Ben nedense senin doğal yollardan hamile kalıcağını hissediyorum umarım en yakın zamanda hayırlısıyla gelir bebişin :)Ahhh kuzum Allahım razı olsun senden amin amin inşallah yaaa
seni bu kadar uzun bekletmesin inşallahhh Rabbim
Öyle tabi herşey kısmet. Allahın nasip ettiği zamanda olucak biz ne kadar çok istesek de..Insllh onlr da guzl haberle donerler. Ben de herkes gibi bazi seyleri cok istedim. Cok uzun zamn gecti hep bekldim. Hamdolsn sonunda gercklesti en guzl zamnda. Insllh sizn de hayrli bi zmnda olcak. Umitszlige kapilmayin.
İnşallah Fatmacım belli belirsiz bişey zatenAklimdasinzgeldikce ediorm. Insllh kabl olur. Sen de saol cnm ❤
Tsk edrrm cnmcim. Evt sessizlesmis baya. Benm de kardesmn dugunu vardi. Netim de bittii. Baglanabilirsem birine ole giryorm.ozledim eski muhabbeti.
Sen ne durumdasn
Gozunuz aydin cnmo daha susamcik tanesi annesiii ultrason makinesi ii cikmis. Gormussunz . Ii bari. Darisi pit pitlara
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın :)Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Opu işlemi yapıldı ve 2. Tane 5. gün embriyosu donduruldu 2 tanede gelişimi yavaş olan varmış yarın bilgi verecekler izleyeceğiz dediler. İlk adetimde de transfer yapılacak hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aynn ole. Et parcasi gibi zatenİnşallah Fatmacım belli belirsiz bişey zaten
Canım benim ya cidden hepimiz o kadar bıkmışız ki yanılmaktan, kendi kendimize belirtiler bulup umutlanmaktan böyle temkinli davranmakta çok haklısın ama adetin sanırım 5 gün geçmiş az bir gecikme değil bence cesaretini topla testini yap. Hamile değilsen adetin niye gecikti onun sebebini bulursun hamileysen de zaten mutluluktan zil takıp oynarızİnşallah be kuzum inşallah yanlış hissetmiyorum dur
Allah ın mucizesiAynn ole. Et parcasi gibi zatenama cabuk buyuyolr masallh
Amin canım. Allah ne muradın varsa versinMerhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Opu işlemi yapıldı ve 2. Tane 5. gün embriyosu donduruldu 2 tanede gelişimi yavaş olan varmış yarın bilgi verecekler izleyeceğiz dediler. İlk adetimde de transfer yapılacak hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben gecen sene ekimde yaptırdım. Kanuni egitim e gidiyordum anlaşmalı oldukları betatom mr da 350 tl idi sanırım, anestezisiz oldum . Beni mahvetti cok canım ya ndı. Şükür birşey cıkmadı 1 sene sonra hamile kaldım ben oyle hemen olmadı yani.Arkadaşlar rahim filmi hakkında bilgi verebilirmisiniz tecrübeli arkadaşlarım ücreti ne kadar devlet hastanesi yada üniversite hastanesi yapıyor mu?anesteziye gerek var mı?ve hsg den sonra hamile kalan oldu mu?
Günaydın canımGunaydinnnnnnnnn
Yaaaa bnm karnim agrio adet olcak gibi kasiklarim batio sislik hissi var sag kasigim da ve goguslerim cok acio 6. Gunum adetmi olcam ki
Aşilamanin kuzuGünaydın canımneyin 6. Günü
Hım tamam canım inşallah bebiş tutunur sen canını sıkma adeti felan da getirme aklına bebişi düşünAşilamanin kuzu
Gunaydinnnnnnnnn
Yaaaa bnm karnim agrio adet olcak gibi kasiklarim batio sislik hissi var sag kasigim da ve goguslerim cok acio 6. Gunum adetmi olcam ki
İnşallah hayırlısı ile hamilesindir canım, sıkıntı yapma heyecanla bekle bilitorsun malum stresGunaydinnnnnnnnn
Yaaa hadi gozun aydn negzl darisi basimaaa nasl bi duygu canmKesemizi gördük cok şükür 10mm. 5600 ile gördük. Cok minik dedi doktor.
Cok guzel hayatım da hiçbi şey için bu kadar heyecanı bu kadar korkuyu bu kadar mutluluğu bir anda yaşamadım Annelik gercekten bambaşka bişeyYaaa hadi gozun aydn negzl darisi basimaaa nasl bi duygu canm
Düşünme ve kafanı dagıtmaya bak bence canımGunaydinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?