- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Amin insallah cnmCanım bende inanırım doğal yollarla hamile kalınmasına doktorların bilmediğinin çoğunu bilirler aslında hekimler olsun şifacılar olsun bende hekim bi bayan sayesinde ilk aydan hamile kaldım darısı senin başına inşallah ☺
Vallahi bnde bekliyrmnasıl birşey canım bize de yazarmısın
Anladım normalse sorun yok o zaman canımGittim evet evet yumurtlama olmuş görünüyor sonuçta adetin 14.günü yumurtlama oluyorsa ben zaten 12 gün temiz kalıyorum o arada oluyor yumurtlama biter bitmez de bi kaç gün sonra tekrar adet oluyorum sık adet görme deniyormuş buna
Hayırlısı olsun belkide gelmez kimbilirKızlar bugün çenemde bir sivilce çıktı çok moralim bozuldu regl geliyorum diyor resmen, lüzumsuz
Çift rahimli kadın hımm hiç duymamıştım yinede bi araştırayım teşekkür ederimYani normal deniyorsa ve yumurtlama da oluyorsa bir sıkıntı yok demektir. Bir şey okumuştum, çift rahimli kadınlar varmış böyle sık adet gören çünkü biri bitip diğeri başlıyormuş, o geldi aklıma. Sizinle alakası yok tabi olsaydı öyle bir şey doktor söylerdi.
Sizin durumunuzda bebek için bir sıkıntı yok görünüyor o zaman.
Benimde iki yerimde çıktı normalde çıkmaz aha dedim bu ay da tutmadı bebiş galiba adet olucamKızlar bugün çenemde bir sivilce çıktı çok moralim bozuldu regl geliyorum diyor resmen, lüzumsuz
Canım ne ilacı kullanmıştı acaba
Benim reglden birkaç gün önce çıkar ordan anlarım ve ağrılarım da oluyor tabiBenimde iki yerimde çıktı normalde çıkmaz aha dedim bu ay da tutmadı bebiş galiba adet olucam
Ah canım inşallah ama gelir benimki birkaç güneHayırlısı olsun belkide gelmez kimbilir
Bana şöyle söyledi dediki adetken seni kontrol etmemiz lazım adetimede 10 gün vardı dedi bu hapta 10 günlük bittikten 2-3 gün sonra adet olursun dedi sonra bende peki bu sürede hamile kalırsam dedim şey demişti zararı olmaz hatta yararı olur dedi tutunmasına felan bende prospektüfü okuduğunda doktorun dediği gibi yazıyordudoktormu vermişti kuzum ilacı ?
yoksa takviye gibi birşeymi
İkiz gebelikte deger kaç kat artar ya
bende kontrole gidince sorayım kuzum doktorumaBana şöyle söyledi dediki adetken seni kontrol etmemiz lazım adetimede 10 gün vardı dedi bu hapta 10 günlük bittikten 2-3 gün sonra adet olursun dedi sonra bende peki bu sürede hamile kalırsam dedim şey demişti zararı olmaz hatta yararı olur dedi tutunmasına felan bende prospektüfü okuduğunda doktorun dediği gibi yazıyordu
Benim şu an oyle 1885 den 1 gunde 4550 olmuş ama biri devlet digeri saglık ocagı farklı çıkıo demekki sonuclar2 2.5 kattan daha fazla artis oluyor canim. Mesela 100 ken bir anda 400 olanlar var
Bende bi ara ayda 2 kere oluyodum basliyodu bitiyodu 3 gun sonra tekrar adet oluyodum doktor stresden demisti 8 ay boyle olmustum dogum kontrom hapı kullandim 6 7 ay kadar sonra duzene girsi ayda 1 oldum oyle devam etti bazen yime cok stress yaptığım zaman ayda 2 kere olurumBayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı
HAyırlısı olsun canımAh canım inşallah ama gelir benimki birkaç güne
Kuzum ben biraz bitkinim yani Hiç bişey yapasım yok eşim 1 hafta bekleyelim diyor daha öncede gecikmişti.. adet olucakmışım gibi düşünmeye çalışıyorum :))bende kontrole gidince sorayım kuzum doktoruma
sen nasılsın test ne zaman yapcaksın
Daha önce ikiz annesi 4 kat arttığını soylediİkiz gebelikte deger kaç kat artar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?