- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Ayy o ateş basmalarıııııOnu hiç duymadım kuzum öylemiymişş bende diyorum aha adet olucam kesin :))
Yok tamam ben ümitlenmicem yani :)Benimde hamileliğimden haberim yokken yatarken sol kasığımda damar attı bide karnımda oldu ilk defa öyle bişey olmuştu öğrendikten sonra acaba ondanmı oldu diye düşünmüştüm
Kuzum daha öncede gecikmem olmuştu ya şimdi diyorum belkide gene öyledir kendimi hazır hissedemiyorum bi türlüAyy o ateş basmalarıııııyatakta soğuk yer arıyor insan ya yapsana bi test resmen her belirtin vaaaaarrrrrrrrrrr
Canım kese yok demi daha seninde.Saol canim henuz doktora gitmedim ama dün kan verdim 1723 cıktı biraz daha geçsin öyle gitmeyi dusunuyorum
Sat 21 eylül bat 19 ekimSat tarihin nezaman canım seninnbenim sat 13eylül bat 11ekimi olmadım
Ne kadar salaklar deseydin sizene para cebinizden mi gidiyor allahım ya ne cins insanlar var ya sağlık ocakları da kudurmuş yawKızlar ya ben takibimi özel bir hastanede yaptırıyorum. Doktorum kan ve idrar testleri istedi ve burada yapma sağlık ocağında yaptır dedi. Benim aile hekimi burun kıvırdı özele gidiyorsun orada yaptırsaydına getirdi. Benim gibi özele gidip sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı aile hekiminiz nasıl. İlk defa gidiyorum sayılır çok gıcık geldi. Değiştireceğim ya
Kullanılan ilaçlardaki hormonlardan kaynaklanabilir.Ama kuzum erken degilmi ki 3.gun bugun
Adet olcam gibi gelio duzensiz ya adetlerim ama genelde gec olurum hic erken olmam.
Ts ederm kalbinin guzelligi icin
Amin canım.insallah Rabbim herkese nasip etsin, sanada tez zamanda nasip etsin inşallahAyy maşallah canım cok guzel çıkmış.nasıl güzel bir duygudur.beklemek çok zormuş.her ay bir şey çıkıyor bu ay da ben hastalandim.Allahim bize de gösterir inşallah
Ben henüz doktora gitmedim bu değerlerde zor gözükür çünkü ben haftaya gitmeyi dusunuyorumCanım kese yok demi daha seninde.
Sonradan etki gosteriosa ewt cunku hapi en son 1 bucuk hafta önce biraktim igneyide bi kere yaptim cuma gunu adet erken olcak gibiyimKullanılan ilaçlardaki hormonlardan kaynaklanabilir.
Şuan erken bence :) geçen sene 6 bin kusurleri gördükten sonra gittim karından gözükmemişti alttan belli olmuştu o yüzden şimdi acele etmiycem, haftaya filan giderim inşallah:)Canım bence senin kese de görünür☺sosmivida
Inşallah görürsün, guzel haberlerini bekliyoruzBende öğleden sonra keseyi görmeye gitcem dua edin bana kızlar bende göreyim sorunsuz sıkıntısız bi şekilde
Kanı nerde veriosun pekiBen henüz doktora gitmedim bu değerlerde zor gözükür çünkü ben haftaya gitmeyi dusunuyorum
Catlatma iğnesi miydi? Aşılamanın 3. Gunuyse adet için çok erken. Rahmi kalınlaştırmak için ilaç kullanıyorlar ya bazıları, onu kullanıyorsunuz sandım progestan mı neydi. Bekleyin bakalım inşallah tutmuştur minik de önümüzdeki günlerde tutunmaya başlar.Sonradan etki gosteriosa ewt cunku hapi en son 1 bucuk hafta önce biraktim igneyide bi kere yaptim cuma gunu adet erken olcak gibiyim
Ayy inşallah canım çok sağol sıramı bekliyorumInşallah görürsün, guzel haberlerini bekliyoruz
Oo baya geç göstermiş yaŞuan erken bence :) geçen sene 6 bin kusurleri gördükten sonra gittim karından gözükmemişti alttan belli olmuştu o yüzden şimdi acele etmiycem, haftaya filan giderim inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?