Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bugün aklımdaydın aaa kayniş oluyosun hadi bakalııım :))
olcam galiba insllh esimin tarafinin ilkleri hep kiz oldu. bizimkisi kesin erkkse el ustunde olcak .
Amin amin insllllhh sana da.
Evt yaa cok sukur bitti dugunumz. Öldüm ama var yaaa. Tek gorumceyim bide. Her seye yetsmeye calistm bu halimle baya yorldm.
Degerin daha dusuk ama gorulmez zaten. Hic sknti etme. Bi hafta sonra git . Ultrason aleti onmli ama. Ben devlte gittim eskiydi aleti. Gorunmuodu dogru duzgun. Kalp sesini duymamiz gereken haftada bile kesesini zor gordu yani o kdr. Yanlis deilsem 6+6 miydi neydi gittim cok zor gorunr gornmez sekildeydi icim rahatlamdi. 8 artilarda gittim ozele orda duydum kalp atisini kendisini falan. Devltte bakarken degerim 13 binlerdeydi bide. Ona ragmen gorunmemisti. O yuzden degere takilma fazla. Dr da ole dedi. Artk deger onmli deil

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıcakla al kucağına inşallah benimde eşim erkek istiyo benim de gönlüm her ikisinden de yana

Hafi bakalım kuzum geliyor pipiliii

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıcakla al kucağına inşallah ☺ benimde eşim erkek istiyo benim de gönlüm her ikisinden de yana ☺
Tsk ederm cnmcim amin insllhh.
Valla benm icin fark etmiodu. Esim kiz cok istiodu hayal krikligi oldu adamda biraz kendi tarfi hep kiz o yuzden kiz beklidi
Hafi bakalım kuzum geliyor pipiliii
Iki hafta sonra tekrr gidicem dr a. O zmn kesin belli olur artk

Valla benm icin fark etmiodu. Esim kiz cok istiodu hayal krikligi oldu adamda biraz kendi tarfi hep kiz o yuzden kiz beklidi

İkisi de ayrı güzel ya Rabbim hayırlı evlat etsin vatanına milletine karşı rabbine Salih bi kul olsun yeterli

Şimdi evde oturup göbiş büyütme vakti. Canım heralde bana da o yüzden devletteki doktor 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya 20 binlere gelecek inşallah gözükür

Ayy hadi inşallah en başta sağlık olsunda onstadındada inşallah gönlğne göre olsun ama varya bu ara çevremde kim hamileyse hepsi erkek olduğunu öğrendi erkek senesi galiba :)
Ben diyecektim canım sen yazmışsın. Sanırım erkek senesi

E olur artık kuzu :)

Merhaba kızlar belki konunuzla alakasız ama Ağustos ayında 5 haftalık boş gebelik düşüğüm oldu kanamam 1 ay sürdü kanama bittikten 1 hafta sonra 18 Eylülde adet gördüm 10 gün sürdü şimdi adetim 6 gün geçti sadece adet gecikmesi belirtisi var bi önceki gebelikte böyleydi ve boş olarak sonlandı şimdi test yapmaya bile korkuyorum yine başıma böyle bişey gelecek diye. Böyle bir durum yaşayan belirtisiz sağlıklı gebeliği olan var mı?

Kızlar doğrumu bilmiyorum ben bugün bir sifaci ile konuştum eşimden gelen birseymis çocuk olmaması ve biz bu ay doğal yollarla deneyeceğiz inşallah olurda bu sefer sevinirimfiyatı çok değil ama değecek tabikide inanıyorum eşimde bende inanıyoruz

nasıl yani anlamadım ben şifacı derken

nasıl yani anlamadım ben şifacı derken
Canım bir adam atmasından geliyormuş bunun babası dedesi ttaaaa diğer sülalesi yapıyormuş bunu 13yil eğitim almış bunun üzerine benimki de eşimden gelen birsey mis ben boşuna o kadar klomen catlatma iğnesi kullanmisim sadece çocuk üzerine imiş ki bize baktı 1 ay garanti dedi

Kuzum kusura bakma ama inanmayin soyle seylere yani icinde kalmasin yaptirda bu kadar umitlenip hayal kirikligina ugrama sonra uzulurum bir bakista kocandaki sorunu algiliyo yani tövbe yarabbi gunaha giricem

Kuzum kusura bakma ama inanmayin soyle seylere yani icinde kalmasin yaptirda bu kadar umitlenip hayal kirikligina ugrama sonra uzulurum bir bakista kocandaki sorunu algiliyo yani tövbe yarabbi gunaha giricem
Vallahi inanıyorum cnm adam 9 yıllık kişileri hamile etmiş ki olursa yazacağım burdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…