Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar bir şey sorcam eşi alkol kullanan var mı yani haftada 2 3 kere fazlaca içiyor benimki malesef.benim 2 kimyasalin sebebi bu olabilir mı acaba

Kızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor

Canim hamileliginde dogum yaptigi güne kadar kusan biri olarak ayva cubuk kraker mısır ekmegi elma iyi geliyordu.

Kızlar migde bulantisi icin napiyorsunuz 3 gundur beni benden aldi ekmek peynirden baska bisey yiyemiyorum biraz oncede su ictim isdifra ettim biraz gecti iyiyim suan birazdaha bilgisi olan varsa bana bi yardimci olun ne iyi geliyor
Ben de aynıyım canım hiçbir şey yiyemiyorum Allah yardımcımız olsun

Selam kızlar uzun süredir yoktum burda ilk 3 ayim biraz riskli geçti benim kanama yaşadım ama şükür atlattık o günleri geçtiğimiz cumartesi ikili testi oldum şükür ultrasonda bir sorun çıkmadı kan sonuçlarını bekliyoruz inşallah oda temiz gelicek bu arada oğlum olucağını öğrendim ben çok istiyordum oğlum olsun allah gonlume gore verdi çok şükür sağlıkla gelsin inşallah siz iyisinizdir umarım bol gebe haberleri alalım hepiniz için dua edicem..

kizlar bir şey sorcam eşi alkol kullanan var mı yani haftada 2 3 kere fazlaca içiyor benimki malesef.benim 2 kimyasalin sebebi bu olabilir mı acaba
Eşim kullanmıyor ama etkileyeceğini sanmıyorum canım alkolden kaynaklı bir şey varsa bu eşine yansır diye düşünüyorum

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Gunaydin
Kizlar asilama yapanlar bisi sorcam bnm goguslerde kasinma aci var ve kasik agrilarim bacagim sizlio halem gecmedi bide inanilmaz kabizdim ishal oldu normalmi bunlar ? Adet olcak gibiyim Yoksa tutmadimi ki

Gunaydin
Kizlar asilama yapanlar bisi sorcam bnm goguslerde kasinma aci var ve kasik agrilarim bacagim sizlio halem gecmedi bide inanilmaz kabizdim ishal oldu normalmi bunlar ? Adet olcak gibiyim Yoksa tutmadimi ki
Ben aşılama yaptırmadım ama düpedüz hamilelik belirtileri :)

Ben aşılama yaptırmadım ama düpedüz hamilelik belirtileri :)
Ama kuzum erken degilmi ki 3.gun bugun
Adet olcam gibi gelio duzensiz ya adetlerim ama genelde gec olurum hic erken olmam.
Ts ederm kalbinin guzelligi icin

Ama kuzum erken degilmi ki 3.gun bugun
Adet olcam gibi gelio duzensiz ya adetlerim ama genelde gec olurum hic erken olmam.
Ts ederm kalbinin guzelligi icin
Ha erkenmiş daha bilen birileri yazar belki canım inşallah sonu gebeliktir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…