Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolsn cnm.
2 gun once ogrendm cnm. Sen de git bi baktir bence belki belli eder. Ben dugunumz vardi diye biraz yordm kendimi. Merak ettim minnosumu. Bi bakim ne halde diye. Dr da %70 dedi . Baklm degisick mi ?

Allah razı olsun canım. Sağlıklı ve sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız olsun evladın seninde.
Amin amin amin hepimizin
canımmm bir pipili mi geliyooooo
He valla gelio galiba. Iki haftaya tam belli olur artk . Ona gore baslrim yavastan gozume kestrdiklerimi
Rabbim size de nasip etsn en yakn zamnda

Amin amin amin hepimizin

He valla gelio galiba. Iki haftaya tam belli olur artk . Ona gore baslrim yavastan gozume kestrdiklerimi
Rabbim size de nasip etsn en yakn zamnda
yavaş yavaş alırsın kuzum aynen
Sağol kuzum duaların için , hamişlerin duası kabul olurmuş , hep et bize aklına geldikçe

yaaa okuya okuya geldim bi heyecanla Allahım heralde test yaptı ve positif diyeee
ama test yok ovu var
ama ona bile şükür
ve bukadar koyu ovü resmen ihtimalleri çoğaltıyorrr
yap şu testi deliricem
Yapcam kız yarın eve dönüyoruz neysekii

yavaş yavaş alırsın kuzum aynen
Sağol kuzum duaların için , hamişlerin duası kabul olurmuş , hep et bize aklına geldikçe
Aklimdasinz geldikce ediorm. Insllh kabl olur. Sen de saol cnm ❤
F Fatma KTL hayırlı olsun cnm bebişin cinsiyetiçok sessiz buralar..
Tsk edrrm cnmcim. Evt sessizlesmis baya. Benm de kardesmn dugunu vardi. Netim de bittii. Baglanabilirsem birine ole giryorm.ozledim eski muhabbeti.
Sen ne durumdasn
Kesemizi gördük cok şükür 10mm. 5600 ile gördük. Cok minik dedi doktor.
Gozunuz aydin cnm o daha susamcik tanesi annesiii ultrason makinesi ii cikmis. Gormussunz . Ii bari. Darisi pit pitlara

Bende çok özledim eski sohbetleri.. Ne kadar umutluyduk ama zaman geçtikçe umutlarımız da azaldı.. Valla cnm başka doktora gittim bugün herşey yolunda eşim de gitti sperm testi yaptırdı sıkıntı yok çok şükür ama çikolata kistim var ya o engel gebeliğe dedi ilaç verdi 2 tane. Diğer yumurtalığımda da tembellik var dedi. Hayırlısı diye dua ediyorum ne zaman nasipse o zaman olucak..

Insllh onlr da guzl haberle donerler. Ben de herkes gibi bazi seyleri cok istedim. Cok uzun zamn gecti hep bekldim. Hamdolsn sonunda gercklesti en guzl zamnda. Insllh sizn de hayrli bi zmnda olcak. Umitszlige kapilmayin.

E Eslem91 bu arada kuzum hep dualarımdasın
Allahımın bildiği bir vakit var ve duam bir an önce önce sana ve uzun süre bekleyen arkadaşlarımıza sonrasında da bize nasip etsin inşallah
Ahhh kuzum Allahım razı olsun senden amin amin inşallah yaaa
seni bu kadar uzun bekletmesin inşallahhh Rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…