Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bn bide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Canim jelin adi ne

Salıya tekrardan çağırdı bakalım gözükecek mi seninki yüksekmiş ya
Benim ki erken dollenme oldugu icin gozukmus bence cunku biz yumurtali 23 eylude topladik hemen dölediler yumurtalari 28 eylüldede rahmime koyuldu o yuzden erken gozukmuste olabilir canim sıkmayın caninizi

Hic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bn bide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Canim ne jeli kullanıyorsun bende jel aldim kayganlastirici jel ama cocuk dusunurken kullanilandan yumurtlama zamani kullanicakmisim spermin yumurtaya gitmesine yardimci oluyomus

Korkma canim neden korkuyosunn bende 5+5 gunlugum ama bana altan baktilar o yuzden gorunmuste olabilir belki karnindan mi bakti
Üstten baktı canım çok sağol canım artık haftaya salıya çağırdı bakalım benim geç yumurtlama oldu ya ondan biraz rahat ediyor içim kan sonucundan sonra korkum azcıkta dindi

Benim ki erken dollenme oldugu icin gozukmus bence cunku biz yumurtali 23 eylude topladik hemen dölediler yumurtalari 28 eylüldede rahmime koyuldu o yuzden erken gozukmuste olabilir canim sıkmayın caninizi
Bende ovulasyon testleriyle takip ediyordum ya 4 ekimde çatlama olmuştu

Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.
canım benimde öyle
ama sana şunu demek istiyorum tsh değerini doktora sor
çünkü benim de böyleydi haşimatom var normalde yüksek bir değer değil ama gebelik için 2,5 altında olmasını isteriz dedi bana ilaç verdi ben şuan ilaç kullanıyorum
gebelik bitiminde ilacı bırakacaksın normalde gerek yok ama gebelik zorlaşıyor 2,5 üstünde olduğu zaman demişti

hatta bende diğer ay gidicem kontrole
prolaktin için sorucam ona ilaç vermemişti gerek yok demişti benimde 24 çıktı sınırdı galiba

Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.
Prolaktin stres hormonu canım ama senin çok yüksel değil stres yapmamaya çalış kendiliğinden düşen bi hormon ben ilaç kullanmıştım 1 ay.. estradiol ne acaba ne işe yarıyor :))

B Ne kadar salaklar deseydin sizene para cebinizden mi gidiyor allahım ya ne cins insanlar var ya sağlık ocakları da kudurmuş yaw
Bende çok sinirlendim ama bir şey diyemedim. Yani ben ilk defa gidiyorum gebelik var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilgilenmesi lazım ama nerde
Canım benimde 31 falandı testere dişli aslan pençesi aldım aktardan iki öğün çayını içtim 11 e indi şükür

Yaaa ne kadar mükemmel doktorlar varmış keşke bende öyle iyi birine denk gelseydim

Canim ne jeli kullanıyorsun bende jel aldim kayganlastirici jel ama cocuk dusunurken kullanilandan yumurtlama zamani kullanicakmisim spermin yumurtaya gitmesine yardimci oluyomus
Crinone die bi jel doktor verdi tutunmasi icinmis bi arkadas soledi sagolsun onu kullaniorum asilamadan beri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…