Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ben biraz bitkinim yani Hiç bişey yapasım yok eşim 1 hafta bekleyelim diyor daha öncede gecikmişti.. adet olucakmışım gibi düşünmeye çalışıyorum :))
bence tam 1 hafta dolduğunda yap testini
çünük başlaman gereken vitaminler var en azından sağlıklı ilerler gebeliğin
bazı zamanlar bir sürü tedbir alıyor doktorlar
bizide haberdar et kuzum
ama hissediyorum hamilesin sen
var mı belirtin?

Aile hekiminde kan verdim kızlar ama sonuç için girdgmde bu bilgilere ait kayit bulunmadı diyor sizin de öyle çıkıyor muydu

Biliyomusun bende ilk defa sanki var gibi hissediyorum negatif düşünmeye çalışıyorum ama yok içimde bişey var gibi ama bazen hislerimde yanılabiliyorum öyle bişeyde olabilir :))) Kuzum bana kalsa var belirtiler ama ümitlenmek istemiyorum :) yani en net hissettiğim göğüs hassasiyetim dolgunlaştılar uçlarında böyle bi değişiklik var bide sağ kasığımda bişey atıyo sanki yattığım zamanlar hani nabız atarya öyle bişey bide kasık ağrımla hafif miğde bulantım var işte ...

artık test zamanı yaklaşmış bence
ovu testin varsa yap mutlaka koyu çıkacak

Hımm bende de panik atak anksiyete var evlendiğimden beri hamilelik istediğim için ilaç almıyorum belkide stresten oluyor dediğiniz gibi

Kizlar arastirmalarima gore bu karisik ve armut folik asit iceri bunun disinda kabak cekirdegi , ananas , ananas suyu , hurma , haslanmis yumurta gebelikde tutunmaya yardimci olan yiyeceklermis aldim kabak cekirdegini iki gundur yiyom armutuda ay 6 gun kaldi sonucum icin insallah rabbim nasip etmistir bebisimi bide dun sabah burnuma bir salep koktu aman allahim olcem dedim bugunde egilirken sag kasigimda sislik hissi hissettim segirmede oluo arada bi batma ve gerginlik var kasiklarimda adet olcak gibiyim resmen ama akintim artti umarim bebegim tutunuodur uf kndimi dinlemeyim diorum elimde olmuo

Eklentiler

• Screenshot_20191022-000024_Instagram.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 21
Hımm bende de panik atak anksiyete var evlendiğimden beri hamilelik istediğim için ilaç almıyorum belkide stresten oluyor dediğiniz gibi
Olabilir canim olmak iyimis asıl olmamak kötüymüş bana ozamanlar oyle demislerdu

Ben bildiğimden değil ama sevdiğimden çok ananas yemiştim bu ay :) inşallah sanada faydası dokunur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…