Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde hamileliğimden haberim yokken yatarken sol kasığımda damar attı bide karnımda oldu ilk defa öyle bişey olmuştu öğrendikten sonra acaba ondanmı oldu diye düşünmüştüm
Yok tamam ben ümitlenmicem yani :)

Ayy o ateş basmalarııııı yatakta soğuk yer arıyor insan ya yapsana bi test resmen her belirtin vaaaaarrrrrrrrrrr
Kuzum daha öncede gecikmem olmuştu ya şimdi diyorum belkide gene öyledir kendimi hazır hissedemiyorum bi türlü

Bende öğleden sonra keseyi görmeye gitcem dua edin bana kızlar bende göreyim sorunsuz sıkıntısız bi şekilde

Kızlar ya ben takibimi özel bir hastanede yaptırıyorum. Doktorum kan ve idrar testleri istedi ve burada yapma sağlık ocağında yaptır dedi. Benim aile hekimi burun kıvırdı özele gidiyorsun orada yaptırsaydına getirdi. Benim gibi özele gidip sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı aile hekiminiz nasıl. İlk defa gidiyorum sayılır çok gıcık geldi. Değiştireceğim ya

B Ne kadar salaklar deseydin sizene para cebinizden mi gidiyor allahım ya ne cins insanlar var ya sağlık ocakları da kudurmuş yaw

Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.

Eklentiler

• EDB5107F-F465-43EC-9E70-D217C88D47A3.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 35
Ayy maşallah canım cok guzel çıkmış.nasıl güzel bir duygudur.beklemek çok zormuş.her ay bir şey çıkıyor bu ay da ben hastalandim.Allahim bize de gösterir inşallah
Amin canım.insallah Rabbim herkese nasip etsin, sanada tez zamanda nasip etsin inşallah

Sonradan etki gosteriosa ewt cunku hapi en son 1 bucuk hafta önce biraktim igneyide bi kere yaptim cuma gunu adet erken olcak gibiyim
Catlatma iğnesi miydi? Aşılamanın 3. Gunuyse adet için çok erken. Rahmi kalınlaştırmak için ilaç kullanıyorlar ya bazıları, onu kullanıyorsunuz sandım progestan mı neydi. Bekleyin bakalım inşallah tutmuştur minik de önümüzdeki günlerde tutunmaya başlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…