- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Hamile etmiş deme canım yaratmak yalnızca Allah'a mahsustur. Rabbim vesile kılmıştır o ayrı tabi kiVallahi inanıyorum cnm adam 9 yıllık kişileri hamile etmiş ki olursa yazacağım burdan
Ocağı biliyorum canım bizim buralarda da Ocak olur ama herkese başka bi isim olurCnm ocak derler bizde sizde ne denir Bilmiyorum atadan gelen sır gbi birsey
Kuzum ya olmazsa napicaksin koca bir hayal kirikligiVallahi inanıyorum cnm adam 9 yıllık kişileri hamile etmiş ki olursa yazacağım burdan
Canım tabikide Allahim ol demeden olmaz ama arayan bagdati bile bulur derler deneyecgimHamile etmiş deme canım yaratmak yalnızca Allah'a mahsustur. Rabbim vesile kılmıştır o ayrı tabi ki
Ocağı biliyorum canım bizim buralarda da Ocak olur ama herkese başka bi isim olur
Canim lh testi sabah ilk idrarla yapilmaz yarina tamamen pik olur gibi ama eger dun falan iliski olmadiysa bence bugünüde degerlendir
Hayırlısı olsun canım inşallahCanım tabikide Allahim ol demeden olmaz ama arayan bagdati bile bulur derler deneyecgim
Tesekkur ederimmmEvet pik olmus degerlendirin mutlaka bu testlerde daha koyu olmuyor genelde, daha çok koyu olmasını beklemek sizi yanıltabilir
Doktora gorunmenizde fayda var, normal değil bu çünkü.Bayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı
Süt ve maydanoz buharini kanallari acmak icin iltihap atmak icin yapiyolar baska ne icin yapilabilir kiŞimdi ben bgn 1 şey daha öğrendim kızlar hani hamile kalmak için biz süt Maydanoz buhari yapıyorduk ya o rahmi temizlenmiş başka birseymis o ben bugün onuda öğrendim çok yanlış biliyormusuz
Amin canım aminnnHayırlısı olsun canım inşallah
Ben oluyorum yaklaşık üç aydır böle 12gün temiz kalıyorum yani bi 10 günde kahverengi leke ve adet kanaması şeklinde 28 lik döngü bende 22 günNasıl oluyorki 12-13 günde bir olmak imkansız bence
İki doktora söledim çokta şaşırmadılar aslında yada ilgilenmediler böle benim gibi olan yokmu gerçektenDoktora gorunmenizde fayda var, normal değil bu çünkü.
Canım yinede umut bağlama böyle şeylere doktor en mantıklısıCanım bir adam atmasından geliyormuş bunun babası dedesi ttaaaa diğer sülalesi yapıyormuş bunu 13yil eğitim almış bunun üzerine benimki de eşimden gelen birsey mis ben boşuna o kadar klomen catlatma iğnesi kullanmisim sadece çocuk üzerine imiş ki bize baktı 1 ay garanti dedi
Evrt biliyorum canım inanırım bende ama umut bağlamam yani yine elinizden geleni yapın sizOcak gibi birsey bilirmisin bilmem cnm bnm
Yumurtlama hangi ara oluyor ilginç doktora gittin mi hiçBen oluyorum yaklaşık üç aydır böle 12gün temiz kalıyorum yani bi 10 günde kahverengi leke ve adet kanaması şeklinde 28 lik döngü bende 22 gün
Aynen cnm ama ben inanıyorum Allahimdan ümit kesilmezEvrt biliyorum canım inanırım bende ama umut bağlamam yani yine elinizden geleni yapın siz
Nasılmış pekiŞimdi ben bgn 1 şey daha öğrendim kızlar hani hamile kalmak için biz süt Maydanoz buhari yapıyorduk ya o rahmi temizlenmiş başka birseymis o ben bugün onuda öğrendim çok yanlış biliyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?