Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor

Onlara sağlık ocagindada baktirabilirsin, ben bugün kan verdim bakalım sonucları bekliyorum ama normalde de 3 ayda bi kan tahlili yaptırırım zaten :)
Ben de canım 2 senedir bebek istediğim için sürekli yaptırırım agustosta degerler düşük cıkmıştı biraz onemsememiştim. Aynen saglık ocagına gideyim en iyisi

Kızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor
Canım benim Henuz oyle bi sıkıntım yok inşallah da olmaz. Senin ikiz ya bide ondan da olmuştur. Daha erken hissetmişsindir

Canım benim Henuz oyle bi sıkıntım yok inşallah da olmaz. Senin ikiz ya bide ondan da olmuştur. Daha erken hissetmişsindir
InsAllah olmaz canimm cok zormus inanki annemde erkenden baslamis dedi bakalim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bize

Ayy canım bi an önce geçer inşallah benim de şuan hiç bulantım yok ya ekşi şeyler yemeye çalış belki iyi gelir

Ayy canım bi an önce geçer inşallah benim de şuan hiç bulantım yok ya ekşi şeyler yemeye çalış belki iyi gelir
InsAllah canim aman olmasin inanki bisey yenmiyor acik tuzlu bisey yiyemde sonra mandalina yiyem kuzum

E Eslem91 kuzum benim Rabb'im bir bildiği var demek ki. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah . Bu aralar çok sık bakamıyorum tesadüfen denk geldim bir msj a üzüldüm . İnşaallah Rabbim mükâfatını verir

İlk ovulasyon testim bilen arkadaşlarımdan yorum bekliyorum

Eklentiler

• 20191021_205858.webp
    101,5 KB · Görüntüleme: 30
Valla en verimli saat o zaman biliyorum ama yapamadiysan aksam 8 ve 12 arasi olabiliyomus hatta ben pik gordugum gun emin olmak icin gece 12 de de yapmistim
Anladım kuzucum ben her gün aynı saatte devam edeyim en iyisi gerisi nasiip . eşim şehirdışında cuma gelip pazar dönecek tek dileğim haftasonu pik görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…