Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama doktor Cuma 19 mm çatlıycak dedi ptesi ye kadar ilişki verdi

Canim eger catlama ignesi olmadiysan yumurta 23mm civari oldugunda catliyor. Ben daha once hem ovulasyon testi hemde hastanede yumurta takibi yaptirdim testim 2 gun ust uste pik olunca doktora gittim yumurtam 23mm di. Sen bu haftayi degerlendir kacirma.

İğne vurulmadım canım Cuma gittim 19mm olmuş dedi Pazartesi ye kadar değerlendir dedi. Şuan çok yoğun şeffaf akıntım var.

Hem belki gec döllenme sen kendince 5 +4 diosun ya hani bu son adete göre kese içinde bebek gözükünce ölçülüp gercek haftası soylenio zaten. Korkma kalbini ferah tut en son kaçtı deger
Ilkini özelde verdim, ıkincisinde annemdeydim ablam aldı sağlık ocağında doktor, şimdi yine eve geldim yine özele giderim.
Evet canım hatırladım demiştin. En iyisini yapıosun aslında.

23 de çatladı mı doktor mu söyledi

Evet canim sonradan catladi. Sen doktor pazartesiye kadar desede inanma. Muhakkak bu haftayi degerlendir. En azindan bugünü ve persembe ve cumartesiyi degerlendir. Cunku eger test boyleyse demekki daha catlamamis.

En son
En son çarşamba günü vermiştim 111 şuan da da 1493 çıktı canım

Hamile olup okunması eftal olan dualar esmalar:
Korku için : El - Mübdi
Er-Rakib : Hamileliğin zahmetini azaltır
El-Musavvir : Güzel yüzlü evlat için
Esmaların sayısı yok ama günlük en iyisi 99 kere okunması .
Abese-20. Ayet: Sümmessebile yesserah
(Sonra ona yolu kolaylaştırdık)
(ilk harf s peltek digerleri normal s)
Salih evlat :70 bin Süphanellahi vebihamdihi
İbrahim suresi, Meryem süresi, İnsan suresi, İnşikak suresi, Ali İmran suresi, Yusuf suresi.
Azalarının tam olması niyetiyle yada şükür niyetiyle 2 rekat namaz.
İstediğiniz niyetle 4444 salatı terficiye.
Ekleme yapmak isteyen arkadaşım olursa cok memnun olurum. Selametle .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…