- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Salıya tekrardan çağırdı bakalım gözükecek mi seninki yüksekmiş yaBenim dün 1890 dı ama gözükmedi
Salıya tekrardan çağırdı bakalım gözükecek mi seninki yüksekmiş ya
Döllenme günümüz farklıdır canım. Bugun kendimi cok yordum rahmim sanki yanıo acaba kesemi oluşuoSalıya tekrardan çağırdı bakalım gözükecek mi seninki yüksekmiş ya
Canim jelin adi neHic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bnbide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Korkma canim neden korkuyosunn bende 5+5 gunlugum ama bana altan baktilar o yuzden gorunmuste olabilir belki karnindan mi bakti5+4 üm ve kesem gözükmedi ya haftaya salı gel dedi tekrardan kan tahlili istedi korkuyom
Benim ki erken dollenme oldugu icin gozukmus bence cunku biz yumurtali 23 eylude topladik hemen dölediler yumurtalari 28 eylüldede rahmime koyuldu o yuzden erken gozukmuste olabilir canim sıkmayın caniniziSalıya tekrardan çağırdı bakalım gözükecek mi seninki yüksekmiş ya
canımm tebriklerrrBu daha belirgin sanirim
Sağol cnm Olabilir şaşırdım amacanımm tebriklerrr
geç döllenme olmuş demekki bak 4 gün sonra çıktı şükür
Canim ne jeli kullanıyorsun bende jel aldim kayganlastirici jel ama cocuk dusunurken kullanilandan yumurtlama zamani kullanicakmisim spermin yumurtaya gitmesine yardimci oluyomusHic kimse bisey demedi yada bn heycandan unuttum 1 kez kullancam ama her gunmu onu hatirlamiom kullanim talimatinda her gun dio emin olamadimki bnbide ayni saattemi kullanmaliyim? Ah su heycanim bni mahfetti
Üstten baktı canım çok sağol canım artık haftaya salıya çağırdı bakalım benim geç yumurtlama oldu ya ondan biraz rahat ediyor içimKorkma canim neden korkuyosunn bende 5+5 gunlugum ama bana altan baktilar o yuzden gorunmuste olabilir belki karnindan mi bakti
Bende ovulasyon testleriyle takip ediyordum ya 4 ekimde çatlama olmuştuBenim ki erken dollenme oldugu icin gozukmus bence cunku biz yumurtali 23 eylude topladik hemen dölediler yumurtalari 28 eylüldede rahmime koyuldu o yuzden erken gozukmuste olabilir canim sıkmayın caninizi
canım benimde öyleKızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.
Belki de kese oluşuyordur canım bilmemki benimde ilk olduğu için tecrübesizlik varDöllenme günümüz farklıdır canım. Bugun kendimi cok yordum rahmim sanki yanıo acaba kesemi oluşuo
Olabilir olsun yine de artış güzel, biraz sabretmek lazım sadeceBenimde geç döllenme sanırım çünkü 3 ekimde yumurtlamam olmuştu
Benimde bazen 2 gün pik oluyordu herhalde yarın siliklesmeye başlarDünden beri
Allahin izniyle haftaya gorursun canim insAllah ☺Üstten baktı canım çok sağol canım artık haftaya salıya çağırdı bakalım benim geç yumurtlama oldu ya ondan biraz rahat ediyor içimkan sonucundan sonra korkum azcıkta dindi
Prolaktin stres hormonu canım ama senin çok yüksel değil stres yapmamaya çalış kendiliğinden düşen bi hormon ben ilaç kullanmıştım 1 ay.. estradiol ne acaba ne işe yarıyor :))Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.
Bende çok sinirlendim ama bir şey diyemedim. Yani ben ilk defa gidiyorum gebelik var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilgilenmesi lazım ama nerdeB Ne kadar salaklar deseydin sizene para cebinizden mi gidiyor allahım ya ne cins insanlar var ya sağlık ocakları da kudurmuş yaw
Canım benimde 31 falandı testere dişli aslan pençesi aldım aktardan iki öğün çayını içtim 11 e indi şükürKızlar bugün hormon tahlili yaptırdım. prolaktin yüksek galiba birtek bıktım bu hormonun yükselmesinden ne tetikliyorda yükseliyor ki ya diğerleri normal sanırım.
YaaaBugun gittim ben ve ben demeden herşeyi istedi ve sistemde devlete gittiğim için herşeyi gördü. Kendisi dedi doktora gidip keseni gördüğünde ve kalp atışını duyduğunda onlar da isteyecek ama belki kalp atışın gec duyulur ve vitaminlerine bakmamız lazım dedi. İdrar tahlili şeker hepsinin testini yaptırdı. Hemşire de gebelik kaydımı yaptı. Kese oluşunca kesin gel dedi. Benim cok hoşuma gitti. Hatta ilerleyen zamanlarda çeşitli testlerin olacak ve biz seni bilgilendirecegiz telefonla ister burda ister devlette nerde yaptırırsan yaptırırsın dedi. Endonezyalı o kadar tatlı konuşuyorduki yüzlerini sıkasım geldi ☺yarın sonuç için tekrar gel dedi. Boyle yani o ne biçim doktormuş
O zmaan gayet normal canim benimBende ovulasyon testleriyle takip ediyordum ya 4 ekimde çatlama olmuştu
Crinone die bi jel doktor verdi tutunmasi icinmis bi arkadas soledi sagolsun onu kullaniorum asilamadan beriCanim ne jeli kullanıyorsun bende jel aldim kayganlastirici jel ama cocuk dusunurken kullanilandan yumurtlama zamani kullanicakmisim spermin yumurtaya gitmesine yardimci oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?