- 25 Temmuz 2013
- 13.365
- 54.569
- 798
Ama bir şey söyleyeyim, göğüslerde kasinmayi hormon yapıyor. Bende öyle olmuştu. Çikolata kistim için bir ara visanne (gebelik hormonu) kullandım. Bir süre sonra göğüs uçlarım deli gibi kaşınmaya başlamıştı ve büyümeyle birlikte ağrı da vardı.Gunaydin
Kizlar asilama yapanlar bisi sorcam bnm goguslerde kasinma aci var ve kasik agrilarim bacagim sizlio halem gecmedi bide inanilmaz kabizdim ishal oldu normalmi bunlar ? Adet olcak gibiyim Yoksa tutmadimi ki
Bugun gittim ben ve ben demeden herşeyi istedi ve sistemde devlete gittiğim için herşeyi gördü. Kendisi dedi doktora gidip keseni gördüğünde ve kalp atışını duyduğunda onlar da isteyecek ama belki kalp atışın gec duyulur ve vitaminlerine bakmamız lazım dedi. İdrar tahlili şeker hepsinin testini yaptırdı. Hemşire de gebelik kaydımı yaptı. Kese oluşunca kesin gel dedi. Benim cok hoşuma gitti. Hatta ilerleyen zamanlarda çeşitli testlerin olacak ve biz seni bilgilendirecegiz telefonla ister burda ister devlette nerde yaptırırsan yaptırırsın dedi. Endonezyalı o kadar tatlı konuşuyorduki yüzlerini sıkasım geldiKızlar ya ben takibimi özel bir hastanede yaptırıyorum. Doktorum kan ve idrar testleri istedi ve burada yapma sağlık ocağında yaptır dedi. Benim aile hekimi burun kıvırdı özele gidiyorsun orada yaptırsaydına getirdi. Benim gibi özele gidip sağlık ocağında tahlil yaptıran var mı aile hekiminiz nasıl. İlk defa gidiyorum sayılır çok gıcık geldi. Değiştireceğim ya
Yok sadece jel verdi doktor basla ilacc yok onuda sanirim iliskiden sonra kullancam sadece tam bisey demedi jel hakkinda ne yapicam hergunmu surcem bilmiomCatlatma iğnesi miydi? Aşılamanın 3. Gunuyse adet için çok erken. Rahmi kalınlaştırmak için ilaç kullanıyorlar ya bazıları, onu kullanıyorsunuz sandım progestan mı neydi. Bekleyin bakalım inşallah tutmuştur minik de önümüzdeki günlerde tutunmaya başlar.
Öle cok kasinmiomi ara ara kasinio cogunlukla aci sizi var goguslerimde bakalim dewam ederse ii bisey yok iki uc gune giderse tutmadi demekAma bir şey söyleyeyim, göğüslerde kasinmayi hormon yapıyor. Bende öyle olmuştu. Çikolata kistim için bir ara visanne (gebelik hormonu) kullandım. Bir süre sonra göğüs uçlarım deli gibi kaşınmaya başlamıştı ve büyümeyle birlikte ağrı da vardı.
İşte o jel progesteron içeriyor, bebişin daha iyi tutunması için. Reçetesine bakıp kullan lütfen eczacı baska bir şey söylemediyse.Yok sadece jel verdi doktor basla ilacc yok onuda sanirim iliskiden sonra kullancam sadece tam bisey demedi jel hakkinda ne yapicam hergunmu surcem bilmiom
Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bnİşte o jel progesteron içeriyor, bebişin daha iyi tutunması için. Reçetesine bakıp kullan lütfen eczacı baska bir şey söylemediyse.
Normalde o hormonu yumurtlama olduktan sonra yumurtaliklarimiz salgılamaya başlıyor ve o hormon rahmi kalinlastirip gebelik için hazırlıyor. Yani yumurta dollenirse gelip rahatça yerleşsin diye. Her gün kullanman mantıklı olan, ayni saatlerde kullanman da öyle. Telaş yapma lütfen.Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bnbide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Ts ederm icim rahatladi bile bi gun kullanmadim sadece onlada bisi olmaz herhalde pek umudum yok ama rabbime sigindim umarim tutar allah razi olsunNormalde o hormonu yumurtlama olduktan sonra yumurtaliklarimiz salgılamaya başlıyor ve o hormon rahmi kalinlastirip gebelik için hazırlıyor. Yani yumurta dollenirse gelip rahatça yerleşsin diye. Her gün kullanman mantıklı olan, ayni saatlerde kullanman da öyle. Telaş yapma lütfen.Doktorunla iletişime geçebiliyorsan sor için rahatlasın.
Benimde kese gözükmedi ya kan istedi tekrardanBugun gittim ben ve ben demeden herşeyi istedi ve sistemde devlete gittiğim için herşeyi gördü. Kendisi dedi doktora gidip keseni gördüğünde ve kalp atışını duyduğunda onlar da isteyecek ama belki kalp atışın gec duyulur ve vitaminlerine bakmamız lazım dedi. İdrar tahlili şeker hepsinin testini yaptırdı. Hemşire de gebelik kaydımı yaptı. Kese oluşunca kesin gel dedi. Benim cok hoşuma gitti. Hatta ilerleyen zamanlarda çeşitli testlerin olacak ve biz seni bilgilendirecegiz telefonla ister burda ister devlette nerde yaptırırsan yaptırırsın dedi. Endonezyalı o kadar tatlı konuşuyorduki yüzlerini sıkasım geldiyarın sonuç için tekrar gel dedi. Boyle yani o ne biçim doktormuş
Erken canım Daha haftaya sanırım görürüz hepimizBenimde kese gözükmedi ya kan istedi tekrardan
Korkma ya bana 2 hafta sonra gel dedi ona kalırsa doktor. Ultrason aletine baglı bu belki yukselince gözükecek5+4 üm ve kesem gözükmedi ya haftaya salı gel dedi tekrardan kan tahlili istedi korkuyom
Aslında özel hastanedir ultrasonları iyi olmalıydı bakalım beta sonucumu beklim bakim inşallah bizde görürüz canım ilerleyen zamanlardaKorkma ya bana 2 hafta sonra gel dedi ona kalırsa doktor. Ultrason aletine baglı bu belki yukselince gözükecek
Canım benimde aynen öyleydi adetime 10 gün kala anca pik olmuştu yumurtlaman şimdi olcakKızlar 30 gün döngüm bugün 23. Günüm ovulasyon testim bu şekilde neden böyle
Ilkini özelde verdim, ıkincisinde annemdeydim ablam aldı sağlık ocağında doktor, şimdi yine eve geldim yine özele giderim.Kanı nerde veriosun peki
Evet geç dollenmeydi ondandır belkiOo baya geç göstermiş ya
Ama doktor Cuma 19 mm çatlıycak dedi ptesi ye kadar ilişki verdiCanım benimde aynen öyleydi adetime 10 gün kala anca pik olmuştu yumurtlaman şimdi olcak
En son değerim kaçtı canim5+4 üm ve kesem gözükmedi ya haftaya salı gel dedi tekrardan kan tahlili istedi korkuyom
Belki hala çatlamamıştır, siz yine değerlendirmeye devam edinAma doktor Cuma 19 mm çatlıycak dedi ptesi ye kadar ilişki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?