- 30 Nisan 2018
- 2.166
- 3.060
- 133
Yok döllenme olduysa sıcak olur vucutYa benimde vücut ısım çok yüksek hatta eşim diyo neden bu kadar sıcaksın soba gibisin resmen bende adet olucam heralde diyorum :)
Benimde solda atıyordu suan bir de aynı yumurtlama dönemi gibi akintim oluyor çok değil seffaf böyleBide çok garip sağ kasığımda sanki bişey atıyo ya hani insanın nabzı atarya resmen öyle bişey
Onu hiç duymadım kuzum öylemiymişş bende diyorum aha adet olucam kesin :))Yok döllenme olduysa sıcak olur vucut
Sagol canim tesekkur ederimm ☺Canim hamileliginde dogum yaptigi güne kadar kusan biri olarak ayva cubuk kraker mısır ekmegi elma iyi geliyordu.
Amin canimm insAllahBen de aynıyım canım hiçbir şey yiyemiyorum Allah yardımcımız olsun
Ya ciddimiisin ben dede dün oldu diyorum yenimi yumurtluyorum acaba ay şaka gibi senle konuşunca büssürü belirtim çıktı :))))Benimde solda atıyordu suan bir de aynı yumurtlama dönemi gibi akintim oluyor çok değil seffaf böyle
Öyle canım adet olacaksan düşer atesin ama sen bekle kafan rahat olsunOnu hiç duymadım kuzum öylemiymişş bende diyorum aha adet olucam kesin :))
Canım böyle çok beklenti içine de girme ümitli de ol düşün benim reglden 1 gün önce bile çıkmadıYa ciddimiisin ben dede dün oldu diyorum yenimi yumurtluyorum acaba ay şaka gibi senle konuşunca büssürü belirtim çıktı :))))
Öyle canım adet olacaksan düşer atesin ama sen bekle kafan rahat olsun
Valla ben hep negatifini düşündüğüm için yani ben çoğu belirtiyi ay şundandır bundandır diyip hamileliğe yoramıyorum ama senden duyunca bi ümitlenmedim desem yalan olur ben yinede test yapmicam bi süre tabi kendimi hazır hissedene kadar en azından :)Canım böyle çok beklenti içine de girme ümitli de ol düşün benim reglden 1 gün önce bile çıkmadı
En iyisini yaparsin ben bile pazara kadar bekleyecektim benim epilasyon randevum var diye yaptim ne olur ne olmaz diyeValla ben hep negatifini düşündüğüm için yani ben çoğu belirtiyi ay şundandır bundandır diyip hamileliğe yoramıyorum ama senden duyunca bi ümitlenmedim desem yalan olur ben yinede test yapmicam bi süre tabi kendimi hazır hissedene kadar en azından :)
Aynen şuan en azından kafam rahatEn iyisini yaparsin ben bile pazara kadar bekleyecektim benim epilasyon randevum var diye yaptim ne olur ne olmaz diye
Evet canım keşke icmese ama beni dinlemiyor.ben de smdi soğuk algınlığı ilacı kullandim ateslendim falan tam yum. döneminde.boyle olunca bu ayı da atlamaya karar verdim.kasima sağlığım iyi olursa deneyecegim tekrar.bu arada sen hamilesin sanırım hayırlısıyla olsun insGenel olarak gebelik düşünenlerin Alkol, sigara vb şeyler tüketilmesi istenmez, olumsuz etkilediğini söylerler ama kullanan bir çok kişinin çocuğu da oluyor yani tamamen ona bağlanamaz tabiki ama içmese daha iyi tabi. Zaten günümüzde herşey gebeliği daha zor hale getirirken kilo, sağlıksız beslenme, stres vb şeyler, digerleride aynı şekilde büyük bir etken. Hele sigara ve alkol tamamen sağlıklı bir vücudun düşmanı, mümkünse kimse kullanmamali
Saol canim henuz doktora gitmedim ama dün kan verdim 1723 cıktı biraz daha geçsin öyle gitmeyi dusunuyorumEvet canım keşke icmese ama beni dinlemiyor.ben de smdi soğuk algınlığı ilacı kullandim ateslendim falan tam yum. döneminde.boyle olunca bu ayı da atlamaya karar verdim.kasima sağlığım iyi olursa deneyecegim tekrar.bu arada sen hamilesin sanırım hayırlısıyla olsun ins
Söyle bir yazı gordum şimdi, genel olarak iyi değil malesefkizlar bir şey sorcam eşi alkol kullanan var mı yani haftada 2 3 kere fazlaca içiyor benimki malesef.benim 2 kimyasalin sebebi bu olabilir mı acaba
Ayy maşallah canım cok guzel çıkmış.nasıl güzel bir duygudur.beklemek çok zormuş.her ay bir şey çıkıyor bu ay da ben hastalandim.Allahim bize de gösterir inşallahSaol canim henuz doktora gitmedim ama dün kan verdim 1723 cıktı biraz daha geçsin öyle gitmeyi dusunuyorum
Ayy evet canım çok doğru.belki bu ay dikkat eder inşallahSöyle bir yazı gordum şimdi, genel olarak iyi değil malesef
Hayırlısı olsunn canımGaliba hamileyim adetimin gecikmesinin 4. Gunu reglden 1 gun önce çıkmadı ve galiba hamileyim çok saskinim allahım şükürler olsun herkese nasip olsun
Senden 1 hafta sonra benimki geliyor ins☺Hayırlısı olsunn canımhemen kan ver koş koşşşşşş
Benimde hamileliğimden haberim yokken yatarken sol kasığımda damar attı bide karnımda oldu ilk defa öyle bişey olmuştu öğrendikten sonra acaba ondanmı oldu diye düşünmüştümBide çok garip sağ kasığımda sanki bişey atıyo ya hani insanın nabzı atarya resmen öyle bişey
Sat tarihin nezaman canım seninnSenden 1 hafta sonra benimki geliyor ins☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?