Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay koyulasmıs yaa bence genelik testide yap hamilesin sen kesin ben hep dedimm
Ya testi yapıyorumya sanki hcg gibi elim ayağım titremeye başladı baktım aynı anda koyulaşıyolar ben dedim aha silik çıkıcak moralim bozulucak

Kız yapsana çişi yolla ben yapayım sna soylemem. İnşallah var sende de
Kuzum ne biliyim şimdi yoktır diye yapasım gelmiyodu açıkcası ama ovu beni biraz motive etti :))

Kuzum ne biliyim şimdi yoktır diye yapasım gelmiyodu açıkcası ama ovu beni biraz motive etti :))
Yoksa yoluna bakarsın benim gibi yap cıkmaz dedim yaptım tam atacaktım 2 dk gecti gecmedi şak die cıktı cizgi ayyyy dedim koştum eşime kalk ben hamileyim dedim. Tuvalette ne düşündün sen dio ya test yaptım dedim. Bizimki hala inanamıyo gerci de.

Aynen çok güzel olur canım yap bencedee
İnşallah kuzum erken sevinmiyim ovu sonuçta hcg değil
kız bende nasıl olsa çıkmaz kafasındayım inanki ben o testi o kadar çok yaptımki artık 2. Çizgiyi göremicem kafasındayım

Hanımlar daha doktor kontrolüne gitmedim kanı verdim aile hekimine sonuç yarın. Sadece burada sizlere nasıl hamile kaldgimla ilgili bir şey söylemek istiyorum çünkü ben çok okurdum böyle yorumları. Ben aslında yeni evliyim 2.buçuk aylık ama yasimin 32 olması ve bu ara aşırı tyuylenmem sebebiyle doktora gittgimde pco demişti. Bu sbeeple bu bende hep korku yarattı ve erkenden başladık çalışmalara adetrlerim düzenli hormonda da sorun yoktu ama aşırı tuylenme ve kilo sorunum vardı çevremde de çok zor hamile kalan insanlar bu yüzden hep korktum. Bu ay farklı olarak yaptgim şey nedense alışkanlık haline gelip nasılsa olmaz deyip biraz daha rahat olup durumu kabul etmekti. Sürekli belirti aramayı bırakın benim hiç belirtin yoktu sadece adet geçince kasik ve bel ağrısı o da normal. Bu ay eşimle yumurtlama gününü sabahı birliktelik oldu ve gerçekten yastık koyarak denedik hemen kalkmadim demekki bunlar önemli çünkü 2 ay boyunca yapıp lavoboya kostum. Reglim yaklaştı bir gün önce yaptım negatif nasılsa yok artık dedim adetim 3 gün geçince bi baktım 3 test yaptım pozitif kısacası ne belirti arayın ne çok orjinal bişey bekleyin su yolunu buluyor allah herkese güzel bebisler nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…