- 30 Nisan 2018
- 2.166
- 3.060
- 133
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere insallahBnde goruom hadi gozun aydin saglikla hayirla nasip olsun yawrun
İnşallah canım yaCanım ben bi yerde okudum bugün bu belirtilerin olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş her şeyin güzel bi yanı var bak ☺
Maşallah canım çok sevindim çok istiyordun hayırlı olsunGaliba hamileyim adetimin gecikmesinin 4. Gunu reglden 1 gun önce çıkmadı ve galiba hamileyim çok saskinim allahım şükürler olsun herkese nasip olsun
Teşekkür ederim değişik bi duygumuz herkesin dediği gibi beklemedgin anda oluyormusMaşallah canım çok sevindim çok istiyordun hayırlı olsun
Ay hayırlı olsuuuun :)Galiba hamileyim adetimin gecikmesinin 4. Gunu reglden 1 gun önce çıkmadı ve galiba hamileyim çok saskinim allahım şükürler olsun herkese nasip olsun
Tebrikler öyle gözüküyor:))Galiba hamileyim adetimin gecikmesinin 4. Gunu reglden 1 gun önce çıkmadı ve galiba hamileyim çok saskinim allahım şükürler olsun herkese nasip olsun
Resmen git kan ver diyo test :) belirtilerin varmıydı canımBu daha belirgin sanirim
İnşallah darısı sana olsun eşim bile bilmiyor gecikmistir bekle diyordu☺Ay hayırlı olsuuuun :)
Genel olarak gebelik düşünenlerin Alkol, sigara vb şeyler tüketilmesi istenmez, olumsuz etkilediğini söylerler ama kullanan bir çok kişinin çocuğu da oluyor yani tamamen ona bağlanamaz tabiki ama içmese daha iyi tabi. Zaten günümüzde herşey gebeliği daha zor hale getirirken kilo, sağlıksız beslenme, stres vb şeyler, digerleride aynı şekilde büyük bir etken. Hele sigara ve alkol tamamen sağlıklı bir vücudun düşmanı, mümkünse kimse kullanmamalikizlar bir şey sorcam eşi alkol kullanan var mı yani haftada 2 3 kere fazlaca içiyor benimki malesef.benim 2 kimyasalin sebebi bu olabilir mı acaba
İnan öyle gebelik diyecek belirti yoktu tek farkı sol kasik ve bel bolge de ağrı ara ara kadınlara sancı ama adet olsaydım da sasirmazdim herkesin belirtisi baskaymis ne göğüs agrisi hiç bir şey yoktu hatta adetten 1 gün önce de yptim hiç bir şey çıkmadı o yüzden ümidim yoktuResmen git kan ver diyo test :) belirtilerin varmıydı canım
Çok sevindim yaa sıkıntımız var demiştin eşimle bende sana inşallah güzel haber alırsında iyi gelir demiştim ay öylede oldu sanırım :)İnşallah darısı sana olsun eşim bile bilmiyor gecikmistir bekle diyordu☺
Çok teşekkürlerTebrikler öyle gözüküyor:))
doğru diyosun her bünye farklıdır hamilelik bambaşka bi olay bence seninle bat günümüz aynı bende henüz olmadım umarım bende güzel haber alırım :)İnan öyle gebelik diyecek belirti yoktu tek farkı sol kasik ve bel bolge de ağrı ara ara kadınlara sancı ama adet olsaydım da sasirmazdim herkesin belirtisi baskaymis ne göğüs agrisi hiç bir şey yoktu hatta adetten 1 gün önce de yptim hiç bir şey çıkmadı o yüzden ümidim yoktu
Evet inşallah sanada nasip olur ne durumdasinÇok sevindim yaa sıkıntımız var demiştin eşimle bende sana inşallah güzel haber alırsında iyi gelir demiştim ay öylede oldu sanırım :)
Halâ olmadım kuzum ama beklemekten yanayım daha önce gecikmem olmuştu benim şuan sadece ara ara kasık ağrım oluyor onun dışında elle tutulur bi belirtim yok :)Evet inşallah sanada nasip olur ne durumdasin
Ateşine bak ben sabah olctum hep yüksek seyrettiHalâ olmadım kuzum ama beklemekten yanayım daha önce gecikmem olmuştu benim şuan sadece ara ara kasık ağrım oluyor onun dışında elle tutulur bi belirtim yok :)
Bide çok garip sağ kasığımda sanki bişey atıyo ya hani insanın nabzı atarya resmen öyle bişeyEvet inşallah sanada nasip olur ne durumdasin
Kesinlikle öyleTeşekkür ederim değişik bi duygumuz herkesin dediği gibi beklemedgin anda oluyormus
Ya benimde vücut ısım çok yüksek hatta eşim diyo neden bu kadar sıcaksın soba gibisin resmen bende adet olucam heralde diyorum :)Ateşine bak ben sabah olctum hep yüksek seyretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?