansızlık ya da vitamin eksiklikliği varsa vitamin alırım yada ona göre beslenirim. Sonucta bebek kandan besleniyor
Haklısın, sanırım biz o hissi bildiğimiz için tekrar yaşamak istiyoruz, ikinci için de çok bile bekledik diyoruz eşim hep istedi ben kızımın büyümesini istedim ama şimdi de 6 yaşına geldi, başka şeyler oldu bir bebeğimizi kaybettik ve evet sağlıklı şekilde kucağına almak çok güzel bir mutluluk bunun kıymetini de anladık, Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip eder inşMaddi durumum ikinci bebeği kaldıracak kadar iyi degl zaman ne gösterir bilmiyorum allahisteyen kimsenn kucagını boş bırakmasın tabiki ama sen anne eşin baba olmuş biz daha o duygular ne nasıl yaşanır bilmiyoruz hele hissi duygusu nasıl daha hamile kalamıyorken bebek hasreti çekiyorsak hamile kaldıgında saglıklı şekilde kucagına aldıgındaki his nasıl sen biliyorsun oyüzden ilki bi olsunda gerisi zaman ve durum şartlarına bağlı olur
Rabbim bir ömür sevgi ile beraber büyütmenizi nasip etsin inş ve inş kardeşi de olur kardeş de önemli destek bir ömür güven dir ikiinsanaHaklısın, sanırım biz o hissi bildiğimiz için tekrar yaşamak istiyoruz, ikinci için de çok bile bekledik diyoruz eşim hep istedi ben kızımın büyümesini istedim ama şimdi de 6 yaşına geldi, başka şeyler oldu bir bebeğimizi kaybettik ve evet sağlıklı şekilde kucağına almak çok güzel bir mutluluk bunun kıymetini de anladık, Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip eder inş ☺
Zamanı var herşeyin canım bence ben oyle düşünüyorum artık Allahın var bir bildiği sabırlı olmamız lazım benimde 5.denememdi bu ay bakalım uğrasıyoruz bir şekilde. Bir sorununuz varmı canım sebepsiz mi yoksaHeves falan kalmadıki buay 11.deneme
Haha aynen bende öyleyim hatta geçen ay ben 53 gün sonra adet olmustum bu ay 36.gün oldum stres etkiliyor hepimizi canımHatta geçn ay tam 11gün gecikti regl hiç okadar olmazdı malesef yine olmadı ondan dalgaya vuruyorum artık afedersin kaba tabiri ile osursam hamileyim diyorum
Aynen öyle ya stres ya havalarn geçişiHaha aynen bende öyleyim hatta geçen ay ben 53 gün sonra adet olmustum bu ay 36.gün oldum stres etkiliyor hepimizi canım
Aynen canımAynen öyle ya stres ya havalarn geçişi
Yeni evliyiz oyüzden hiç gitmedim doktora ilk bir sene deneyin diyorlar diye ama bu ay gidecgmZamanı var herşeyin canım bence ben oyle düşünüyorum artık Allahın var bir bildiği sabırlı olmamız lazım benimde 5.denememdi bu ay bakalım uğrasıyoruz bir şekilde. Bir sorununuz varmı canım sebepsiz mi yoksa
Amin canım inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip ederAy baya koyu çıkmış canım ben daha önce hiç ovu yapmadim ama sanki bugün catliycak gibi.bugünü değerlendirin hadi hayırlısı
Amin inş teşekkür ederiz, evet kardeşsiz kalmasın istiyoruz inş olur, size de sağlıklı sıhhatli evlatlar versin AllahımRabbim bir ömür sevgi ile beraber büyütmenizi nasip etsin inş ve inş kardeşi de olur kardeş de önemli destek bir ömür güven dir ikiinsana
Canim hakkinda hayirlisi buymus demek ki Rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin insAllah duyunca üzüldümAmin kuzum inşallah tek tesellim bu Rabbim en iyisini bilir saglıklısını nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?