Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde solda atıyordu suan bir de aynı yumurtlama dönemi gibi akintim oluyor çok değil seffaf böyle
Ya ciddimiisin ben dede dün oldu diyorum yenimi yumurtluyorum acaba ay şaka gibi senle konuşunca büssürü belirtim çıktı :))))

Öyle canım adet olacaksan düşer atesin ama sen bekle kafan rahat olsun
Canım böyle çok beklenti içine de girme ümitli de ol düşün benim reglden 1 gün önce bile çıkmadı
Valla ben hep negatifini düşündüğüm için yani ben çoğu belirtiyi ay şundandır bundandır diyip hamileliğe yoramıyorum ama senden duyunca bi ümitlenmedim desem yalan olur ben yinede test yapmicam bi süre tabi kendimi hazır hissedene kadar en azından :)

En iyisini yaparsin ben bile pazara kadar bekleyecektim benim epilasyon randevum var diye yaptim ne olur ne olmaz diye

Evet canım keşke icmese ama beni dinlemiyor.ben de smdi soğuk algınlığı ilacı kullandim ateslendim falan tam yum. döneminde.boyle olunca bu ayı da atlamaya karar verdim.kasima sağlığım iyi olursa deneyecegim tekrar.bu arada sen hamilesin sanırım hayırlısıyla olsun ins

Saol canim henuz doktora gitmedim ama dün kan verdim 1723 cıktı biraz daha geçsin öyle gitmeyi dusunuyorum

kizlar bir şey sorcam eşi alkol kullanan var mı yani haftada 2 3 kere fazlaca içiyor benimki malesef.benim 2 kimyasalin sebebi bu olabilir mı acaba
Söyle bir yazı gordum şimdi, genel olarak iyi değil malesef

Eklentiler

• Screenshot_20191022-111727_Instagram.webp
    38 KB · Görüntüleme: 29
Saol canim henuz doktora gitmedim ama dün kan verdim 1723 cıktı biraz daha geçsin öyle gitmeyi dusunuyorum
Ayy maşallah canım cok guzel çıkmış.nasıl güzel bir duygudur.beklemek çok zormuş.her ay bir şey çıkıyor bu ay da ben hastalandim.Allahim bize de gösterir inşallah

Bide çok garip sağ kasığımda sanki bişey atıyo ya hani insanın nabzı atarya resmen öyle bişey
Benimde hamileliğimden haberim yokken yatarken sol kasığımda damar attı bide karnımda oldu ilk defa öyle bişey olmuştu öğrendikten sonra acaba ondanmı oldu diye düşünmüştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…