Saolsn cnm.
Allah razı olsun canım. Sağlıklı ve sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız olsun evladın seninde.Allh razi olsn cnm bnm. Rabbim bu guzl bakisinin hatrina en iisini en hayrlisini versin her zman sana
canımmm bir pipili mi geliyoooooSaolsn cnm.
2 gun once ogrendm cnm. Sen de git bi baktir bencebelki belli eder. Ben dugunumz vardi diye biraz yordm kendimi. Merak ettim minnosumu. Bi bakim ne halde diye. Dr da %70 dedi . Baklm degisick mi ?
Amin amin amin hepimizinAllah razı olsun canım. Sağlıklı ve sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız olsun evladın seninde.
He valla gelio galiba. Iki haftaya tam belli olur artk . Ona gore baslrim yavastan gozume kestrdiklerimicanımmm bir pipili mi geliyooooo
yavaş yavaş alırsın kuzum aynenAmin amin amin hepimizin❤
He valla gelio galiba. Iki haftaya tam belli olur artk . Ona gore baslrim yavastan gozume kestrdiklerimi
Rabbim size de nasip etsn en yakn zamnda
İnşallah kuzum yaa eve dönmeyi iple çeliyorum artıkYaa geçmiş olsun, inşAllah döndüğünüzde de güzel sonuçlar alırsınız
Yapcam kız yarın eve dönüyoruz neysekiiyaaa okuya okuya geldim bi heyecanla Allahım heralde test yaptı ve positif diyeee
ama test yok ovu var
ama ona bile şükür
ve bukadar koyu ovü resmen ihtimalleri çoğaltıyorrr
yap şu testi deliricem
Demi lorik yok nana yok
Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallahKesemizi gördük cok şükür 10mm. 5600 ile gördük. Cok minik dedi doktor.
Hadi bakalım heyecanla senden güzel haberler bekliyoruz kuzucumKuzum şurdan bi kurtuluyim yapıcam :))
Maşallah kuzum sağlıkla büyüsün minnoşun :)Kesemizi gördük cok şükür 10mm. 5600 ile gördük. Cok minik dedi doktor.
İnşallah be kuzum inşallah yanlış hissetmiyorum durHadi bakalım heyecanla senden güzel haberler bekliyoruz kuzucum
İnşallah canımHadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah
Aklimdasinzyavaş yavaş alırsın kuzum aynen
Sağol kuzum duaların için , hamişlerin duası kabul olurmuş , hep et bize aklına geldikçe
Tsk edrrm cnmcim. Evt sessizlesmis baya. Benm de kardesmn dugunu vardi. Netim de bittii. Baglanabilirsem birine ole giryorm.ozledim eski muhabbeti.
Gozunuz aydin cnmKesemizi gördük cok şükür 10mm. 5600 ile gördük. Cok minik dedi doktor.
Bende çok özledim eski sohbetleri.. Ne kadar umutluyduk ama zaman geçtikçe umutlarımız da azaldı.. Valla cnm başka doktora gittim bugün herşey yolunda eşim de gitti sperm testi yaptırdı sıkıntı yok çok şükür ama çikolata kistim var ya o engel gebeliğe dedi ilaç verdi 2 tane. Diğer yumurtalığımda da tembellik var dedi. Hayırlısı diye dua ediyorum ne zaman nasipse o zaman olucak..Aklimdasinzgeldikce ediorm. Insllh kabl olur. Sen de saol cnm ❤
Tsk edrrm cnmcim. Evt sessizlesmis baya. Benm de kardesmn dugunu vardi. Netim de bittii. Baglanabilirsem birine ole giryorm.ozledim eski muhabbeti.
Sen ne durumdasn
Gozunuz aydin cnmo daha susamcik tanesi annesiii ultrason makinesi ii cikmis. Gormussunz . Ii bari. Darisi pit pitlara
Insllh onlr da guzl haberle donerler. Ben de herkes gibi bazi seyleri cok istedim. Cok uzun zamn gecti hep bekldim. Hamdolsn sonunda gercklesti en guzl zamnda. Insllh sizn de hayrli bi zmnda olcak. Umitszlige kapilmayin.Bende çok özledim eski sohbetleri.. Ne kadar umutluyduk ama zaman geçtikçe umutlarımız da azaldı.. Valla cnm başka doktora gittim bugün herşey yolunda eşim de gitti sperm testi yaptırdı sıkıntı yok çok şükür ama çikolata kistim var ya o engel gebeliğe dedi ilaç verdi 2 tane. Diğer yumurtalığımda da tembellik var dedi. Hayırlısı diye dua ediyorum ne zaman nasipse o zaman olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?