Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok takilmamaya karar verdim canm buralara çünkü ne kadar takmıyorum desemde burda olduğum sürece aklımda oluyo maalesef
Hamilelik belirtileriyle yakınmışya inşallah regl değil bebişin gelir canm benimm
İnş canım ama belim aşırı ağrıyor bugün yarın gelir, hayırlısı artık. Sende var mı belirti filan?

Ee neden yapmıyosun test :)
Kuzum aSlında bugün gidip alıp yarın sabah yapıcaktım ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimin teyzesi hastaneye kaldırıldı 2-3 güne döneriz heralde döndüğümüzde yapıcam artık

Herkese merhabalar, ben de adetimin 4. günündeyim ve femara kullanıyorum ilk kez, merak içerisindeyim yumurtalar büyüyecek mi diye, daha önce klomen kullandım hiç biri büyümedi, pazartesi günü kontrol var

Bence yapsaydın hamileysen ona göre dikkat ederdin

Kızz yap artık şu testi, çok heyecanlandım :)

İnş canım ama belim aşırı ağrıyor bugün yarın gelir, hayırlısı artık. Sende var mı belirti filan?

Hayırlısı canm. Yok kız bende de belirti arada karnım ağrıyo aynı regl zamanı olduğu gibi yani değişiklik yok, pek bi beklentim de yok ne bileyim

Yaa geçmiş olsun, inşAllah döndüğünüzde de güzel sonuçlar alırsınız

2 tane ovu vardı işte can öncelerden kalmıştı onu yaptım rosebatum un gazıyla
yaaa okuya okuya geldim bi heyecanla Allahım heralde test yaptı ve positif diyeee
ama test yok ovu var
ama ona bile şükür
ve bukadar koyu ovü resmen ihtimalleri çoğaltıyorrr
yap şu testi deliricem

Allh razi olsn cnm bnm. Rabbim bu guzl bakisinin hatrina en iisini en hayrlisini versin her zman sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…