Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben oluyorum yaklaşık üç aydır böle 12gün temiz kalıyorum yani bi 10 günde kahverengi leke ve adet kanaması şeklinde 28 lik döngü bende 22 gün
22 gün tamam normal. Adet öncesi gelen kahverengi akıntı genelde kistlerden kaynaklanır. Kist konusunu eledi mi doktorunuz?

Yumurtlama hangi ara oluyor ilginç doktora gittin mi hiç
Gittim evet evet yumurtlama olmuş görünüyor sonuçta adetin 14.günü yumurtlama oluyorsa ben zaten 12 gün temiz kalıyorum o arada oluyor yumurtlama biter bitmez de bi kaç gün sonra tekrar adet oluyorum sık adet görme deniyormuş buna

22 gün tamam normal. Adet öncesi gelen kahverengi akıntı genelde kistlerden kaynaklanır. Kist konusunu eledi mi doktorunuz?
Evet kist yok tertemiz dedi troit hızlı çalışıyor ondan olabilir dedi çokta önemliymiş gibi davranmadı forumda araştırıyorum sanırım benim gibi sık adet gören yok gibi

Evet kist yok tertemiz dedi troit hızlı çalışıyor ondan olabilir dedi çokta önemliymiş gibi davranmadı forumda araştırıyorum sanırım benim gibi sık adet gören yok gibi
Yani normal deniyorsa ve yumurtlama da oluyorsa bir sıkıntı yok demektir. Bir şey okumuştum, çift rahimli kadınlar varmış böyle sık adet gören çünkü biri bitip diğeri başlıyormuş, o geldi aklıma. Sizinle alakası yok tabi olsaydı öyle bir şey doktor söylerdi.
Sizin durumunuzda bebek için bir sıkıntı yok görünüyor o zaman.

Merhaba kizlar napionuz nasilsinz ? Dugunumz bitti cok sukur. Bugun de merak ettim gittm dr a. Cok sukur durumu ii. Dr %70 erkk dedii kaynana olmak var galiba nasipte
Ama sen dedin erkek dedin bili bili dedin ay cok sewindim bitanem ya tosunuma ii bak insallah hayirli bir evlat aslan gibi bi erkek olcak o sabh sabh cok guzel bi haberle uyandim fattigin bebesi erkek

Bayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı

Canim bizim bir akrabada olmustu ilac kullandi sonra düzenlenip hamile kaldi 2 cocugu var. Öncesinde hamile kalamiyordu

Ben diyecektim canım sen yazmışsın. Sanırım erkek senesi

Benim ogluma dogum yaptigim yilda kız senesiydi. Besik almak icin bebek magazasina gitmistik. Adama besik alicaz diyince ne olur bana kız demeyin bütün erkek besikleri elimizde kaldi kiz bebek icinse en erken 2 aya siparisiniz gelir demisti. Bizim erkek deyince adam dükkan sizin secin begenin dedi. hastanedede ayni gün 15 batan dogum yaptik sadece benimki erkekti. Benim oglan dogarken şansli dogdu. Yasitlarinda gelin adayimiz çok masallah.

Duphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Ben kullanmıştım canım hormonları düzene sokuyomuş adet olmayı sağlıyor hamile kalırsan ilacı kullanırken bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyo

nasıl birşey canım bize de yazarmısın

Canım bende inanırım doğal yollarla hamile kalınmasına doktorların bilmediğinin çoğunu bilirler aslında hekimler olsun şifacılar olsun bende hekim bi bayan sayesinde ilk aydan hamile kaldım darısı senin başına inşallah

Ben kullanmıştım canım hormonları düzene sokuyomuş adet olmayı sağlıyor hamile kalırsan ilacı kullanırken bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyo
doktormu vermişti kuzum ilacı ?
yoksa takviye gibi birşeymi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…