Kız bugün aklımdaydın aaa kayniş oluyosun hadi bakalııım :))
Amin amin insllllhh sana da.Anaaa canım bugun kuran okurken aklıma geldin. Sonrasında dedim fatma nerelerde. Sonra bidaha dedim ki düğündepipiniz hayırlı olsun. Rabbim iman ihlas hidayet versin hayırla gelsin. Bende iyiyim şükür. Dün 1890 ile kesemiz gözükmedi doktor 2 hafta sonra gel dedi tabi ben gitcem. Sen ne zaman görmüştün canım bu arada.
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıcakla al kucağına inşallaholcam galiba insllh esimin tarafinin ilkleri hep kiz oldu. bizimkisi kesin erkkse el ustunde olcak .
Amin amin insllllhh sana da.
Evt yaa cok sukur bitti dugunumz. Öldüm ama var yaaa. Tek gorumceyim bide. Her seye yetsmeye calistm bu halimle baya yorldm.
Degerin daha dusuk ama gorulmez zaten. Hic sknti etme. Bi hafta sonra git . Ultrason aleti onmli ama. Ben devlte gittim eskiydi aleti. Gorunmuodu dogru duzgun. Kalp sesini duymamiz gereken haftada bile kesesini zor gordu yani o kdr. Yanlis deilsem 6+6 miydi neydi gittim cok zor gorunr gornmez sekildeydi icim rahatlamdi. 8 artilarda gittim ozele orda duydum kalp atisini kendisini falan. Devltte bakarken degerim 13 binlerdeydi bide. Ona ragmen gorunmemisti. O yuzden degere takilma fazla. Dr da ole dedi. Artk deger onmli deil
Hafi bakalım kuzum geliyor pipiliiiolcam galiba insllh esimin tarafinin ilkleri hep kiz oldu. bizimkisi kesin erkkse el ustunde olcak .
Evt yaa cok sukur bitti dugunumz. Öldüm ama var yaaa. Tek gorumceyim bide. Her seye yetsmeye calistm bu halimle baya yorldm.
Degerin daha dusuk ama gorulmez zaten. Hic sknti etme. Bi hafta sonra git . Ultrason aleti onmli ama. Ben devlte gittim eskiydi aleti. Gorunmuodu dogru duzgun. Kalp sesini duymamiz gereken haftada bile kesesini zor gordu yani o kdr. Yanlis deilsem 6+6 miydi neydi gittim cok zor gorunr gornmez sekildeydi icim rahatlamdi. 8 artilarda gittim ozele orda duydum kalp atisini kendisini falan. Devltte bakarken degerim 13 binlerdeydi bide. Ona ragmen gorunmemisti. O yuzden degere takilma fazla. Dr da ole dedi. Artk deger onmli deil
Tsk ederm cnmcim amin insllhh.Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıcakla al kucağına inşallah ☺ benimde eşim erkek istiyo benim de gönlüm her ikisinden de yana ☺
Iki hafta sonra tekrr gidicem dr a. O zmn kesin belli olur artkHafi bakalım kuzum geliyor pipiliii
İkisi de ayrı güzel ya Rabbim hayırlı evlat etsin vatanına milletine karşı rabbine Salih bi kul olsun yeterliTsk ederm cnmcim amin insllhh.
Valla benm icin fark etmiodu. Esim kiz cok istioduhayal krikligi oldu adamda biraz kendi tarfi hep kiz o yuzden kiz beklidi
Iki hafta sonra tekrr gidicem dr a. O zmn kesin belli olur artk
olcam galiba insllh esimin tarafinin ilkleri hep kiz oldu. bizimkisi kesin erkkse el ustunde olcak .
Ben diyecektim canım sen yazmışsın. Sanırım erkek senesiAyy hadi inşallah en başta sağlık olsunda onstadındada inşallah gönlğne göre olsun ama varya bu ara çevremde kim hamileyse hepsi erkek olduğunu öğrendi erkek senesi galiba :)
E olur artık kuzu :)Tsk ederm cnmcim amin insllhh.
Valla benm icin fark etmiodu. Esim kiz cok istioduhayal krikligi oldu adamda biraz kendi tarfi hep kiz o yuzden kiz beklidi
Iki hafta sonra tekrr gidicem dr a. O zmn kesin belli olur artk
Muhtemelen :)Ben diyecektim canım sen yazmışsın. Sanırım erkek senesi
Aman iyi kaynana olMerhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dediikaynana olmak var galiba nasipte
Nasıl oluyorki 12-13 günde bir olmak imkansız benceBayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı
nasıl yani anlamadım ben şifacı derkenKızlar doğrumu bilmiyorum ben bugün bir sifaci ile konuştum eşimden gelen birseymis çocuk olmaması ve biz bu ay doğal yollarla deneyeceğiz inşallah olurda bu sefer sevinirimfiyatı çok değil ama değecek tabikide inanıyorum eşimde bende inanıyoruz
Canım bir adam atmasından geliyormuş bunun babası dedesi ttaaaa diğer sülalesi yapıyormuş bunu 13yil eğitim almış bunun üzerine benimki de eşimden gelen birsey mis ben boşuna o kadar klomen catlatma iğnesi kullanmisim sadece çocuk üzerine imiş ki bize baktı 1 ay garanti dedinasıl yani anlamadım ben şifacı derken
Kuzum kusura bakma ama inanmayin soyle seylere yani icinde kalmasin yaptirda bu kadar umitlenip hayal kirikligina ugrama sonra uzulurum bir bakista kocandaki sorunu algiliyo yani tövbe yarabbi gunaha giricemCanım bir adam atmasından geliyormuş bunun babası dedesi ttaaaa diğer sülalesi yapıyormuş bunu 13yil eğitim almış bunun üzerine benimki de eşimden gelen birsey mis ben boşuna o kadar klomen catlatma iğnesi kullanmisim sadece çocuk üzerine imiş ki bize baktı 1 ay garanti dedi
Vallahi inanıyorum cnm adam 9 yıllık kişileri hamile etmiş ki olursa yazacağım burdanKuzum kusura bakma ama inanmayin soyle seylere yani icinde kalmasin yaptirda bu kadar umitlenip hayal kirikligina ugrama sonra uzulurum bir bakista kocandaki sorunu algiliyo yani tövbe yarabbi gunaha giricem
Ne ocağıymış canımOcak gibi birsey bilirmisin bilmem cnm bnm
Cnm ocak derler bizde sizde ne denir Bilmiyorum atadan gelen sır gbi birseyNe ocağıymış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?