Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel canım doğru bencede rahat olmak şazım kesinlikle inşallah bizlere nasip eder allahım

Kesinlikle katılıyorum ya ben yumurtlama günümün farkımdayım inanınki canım istemediği için ilişki bile olmadı o kadar attım kafamdan bu ay gerçekten artık ne zaman olursa kafasındayım

İkisi de ayrı güzel ya Rabbim hayırlı evlat etsin vatanına milletine karşı rabbine Salih bi kul olsun yeterli
Amin insllh . Aynn ole valla evlat evlattir. Hayrli biri olsn daa hepimizn ki.
Şimdi evde oturup göbiş büyütme vakti. Canım heralde bana da o yüzden devletteki doktor 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya 20 binlere gelecek inşallah gözükür
Bi sure annemlerdeyim buralrda pasami buyutup gidicm insllh evime
2 hafta dayanabilirsen hem keseyi rahat gorrsun hem de kalp atisini.
Aman iyi kaynana ol hayırlısıyla doğsunda canım
Kaynana olmayi da hic sevmiorm haaa nasil olcak bklm.
Ama sen dedin erkek dedin bili bili dedin ay cok sewindim bitanem ya tosunuma ii bak insallah hayirli bir evlat aslan gibi bi erkek olcak o sabh sabh cok guzel bi haberle uyandim fattigin bebesi erkek
Evt hep erkkti. Herkes erkk diodu ruyalrmda da erkkti . Demk ki malum olmus bana. Ruyamdakiler gibi de guzel olursa tmmdir
Günaydın güzeller fatma çok sevindim hemşom sağlıkla al kucağına erkek anası olcan he
He vallaa olucam insllh. Rabbim sana da nasip etsin hayrlisyla.
aaaaa hayırlısı olsun canım cok sevindim senin adina
Saolasn cnmciim. Sen ne durumdasn sanki test yapmistin.
Canisi sen asilama mi yapmistinnn belirtilerin guclu. Insllh tutunuodurr insan illa ki dinlio yaa. Kacis yok yani. Duamdasn. Rabbim bu sefer vermistr insllh miniginii

Insallah bu ay muradina ermissindir canim. Bende bu ay siparis edicem ama nasil kullaniliyor hic bilmiyorum. Nezaman baslanip ne kadar kullaniliyor falan. Bu ay kafami dinledim .regli olunca kullaniyim diyorum. Denemedik bir o kaldi.

Insallah bu ay muradina ermissindir canim. Bende bu ay siparis edicem ama nasil kullaniliyor hic bilmiyorum. Nezaman baslanip ne kadar kullaniliyor falan. Bu ay kafami dinledim .regli olunca kullaniyim diyorum. Denemedik bir o kaldi.
İnşallah canım zaten yanında kullanma klavuzu gönderiyolar regli başladığı gün başlıyosun günde iki kere yemeklerden 10 dk önce yiyosun tabi bol su ve yürüyüş lazım ben pek yapamadım yumurtlama hissettiğin 3. Gün bırakıyosun büle yanii

Canım ben biraz araştırdım da okadar cok c life satan site varki hangisi güvenilir bilemedım bende almayı düşünüyorum sen nerden sipariş verdim rica etsem paylaşırmısın benimlede

Canım ben biraz araştırdım da okadar cok c life satan site varki hangisi güvenilir bilemedım bende almayı düşünüyorum sen nerden sipariş verdim rica etsem paylaşırmısın benimlede
Buyur canım

Eklentiler

• 0FFFF7B1-ADCF-450C-BD4E-AB0F0361A2F1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…