Kızlar gecikmemin 4. Gunu betahcg sonucum
İnş canım ama belim aşırı ağrıyor bugün yarın gelir, hayırlısı artık. Sende var mı belirti filan?Çok takilmamaya karar verdim canm buralara çünkü ne kadar takmıyorum desemde burda olduğum sürece aklımda oluyo maalesef
Hamilelik belirtileriyle yakınmışya inşallah regl değil bebişin gelir canm benimm
Teşekkür edyorum en yakın zamanda isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsinRabbim sağlıkla devam ettirsin canmhayırlı olsun
Amin kuzum inşallahhhCanım benim Rabbim gönlüne ferahlık versintez vakitte bebeğine kavuştursun hayırlısıyla
Yok canım bakma sen herkese. Doktorun ne derse o . Herkes bişey söyleyip strese sokuyorlar. Sen hamilesin stres daha tehlikeliTeşekkür ederim ☺biri korkuttu dusuk olur dedi ondan korktum
Merhaba doğum tarihlerimiz aşagı yukarı aynı :) bebeginiz kaç mm acaba bide bende kahverengi kanama oluyor sizde var mI acaba ?Teşekkür edyorum en yakın zamanda isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin
Yok canım bakma sen herkese. Doktorun ne derse o . Herkes bişey söyleyip strese sokuyorlar. Sen hamilesin stres daha tehlikeli
Kuzum aSlında bugün gidip alıp yarın sabah yapıcaktım ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimin teyzesi hastaneye kaldırıldı 2-3 güne döneriz heralde döndüğümüzde yapıcam artıkEe neden yapmıyosun test :)
Bence yapsaydın hamileysen ona göre dikkat ederdinKuzum aSlında bugün gidip alıp yarın sabah yapıcaktım ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimin teyzesi hastaneye kaldırıldı 2-3 güne döneriz heralde döndüğümüzde yapıcam artık
Kızz yap artık şu testi, çok heyecanlandım :)Kuzum aSlında bugün gidip alıp yarın sabah yapıcaktım ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimin teyzesi hastaneye kaldırıldı 2-3 güne döneriz heralde döndüğümüzde yapıcam artık
Kuzum ani gelişti eşimede bişey diyemedim şimdi hastalık söz konusu oluncaBence yapsaydın hamileysen ona göre dikkat ederdin
Kuzum şurdan bi kurtuluyim yapıcam :))Kızz yap artık şu testi, çok heyecanlandım :)
İnş canım ama belim aşırı ağrıyor bugün yarın gelir, hayırlısı artık. Sende var mı belirti filan?
Teşekkür edyorum en yakın zamanda isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin
Kuzum aSlında bugün gidip alıp yarın sabah yapıcaktım ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldık eşimin teyzesi hastaneye kaldırıldı 2-3 güne döneriz heralde döndüğümüzde yapıcam artık
yaaa okuya okuya geldim bi heyecanla Allahım heralde test yaptı ve positif diyeee
Allh razi olsn cnm bnm. Rabbim bu guzl bakisinin hatrina en iisini en hayrlisini versin her zman sanaHamile kalan arkadaşlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın, okudukça sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Vallahi iyi geliyorsunuz bana, hiç üzüntü yaşamıyorum ben hamile değilim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?