- 30 Nisan 2018
- 2.166
- 3.060
- 133
Aslında düşüktü geçen ay 2.7 lerdeydiHayırlı olsun :) tsh doktorların istediğinden biraz yüksek büyük ihtimal ilaç verebilirler
Kadın doğuma gitmedim henüz bu aile hekimiydi 4+4 deyim haftaya perşembe gidicem 5+5 olacak bakalım ne cikacakAslında düşüktü geçen ay 2.7 lerdeydi
Bir dahaki ay inşallah canımMutlaka al canım içindekiler yararlı şeyler ben düzenli kullanamadım pek
Hayirli olsun cnm bnm rabbim saglikli hayirli evlzt nasip etsinKızlar gecikmemin 4. Gunu betahcg sonucum
AmimHayirli olsun cnm bnm rabbim saglikli hayirli evlzt nasip etsindarisi bize
Belirtilerin ne kuzum adet gecikmesi disinda ?Amiminşallah en yakın zamnda darısı size olsun
Çok bu belirtim yoktu adete yakın sol kasik ve sol tarafta bel ağrısı arada kazığa vuran sancı o da son hafta oldu cnmBelirtilerin ne kuzum adet gecikmesi disinda ?
Ama gebelikle beraber artmış olabilirAslında düşüktü geçen ay 2.7 lerdeydi
Canım benim Rabbim gönlüne ferahlık versinAllah razı olsun güzelim yok üzülmüyorum herşeyin hayırlısı eger devam edersem 3. Reglde tekrar aynı şeyler olacak tutunması Allaha kalmış yine ama ben gidemem büyük ihtimal bunun için kredi çektik zaten 6 ay ödemesi var beklşcem bakalım duan kabul olur kendi gelir inşallah eger tekrarlarsa kimyasal kromozom testi yapılıyormuş
Saglik ocağında sordum pek bişey bilmiyor aile hekimleri ya referans aralığında diye normal dedi haftaya kadın doğumda sorucsmAma gebelikle beraber artmış olabilir
Normal canım korkma ilaç vermez doktorun . Bebeğin içinde yüksek bi değer değilSaglik ocağında sordum pek bişey bilmiyor aile hekimleri ya referans aralığında diye normal dedi haftaya kadın doğumda sorucsm
Teşekkür ederim ☺biri korkuttu dusuk olur dedi ondan korktumNormal canım korkma ilaç vermez doktorun . Bebeğin içinde yüksek bi değer değil
Evet biraz daha uzmanlık isteyen bişey, her kadın dogumcuda demeyebilir hatta ama riskli gebelik takibi yapanlar daha iyi biliyorlar.Saglik ocağında sordum pek bişey bilmiyor aile hekimleri ya referans aralığında diye normal dedi haftaya kadın doğumda sorucsm
Anladm kuzm olsn hayirli olsunÇok bu belirtim yoktu adete yakın sol kasik ve sol tarafta bel ağrısı arada kazığa vuran sancı o da son hafta oldu cnm
Yanı evet malesef öyle bir riski var, gebelikte tsh yuksekligi diye yazin internette cikar bana doktorum da demisti ilk gebeligimde ilac kullandim o yuzden hep, bunu korku olarak algilamayin ama onlem alin sadeceTeşekkür ederim ☺biri korkuttu dusuk olur dedi ondan korktum
Kız nerelerdesin sen de mi kafa dinlemeye gitmiştin ☺ Benim regl belirtilerim var malesef, bel kasık ağrısı ve çenede sivilce mevcutkendimi regle hazırlamaya çalışıyorum moralim bozulsa da
Geçti canım regl sağolasın test yapınca anlicaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?