- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 103
- 37
Anladım canım ama 1 ay öncede yaptırmıştım bu civar çıkmıstı iyi demişti doktor haftaya gidicem tekrar sorarım yine canım doktora valla sıkıldım artık yacanım benimde öyle
ama sana şunu demek istiyorum tsh değerini doktora sor
çünkü benim de böyleydi haşimatom var normalde yüksek bir değer değil ama gebelik için 2,5 altında olmasını isteriz dedi bana ilaç verdi ben şuan ilaç kullanıyorum
gebelik bitiminde ilacı bırakacaksın normalde gerek yok ama gebelik zorlaşıyor 2,5 üstünde olduğu zaman demişti
hatta bende diğer ay gidicem kontrole
prolaktin için sorucam ona ilaç vermemişti gerek yok demişti benimde 24 çıktı sınırdı galiba
Eki Görüntüle 2547307
Kizlar Selam
Ilki sabah ilk idrarla digeri de gun icinde sıvı alımı oldu bayaa , daha kirmizi mi olmasi gerekir yoksa pik yapmis mi ? Bugunu mu degerlendirmem gerekiyor siliklesmeye baslayinca mi ? Ilk defa kullaniyorum o yuzden kafam karisik.
Beni bilen birisi aydinlatirsa sevinirim
Anladim canim benimki farklı sanırımCrinone die bi jel doktor verdi tutunmasi icinmis bi arkadas soledi sagolsun onu kullaniorum asilamadan beri
İnşallah canım öyle olursa anlıycamBenimde bazen 2 gün pik oluyordu herhalde yarın siliklesmeye başlar
Bilmiomki sanirimAnladim canim benimki farklı sanırım
Evet pik olmus degerlendirin mutlaka bu testlerde daha koyu olmuyor genelde, daha çok koyu olmasını beklemek sizi yanıltabilirEki Görüntüle 2547307
Kizlar Selam
Ilki sabah ilk idrarla digeri de gun icinde sıvı alımı oldu bayaa , daha kirmizi mi olmasi gerekir yoksa pik yapmis mi ? Bugunu mu degerlendirmem gerekiyor siliklesmeye baslayinca mi ? Ilk defa kullaniyorum o yuzden kafam karisik.
Beni bilen birisi aydinlatirsa sevinirim
Bende sabretmeye çalışcam artık canımOlabilir olsun yine de artış güzel, biraz sabretmek lazım sadece
İnsallah canım sende kalp atışlarını duyarsın inşallahAllahin izniyle haftaya gorursun canim insAllah ☺
Kız bugün aklımdaydın aaa kayniş oluyosun hadi bakalııım :))Merhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dediikaynana olmak var galiba nasipte
Anaaa canım bugun kuran okurken aklıma geldin. Sonrasında dedim fatma nerelerde. Sonra bidaha dedim ki düğündeMerhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dediikaynana olmak var galiba nasipte
Bizden de ne kayniş olurKız bugün aklımdaydın aaa kayniş oluyosun hadi bakalııım :))
Oğlunmu olicik kıız Allah söyletiyor galiba :))Bizd2n
Bizden de ne kayniş olur ☺oglum benle yatacak diomuşum geline. Buralarda okuyorum şok oluyorum
Allah gönlümü biliyor ya hep erkek cocuk istedim abim yok benim en büyük abi olsun die. Ama tabi kızda cok istiyorum. Hayırlı saglıklı olsunda hiç farketmezOğlunmu olicik kıız Allah söyletiyor galiba :))
Ayy hadi inşallah en başta sağlık olsunda onstadındada inşallah gönlğne göre olsun ama varya bu ara çevremde kim hamileyse hepsi erkek olduğunu öğrendi erkek senesi galiba :)Allah gönlümü biliyor ya hep erkek cocuk istedim abim yok benim en büyük abi olsun die. Ama tabi kızda cok istiyorum. Hayırlı saglıklı olsunda hiç farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?