- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
İnşallah canım zaten yanında kullanma klavuzu gönderiyolar regli başladığı gün başlıyosun günde iki kere yemeklerden 10 dk önce yiyosun tabi bol su ve yürüyüş lazım ben pek yapamadım yumurtlama hissettiğin 3. Gün bırakıyosun büle yanii
Evet canım ovu kullanıyosan eğer daha kesin olur zaten ben ovu kullanmadımCanim yumurtlama hissettigin derken ovulasyon testi pik olduktan 3 gün sonrami.benim yumurtlamam gec ve duzensiz oluyor
Hayırlısı canım inşallahAmin insllh . Aynn ole valla evlat evlattir. Hayrli biri olsn daa hepimizn ki.
Bi sure annemlerdeyimburalrda pasami buyutup gidicm insllh evime
2 hafta dayanabilirsen hem keseyi rahat gorrsun hem de kalp atisini.
Kaynana olmayi da hic sevmiorm haaanasil olcak bklm.
Evt hep erkkti. Herkes erkk dioduruyalrmda da erkkti . Demk ki malum olmus bana. Ruyamdakiler gibi de guzel olursa tmmdir
He vallaa olucam insllh. Rabbim sana da nasip etsin hayrlisyla.
Saolasn cnmciim. Sen ne durumdasn sanki test yapmistin.
Canisi sen asilama mi yapmistinnnbelirtilerin guclu. Insllh tutunuodurr insan illa ki dinlio yaa. Kacis yok yani. Duamdasn. Rabbim bu sefer vermistr insllh miniginii
Ewt demistin erkek hissettigini ne guzel bi malumlukAmin insllh . Aynn ole valla evlat evlattir. Hayrli biri olsn daa hepimizn ki.
Bi sure annemlerdeyimburalrda pasami buyutup gidicm insllh evime
2 hafta dayanabilirsen hem keseyi rahat gorrsun hem de kalp atisini.
Kaynana olmayi da hic sevmiorm haaanasil olcak bklm.
Evt hep erkkti. Herkes erkk dioduruyalrmda da erkkti . Demk ki malum olmus bana. Ruyamdakiler gibi de guzel olursa tmmdir
He vallaa olucam insllh. Rabbim sana da nasip etsin hayrlisyla.
Saolasn cnmciim. Sen ne durumdasn sanki test yapmistin.
Canisi sen asilama mi yapmistinnnbelirtilerin guclu. Insllh tutunuodurr insan illa ki dinlio yaa. Kacis yok yani. Duamdasn. Rabbim bu sefer vermistr insllh miniginii
Teşekkür ederim canm benmBuyur canım
Deli yaaKuzum vahiy gelmesini bekliyorum
Oo masallh. 4 gun gecmis bile. Ii dusun ii olsn. Insllh bisy yoktrEwt demistin erkek hissettigini ne guzel bi malumluk
Ewt cnm bnm 4 gun bitti iste insallah tutar yanliz 2 de bir iliski oluo ama sunu fark ettim bugun iliskide yanma oldu snrasinda da insallah enfeksyon olmamisimdir
2 tane ovu vardı işte can öncelerden kalmıştı onu yaptımDeli yaa
Testin bolsa yarindan basla yapmya.
Oo masallh. 4 gun gecmis bile. Ii dusun ii olsn. Insllh bisy yoktr
Ayyiii inşallah kuzum ya bu belirtiler boş olamaz :))Yaaa var sende vaaaaarrrrrrr
Kızlar ovu
senin için ovu yaptım
Ii yapmissin bosver
Bence test yapma zamanı gelmişşşşAyyiii inşallah kuzum ya bu belirtiler boş olamaz :))
Kız nerelerdesin sen de mi kafa dinlemeye gitmiştin
Regl geçtiyse bence bu gebelik, inşAllah güzel sonuçlar alırsın
Regl geçtiyse bence bu gebelik, inşAllah güzel sonuçlar alırsın
Yani artık ufaktan yapmak lazım:)Ii yapmissin bosversonucta gecmis gunun. Bence artk yap hcg ni
Geldi geldi :))Bence test yapma zamanı gelmişşşş
Hayırlı olsun :) tsh doktorların istediğinden biraz yüksek büyük ihtimal ilaç verebilirlerKızlar gecikmemin 4. Gunu betahcg sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?