Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin
Kizlar asilama yapanlar bisi sorcam bnm goguslerde kasinma aci var ve kasik agrilarim bacagim sizlio halem gecmedi bide inanilmaz kabizdim ishal oldu normalmi bunlar ? Adet olcak gibiyim Yoksa tutmadimi ki
Ama bir şey söyleyeyim, göğüslerde kasinmayi hormon yapıyor. Bende öyle olmuştu. Çikolata kistim için bir ara visanne (gebelik hormonu) kullandım. Bir süre sonra göğüs uçlarım deli gibi kaşınmaya başlamıştı ve büyümeyle birlikte ağrı da vardı.

Bugun gittim ben ve ben demeden herşeyi istedi ve sistemde devlete gittiğim için herşeyi gördü. Kendisi dedi doktora gidip keseni gördüğünde ve kalp atışını duyduğunda onlar da isteyecek ama belki kalp atışın gec duyulur ve vitaminlerine bakmamız lazım dedi. İdrar tahlili şeker hepsinin testini yaptırdı. Hemşire de gebelik kaydımı yaptı. Kese oluşunca kesin gel dedi. Benim cok hoşuma gitti. Hatta ilerleyen zamanlarda çeşitli testlerin olacak ve biz seni bilgilendirecegiz telefonla ister burda ister devlette nerde yaptırırsan yaptırırsın dedi. Endonezyalı o kadar tatlı konuşuyorduki yüzlerini sıkasım geldi yarın sonuç için tekrar gel dedi. Boyle yani o ne biçim doktormuş

Yok sadece jel verdi doktor basla ilacc yok onuda sanirim iliskiden sonra kullancam sadece tam bisey demedi jel hakkinda ne yapicam hergunmu surcem bilmiom

Öle cok kasinmiomi ara ara kasinio cogunlukla aci sizi var goguslerimde bakalim dewam ederse ii bisey yok iki uc gune giderse tutmadi demek

Yok sadece jel verdi doktor basla ilacc yok onuda sanirim iliskiden sonra kullancam sadece tam bisey demedi jel hakkinda ne yapicam hergunmu surcem bilmiom
İşte o jel progesteron içeriyor, bebişin daha iyi tutunması için. Reçetesine bakıp kullan lütfen eczacı baska bir şey söylemediyse.

İşte o jel progesteron içeriyor, bebişin daha iyi tutunması için. Reçetesine bakıp kullan lütfen eczacı baska bir şey söylemediyse.
Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bn bide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti

Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bn bide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Normalde o hormonu yumurtlama olduktan sonra yumurtaliklarimiz salgılamaya başlıyor ve o hormon rahmi kalinlastirip gebelik için hazırlıyor. Yani yumurta dollenirse gelip rahatça yerleşsin diye. Her gün kullanman mantıklı olan, ayni saatlerde kullanman da öyle. Telaş yapma lütfen. Doktorunla iletişime geçebiliyorsan sor için rahatlasın.

Bu sonucla tutma ihtimali cok dusuk dimi ?
Sanki tutmayacak gibi madem tutmayacak cok dusuk nie yaptilarki asilama dusuncukce
Ts ederm icim rahatladi bile bi gun kullanmadim sadece onlada bisi olmaz herhalde pek umudum yok ama rabbime sigindim umarim tutar allah razi olsun

Benimde kese gözükmedi ya kan istedi tekrardan

5+4 üm ve kesem gözükmedi ya haftaya salı gel dedi tekrardan kan tahlili istedi korkuyom

Korkma ya bana 2 hafta sonra gel dedi ona kalırsa doktor. Ultrason aletine baglı bu belki yukselince gözükecek
Aslında özel hastanedir ultrasonları iyi olmalıydı bakalım beta sonucumu beklim bakim inşallah bizde görürüz canım ilerleyen zamanlarda

Kızlar 30 gün döngüm bugün 23. Günüm ovulasyon testim bu şekilde neden böyle

Eklentiler

• EA757A1E-A945-4E7A-827D-596DBC40E04B.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…