Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kizlar Selam
Ilki sabah ilk idrarla digeri de gun icinde sıvı alımı oldu bayaa , daha kirmizi mi olmasi gerekir yoksa pik yapmis mi ? Bugunu mu degerlendirmem gerekiyor siliklesmeye baslayinca mi ? Ilk defa kullaniyorum o yuzden kafam karisik.
Beni bilen birisi aydinlatirsa sevinirim

Anladım canım ama 1 ay öncede yaptırmıştım bu civar çıkmıstı iyi demişti doktor haftaya gidicem tekrar sorarım yine canım doktora valla sıkıldım artık ya

Canim lh testi sabah ilk idrarla yapilmaz yarina tamamen pik olur gibi ama eger dun falan iliski olmadiysa bence bugünüde degerlendir

Kizlar bisi sorucam lütfen az once ovulasyon yapim dedim bi baktim idrarimda beyaz toz gibi bisiler var ilk defa gördüm bugun

Evet pik olmus degerlendirin mutlaka bu testlerde daha koyu olmuyor genelde, daha çok koyu olmasını beklemek sizi yanıltabilir

Merhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dedii kaynana olmak var galiba nasipte
Kız bugün aklımdaydın aaa kayniş oluyosun hadi bakalııım :))

Merhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dedii kaynana olmak var galiba nasipte
Anaaa canım bugun kuran okurken aklıma geldin. Sonrasında dedim fatma nerelerde. Sonra bidaha dedim ki düğünde pipiniz hayırlı olsun. Rabbim iman ihlas hidayet versin hayırla gelsin. Bende iyiyim şükür. Dün 1890 ile kesemiz gözükmedi doktor 2 hafta sonra gel dedi tabi ben gitcem. Sen ne zaman görmüştün canım bu arada.

Oğlunmu olicik kıız Allah söyletiyor galiba :))
Allah gönlümü biliyor ya hep erkek cocuk istedim abim yok benim en büyük abi olsun die. Ama tabi kızda cok istiyorum. Hayırlı saglıklı olsunda hiç farketmez

Allah gönlümü biliyor ya hep erkek cocuk istedim abim yok benim en büyük abi olsun die. Ama tabi kızda cok istiyorum. Hayırlı saglıklı olsunda hiç farketmez
Ayy hadi inşallah en başta sağlık olsunda onstadındada inşallah gönlğne göre olsun ama varya bu ara çevremde kim hamileyse hepsi erkek olduğunu öğrendi erkek senesi galiba :)

Bayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…