senin için ovu yaptımartık test zamanı yaklaşmış bence
ovu testin varsa yap mutlaka koyu çıkacak
Şuan daha da koyulaştıı ay noluyorrKızlar ovu
senin için ovu yaptım
Ben yapardım şimdiye kadar valla cuma günü yap o zaman sabahtanKız seni yeriiimkuzum az kaldı yapacam bende zor sabrediyorum ama
Ay koyulasmıs yaa bence genelik testide yap hamilesin sen kesin ben hep dedimmŞuan daha da koyulaştıı ay noluyorr
Yapıcam kız tamam korkularımla yüzleşmem lazım dimi :))Ben yapardım şimdiye kadar valla cuma günü yap o zaman sabahtan
Kız yapsana çişi yolla ben yapayım sna soylemem. İnşallah var sende deYapıcam kız tamam korkularımla yüzleşmem lazım dimi :))
Ya testi yapıyorumya sanki hcg gibi elim ayağım titremeye başladı baktım aynı anda koyulaşıyolar ben dedim aha silik çıkıcak moralim bozulucakAy koyulasmıs yaa bence genelik testide yap hamilesin sen kesin ben hep dedimm
Ama ovulasyon koyu baya bence yap olabilir hamişsin benceYapıcam kız tamam korkularımla yüzleşmem lazım dimi :))
Kuzum ne biliyim şimdi yoktır diye yapasım gelmiyodu açıkcası ama ovu beni biraz motive etti :))Kız yapsana çişi yolla ben yapayım sna soylemem. İnşallah var sende de
Ama koyu çıkmıs baya yumurtlama olmadıgına göre gebelik olabilir canımYa testi yapıyorumya sanki hcg gibi elim ayağım titremeye başladı baktım aynı anda koyulaşıyolar ben dedim aha silik çıkıcak moralim bozulucak
Aynen yapıcam eşimden gizli eğer pozitifse süpriz hazırlarım cumartesi günü :)Ama ovulasyon koyu baya bence yap olabilir hamişsin bence
Kız sen şuan gör bide kıpkırmızı iki çizgide yani yumurtlamada olabilir mi acaba sanmamdaAma koyu çıkmıs baya yumurtlama olmadıgına göre gebelik olabilir canım
Aynen çok güzel olur canım yap bencedeeAynen yapıcam eşimden gizli eğer pozitifse süpriz hazırlarım cumartesi günü :)
Yoksa yoluna bakarsın benim gibi yap cıkmaz dedim yaptım tam atacaktım 2 dk gecti gecmedi şak die cıktı cizgi ayyyy dedim koştum eşime kalk ben hamileyim dedim. Tuvalette ne düşündün sen dioKuzum ne biliyim şimdi yoktır diye yapasım gelmiyodu açıkcası ama ovu beni biraz motive etti :))
Bende sanmam adetin gecikti sonucta ya çünkü ovulasyonda gösteriyor gebeliğiKız sen şuan gör bide kıpkırmızı iki çizgide yani yumurtlamada olabilir mi acaba sanmamda
İnşallah kuzum erken sevinmiyim ovu sonuçta hcg değilAynen çok güzel olur canım yap bencedee
kız bende nasıl olsa çıkmaz kafasındayım inanki ben o testi o kadar çok yaptımki artık 2. Çizgiyi göremicem kafasındayımYoksa yoluna bakarsın benim gibi yap cıkmaz dedim yaptım tam atacaktım 2 dk gecti gecmedi şak die cıktı cizgi ayyyy dedim koştum eşime kalk ben hamileyim dedim. Tuvalette ne düşündün sen dioya test yaptım dedim. Bizimki hala inanamıyo gerci de.
Bak sana şunu söyliyim eğer pozitifse yani gebeysem önce Rabbim sonrada o macun vesile olduBende sanmam adetin gecikti sonucta ya çünkü ovulasyonda gösteriyor gebeliği
İnşallah canım yaa eğer öyleyse bende yaparım o macunu olmadıBak sana şunu söyliyim eğer pozitifse yani gebeysem önce Rabbim sonrada o macun vesile oldu
Kızlar bende o niyetle yapip pozitifi gördüm☺İnşallah kuzum erken sevinmiyim ovu sonuçta hcg değil
kız bende nasıl olsa çıkmaz kafasındayım inanki ben o testi o kadar çok yaptımki artık 2. Çizgiyi göremicem kafasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?