Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta , ovu çift çıkmış bence de bi sebebi var bu kadar koyu olmasının inşallah öğrenirsin hamiş olduğunu hadi heyecan doruktaaa
F Fatma KTL ne zman öğrendin ben kaçırdım ay hadi hayırlısı sana sağlıklı bir oglan geliyo hadi masallahh canım

Canım benim Rabbim gönlüne ferahlık versin tez vakitte bebeğine kavuştursun hayırlısıyla

Saglik ocağında sordum pek bişey bilmiyor aile hekimleri ya referans aralığında diye normal dedi haftaya kadın doğumda sorucsm
Evet biraz daha uzmanlık isteyen bişey, her kadın dogumcuda demeyebilir hatta ama riskli gebelik takibi yapanlar daha iyi biliyorlar.

Sağol kuzuuum inşallah hayırlı haberlerle dönerim :)

Teşekkür ederim ☺biri korkuttu dusuk olur dedi ondan korktum
Yanı evet malesef öyle bir riski var, gebelikte tsh yuksekligi diye yazin internette cikar bana doktorum da demisti ilk gebeligimde ilac kullandim o yuzden hep, bunu korku olarak algilamayin ama onlem alin sadece

Kız nerelerdesin sen de mi kafa dinlemeye gitmiştin ☺ Benim regl belirtilerim var malesef, bel kasık ağrısı ve çenede sivilce mevcut kendimi regle hazırlamaya çalışıyorum moralim bozulsa da

Çok takilmamaya karar verdim canm buralara çünkü ne kadar takmıyorum desemde burda olduğum sürece aklımda oluyo maalesef
Hamilelik belirtileriyle yakınmışya inşallah regl değil bebişin gelir canm benimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…