Adetken başlanıyor haberin olsun ben adet olursam tekrar alıcamİnşallah canım yaa eğer öyleyse bende yaparım o macunu olmadı
Ne güzel canım doğru bencede rahat olmak şazım kesinlikle inşallah bizlere nasip eder allahımHanımlar daha doktor kontrolüne gitmedim kanı verdim aile hekimine sonuç yarın. Sadece burada sizlere nasıl hamile kaldgimla ilgili bir şey söylemek istiyorum çünkü ben çok okurdum böyle yorumları. Ben aslında yeni evliyim 2.buçuk aylık ama yasimin 32 olması ve bu ara aşırı tyuylenmem sebebiyle doktora gittgimde pco demişti. Bu sbeeple bu bende hep korku yarattı ve erkenden başladık çalışmalara adetrlerim düzenli hormonda da sorun yoktu ama aşırı tuylenme ve kilo sorunum vardı çevremde de çok zor hamile kalan insanlar bu yüzden hep korktum. Bu ay farklı olarak yaptgim şey nedense alışkanlık haline gelip nasılsa olmaz deyip biraz daha rahat olup durumu kabul etmekti. Sürekli belirti aramayı bırakın benim hiç belirtin yoktu sadece adet geçince kasik ve bel ağrısı o da normal. Bu ay eşimle yumurtlama gününü sabahı birliktelik oldu ve gerçekten yastık koyarak denedik hemen kalkmadim demekki bunlar önemli çünkü 2 ay boyunca yapıp lavoboya kostum. Reglim yaklaştı bir gün önce yaptım negatif nasılsa yok artık dedim adetim 3 gün geçince bi baktım 3 test yaptım pozitif kısacası ne belirti arayın ne çok orjinal bişey bekleyin su yolunu buluyor allah herkese güzel bebisler nasip etsin.
Hep şunu diyorum ya yapsam nolucak o 2. Çizgi çıkmıcak yapma bekle adetini diyorumKızlar bende o niyetle yapip pozitifi gördüm☺
Adetimin 4.günü bu ay yapamam bakalım olmadı diğer ay başlarım canım olmassa eğerAdetken başlanıyor haberin olsun ben adet olursam tekrar alıcam
Kesinlikle katılıyorum ya ben yumurtlama günümün farkımdayım inanınki canım istemediği için ilişki bile olmadı o kadar attım kafamdan bu ay gerçekten artık ne zaman olursa kafasındayımHanımlar daha doktor kontrolüne gitmedim kanı verdim aile hekimine sonuç yarın. Sadece burada sizlere nasıl hamile kaldgimla ilgili bir şey söylemek istiyorum çünkü ben çok okurdum böyle yorumları. Ben aslında yeni evliyim 2.buçuk aylık ama yasimin 32 olması ve bu ara aşırı tyuylenmem sebebiyle doktora gittgimde pco demişti. Bu sbeeple bu bende hep korku yarattı ve erkenden başladık çalışmalara adetrlerim düzenli hormonda da sorun yoktu ama aşırı tuylenme ve kilo sorunum vardı çevremde de çok zor hamile kalan insanlar bu yüzden hep korktum. Bu ay farklı olarak yaptgim şey nedense alışkanlık haline gelip nasılsa olmaz deyip biraz daha rahat olup durumu kabul etmekti. Sürekli belirti aramayı bırakın benim hiç belirtin yoktu sadece adet geçince kasik ve bel ağrısı o da normal. Bu ay eşimle yumurtlama gününü sabahı birliktelik oldu ve gerçekten yastık koyarak denedik hemen kalkmadim demekki bunlar önemli çünkü 2 ay boyunca yapıp lavoboya kostum. Reglim yaklaştı bir gün önce yaptım negatif nasılsa yok artık dedim adetim 3 gün geçince bi baktım 3 test yaptım pozitif kısacası ne belirti arayın ne çok orjinal bişey bekleyin su yolunu buluyor allah herkese güzel bebisler nasip etsin.
Mutlaka al canım içindekiler yararlı şeyler ben düzenli kullanamadım pekAdetimin 4.günü bu ay yapamam bakalım olmadı diğer ay başlarım canım olmassa eğer
Ay insallah kizBen bildiğimden değil ama sevdiğimden çok ananas yemiştim bu ay :) inşallah sanada faydası dokunur
Adetken başlanıyor haberin olsun ben adet olursam tekrar alıcam
C life canımMacun dedigin bal tarci corek otumu canim yoksa c life macunmu. Bende c life almayi dusunuyorum bu ay.
Var canım dahaBilemiyorum canım adet zamanın yaklaştımı belki ondandır
Hmm ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama istersen duramıyosan bi acile felan gitVar canım daha
Amin insllh . Aynn ole valla evlat evlattir. Hayrli biri olsn daa hepimizn ki.İkisi de ayrı güzel ya Rabbim hayırlı evlat etsin vatanına milletine karşı rabbine Salih bi kul olsun yeterli
Bi sure annemlerdeyimŞimdi evde oturup göbiş büyütme vakti. Canım heralde bana da o yüzden devletteki doktor 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya 20 binlere gelecek inşallah gözükür
Kaynana olmayi da hic sevmiorm haaaAman iyi kaynana olhayırlısıyla doğsunda canım
Evt hep erkkti. Herkes erkk dioduAma sen dedin erkek dedin bili bili dedin ay cok sewindim bitanem ya tosunuma ii bak insallah hayirli bir evlat aslan gibi bi erkek olcak osabh sabh cok guzel bi haberle uyandim fattigin bebesi erkek
He vallaa olucam insllh. Rabbim sana da nasip etsin hayrlisyla.Günaydın güzellerfatma çok sevindim hemşom sağlıkla al kucağına erkek anası olcan he
Saolasn cnmciim. Sen ne durumdasn sanki test yapmistin.aaaaa hayırlısı olsun canım cok sevindim senin adina
Canisi sen asilama mi yapmistinnnKizlar arastirmalarima gore bu karisik ve armut folik asit iceri bunun disinda kabak cekirdegi , ananas , ananas suyu , hurma , haslanmis yumurta gebelikde tutunmaya yardimci olan yiyeceklermis aldim kabak cekirdegini iki gundur yiyom armutudaay 6 gun kaldi sonucum icin insallah rabbim nasip etmistir bebisimi bide dun sabah burnuma bir salep koktu aman allahim olcem dedim bugunde egilirken sag kasigimda sislik hissi hissettim segirmede oluo arada bi batma ve gerginlik var kasiklarimda adet olcak gibiyim resmen ama akintim artti umarim bebegim tutunuodur uf kndimi dinlemeyim diorum elimde olmuo
Kiz sen ne zamn yapican hcg ni. Ovu guzel cikmisHmm ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama istersen duramıyosan bi acile felan git
İki gündür kullanıyorum canım. Karın ağrısı yapıyor sonra geçiyorHmm ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama istersen duramıyosan bi acile felan git
Kuzum vahiy gelmesini bekliyorumKiz sen ne zamn yapican hcg ni. Ovu guzel cikmis
Hmm bilemiyorum canım yan etkisidir belkiİki gündür kullanıyorum canım. Karın ağrısı yapıyor sonra geçiyor
C life canım
İnşallah canım zaten yanında kullanma klavuzu gönderiyolar regli başladığı gün başlıyosun günde iki kere yemeklerden 10 dk önce yiyosun tabi bol su ve yürüyüş lazım ben pek yapamadım yumurtlama hissettiğin 3. Gün bırakıyosun büle yaniiInsallah bu ay muradina ermissindir canim. Bende bu ay siparis edicem ama nasil kullaniliyor hic bilmiyorum. Nezaman baslanip ne kadar kullaniliyor falan. Bu ay kafami dinledim .regli olunca kullaniyim diyorum. Denemedik bir o kaldi.
Canım ben biraz araştırdım da okadar cok c life satan site varki hangisi güvenilir bilemedım bende almayı düşünüyorum sen nerden sipariş verdim rica etsem paylaşırmısın benimledeİnşallah canım zaten yanında kullanma klavuzu gönderiyolar regli başladığı gün başlıyosun günde iki kere yemeklerden 10 dk önce yiyosun tabi bol su ve yürüyüş lazım ben pek yapamadım yumurtlama hissettiğin 3. Gün bırakıyosun büle yanii
Buyur canımCanım ben biraz araştırdım da okadar cok c life satan site varki hangisi güvenilir bilemedım bende almayı düşünüyorum sen nerden sipariş verdim rica etsem paylaşırmısın benimlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?