Ben de canım 2 senedir bebek istediğim için sürekli yaptırırım agustosta degerler düşük cıkmıştı biraz onemsememiştim. Aynen saglık ocagına gideyim en iyisiOnlara sağlık ocagindada baktirabilirsin, ben bugün kan verdim bakalım sonucları bekliyorum ama normalde de 3 ayda bi kan tahlili yaptırırım zaten :)
Evet iyi olur, inşallah sağlıkla ilerler canimBen de canım 2 senedir bebek istediğim için sürekli yaptırırım agustosta degerler düşük cıkmıştı biraz onemsememiştim. Aynen saglık ocagına gideyim en iyisi
Canım benim Henuz oyle bi sıkıntım yok inşallah da olmaz. Senin ikiz ya bide ondan da olmuştur. Daha erken hissetmişsindirKızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor
Hiç gitmedinmi 11 aydır ben kaç kere gittim valla hatta yarın gidip hormonlarıma baktırcam tekrardanYeni evliyiz oyüzden hiç gitmedim doktora ilk bir sene deneyin diyorlar diye ama bu ay gidecgm
InsAllah olmaz canimm cok zormus inanki annemde erkenden baslamis dedi bakalim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bizeCanım benim Henuz oyle bi sıkıntım yok inşallah da olmaz. Senin ikiz ya bide ondan da olmuştur. Daha erken hissetmişsindir
Ayy canım bi an önce geçer inşallah benim de şuan hiç bulantım yok ya ekşi şeyler yemeye çalış belki iyi gelirKızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor
InsAllah canim aman olmasin inanki bisey yenmiyor acik tuzlu bisey yiyemde sonra mandalina yiyem kuzumAyy canım bi an önce geçer inşallah benim de şuan hiç bulantım yok ya ekşi şeyler yemeye çalış belki iyi gelir
Yapmaya devam et kuzum daha pik olmamis 12-4 arasi yapmadan 2 saat once sivi alimini kesip oyle yapiyosun dimiİlk ovulasyon testim bilen arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Daha silik canım pik olmamısİlk ovulasyon testim bilen arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Henüz yumurtlama yok, t çizgisinin c kadar koyu olması gerekliİlk ovulasyon testim bilen arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
12-4 arası işteyim yapamadımmmmYapmaya devam et kuzum daha pik olmamis 12-4 arasi yapmadan 2 saat once sivi alimini kesip oyle yapiyosun dimiben boyle hamile kaldim da
Tamam kuzucum her gün aynı saatte tekrar edeceğimDaha silik canım pik olmamıs
Henüz yumurtlama yok, t çizgisinin c kadar koyu olması gerekli
Hee ya çok zordur kesin ben adet olduğumda kusardım bilirim Allah yardımcın olsun canımInsAllah canim aman olmasin inanki bisey yenmiyor acik tuzlu bisey yiyemde sonra mandalina yiyem kuzum
Sagol canim Allah razi olsunnHee ya çok zordur kesin ben adet olduğumda kusardım bilirim Allah yardımcın olsun canım
Valla en verimli saat o zaman biliyorum ama yapamadiysan aksam 8 ve 12 arasi olabiliyomus hatta ben pik gordugum gun emin olmak icin gece 12 de de yapmistim12-4 arası işteyim yapamadımmmmbu akşam 8 buçukta yaptım canım olmaz mı
Anladım kuzucum ben her gün aynı saatte devam edeyim en iyisiValla en verimli saat o zaman biliyorum ama yapamadiysan aksam 8 ve 12 arasi olabiliyomus hatta ben pik gordugum gun emin olmak icin gece 12 de de yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?