Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım normalse sorun yok o zaman canım

Kızlar bugün çenemde bir sivilce çıktı çok moralim bozuldu regl geliyorum diyor resmen, lüzumsuz

Çift rahimli kadın hımm hiç duymamıştım yinede bi araştırayım teşekkür ederim

doktormu vermişti kuzum ilacı ?
yoksa takviye gibi birşeymi
Bana şöyle söyledi dediki adetken seni kontrol etmemiz lazım adetimede 10 gün vardı dedi bu hapta 10 günlük bittikten 2-3 gün sonra adet olursun dedi sonra bende peki bu sürede hamile kalırsam dedim şey demişti zararı olmaz hatta yararı olur dedi tutunmasına felan bende prospektüfü okuduğunda doktorun dediği gibi yazıyordu

bende kontrole gidince sorayım kuzum doktoruma
sen nasılsın test ne zaman yapcaksın

Bayanlar birşey sormak istiyorum sık adet görmek hamileliğe engel mi acaba yani mesela 12 13günde bir adet olmak gibi böle olup hamile kalan varmı
Bende bi ara ayda 2 kere oluyodum basliyodu bitiyodu 3 gun sonra tekrar adet oluyodum doktor stresden demisti 8 ay boyle olmustum dogum kontrom hapı kullandim 6 7 ay kadar sonra duzene girsi ayda 1 oldum oyle devam etti bazen yime cok stress yaptığım zaman ayda 2 kere olurum

bende kontrole gidince sorayım kuzum doktoruma
sen nasılsın test ne zaman yapcaksın
Kuzum ben biraz bitkinim yani Hiç bişey yapasım yok eşim 1 hafta bekleyelim diyor daha öncede gecikmişti.. adet olucakmışım gibi düşünmeye çalışıyorum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…