- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Kiste mi dönecek ki hergün 1mm büyüse bugün 23 mm olacakBelki hala çatlamamıştır, siz yine değerlendirmeye devam edin
Kızlar 30 gün döngüm bugün 23. Günüm ovulasyon testim bu şekilde neden böyle
Ama doktor Cuma 19 mm çatlıycak dedi ptesi ye kadar ilişki verdi
İğne vurulmadım canım Cuma gittim 19mm olmuş dedi Pazartesi ye kadar değerlendir dedi. Şuan çok yoğun şeffaf akıntım var.Canim eger catlama ignesi olmadiysan yumurta 23mm civari oldugunda catliyor. Ben daha once hem ovulasyon testi hemde hastanede yumurta takibi yaptirdim testim 2 gun ust uste pik olunca doktora gittim yumurtam 23mm di. Sen bu haftayi degerlendir kacirma.
23 de çatladı mı doktor mu söylediCanim eger catlama ignesi olmadiysan yumurta 23mm civari oldugunda catliyor. Ben daha once hem ovulasyon testi hemde hastanede yumurta takibi yaptirdim testim 2 gun ust uste pik olunca doktora gittim yumurtam 23mm di. Sen bu haftayi degerlendir kacirma.
Evet canım hatırladım demiştin. En iyisini yapıosun aslında.Ilkini özelde verdim, ıkincisinde annemdeydim ablam aldı sağlık ocağında doktor, şimdi yine eve geldim yine özele giderim.
Hayale yazdığım mesajda sana gitmiş canımIlkini özelde verdim, ıkincisinde annemdeydim ablam aldı sağlık ocağında doktor, şimdi yine eve geldim yine özele giderim.
Onu bilemiyorum malesef kaç gündür böyle pikKiste mi dönecek ki hergün 1mm büyüse bugün 23 mm olacak
Olsun önemli deil :))Hayale yazdığım mesajda sana gitmiş canım
23 de çatladı mı doktor mu söyledi
6 gün önce 111 Di şimdi de 1493 çıktı canım doktor haftaya salı gel dedi bu değerle gözükmez zaten henüz dediEn son değerim kaçtı canim
geçen çarşamba vermiştim6 gün önce 111 Di şimdi de 1493 çıktı canım doktor haftaya salı gel dedi bu değerle gözükmez zaten henüz dedi
Benimde geç döllenme sanırım çünkü 3 ekimde yumurtlamam olmuştuEvet geç dollenmeydi ondandır belki
En son çarşamba günü vermiştim 111 şuan da da 1493 çıktı canımHem belki gec döllenme sen kendince 5 +4 diosun ya hani bu son adete göre kese içinde bebek gözükünce ölçülüp gercek haftası soylenio zaten. Korkma kalbini ferah tut en son kaçtı deger
Evet canım hatırladım demiştin. En iyisini yapıosun aslında.
Demekki çatlamamış hala canım sonuçta doktor çatladığını dememiş çatlayacak demiş bi kaç gün daha testi yapmaya devam et istersenAma doktor Cuma 19 mm çatlıycak dedi ptesi ye kadar ilişki verdi
Dünden beriOnu bilemiyorum malesef kaç gündür böyle pik
Tmm canımEvet canim sonradan catladi. Sen doktor pazartesiye kadar desede inanma. Muhakkak bu haftayi degerlendir. En azindan bugünü ve persembe ve cumartesiyi degerlendir. Cunku eger test boyleyse demekki daha catlamamis.
Benim dün 1890 dı ama gözükmediEn son
En son çarşamba günü vermiştim 111 şuan da da 1493 çıktı canım
Tmm canım belki yarın silikleşirDemekki çatlamamış hala canım sonuçta doktor çatladığını dememiş çatlayacak demiş bi kaç gün daha testi yapmaya devam et istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?