Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh kuzum Allahım razı olsun senden amin amin inşallah yaaa
seni bu kadar uzun bekletmesin inşallahhh Rabbim
Ben nedense senin doğal yollardan hamile kalıcağını hissediyorum umarım en yakın zamanda hayırlısıyla gelir bebişin :)

Insllh onlr da guzl haberle donerler. Ben de herkes gibi bazi seyleri cok istedim. Cok uzun zamn gecti hep bekldim. Hamdolsn sonunda gercklesti en guzl zamnda. Insllh sizn de hayrli bi zmnda olcak. Umitszlige kapilmayin.
Öyle tabi herşey kısmet. Allahın nasip ettiği zamanda olucak biz ne kadar çok istesek de..

İnşallah Fatmacım belli belirsiz bişey zaten

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Opu işlemi yapıldı ve 2. Tane 5. gün embriyosu donduruldu 2 tanede gelişimi yavaş olan varmış yarın bilgi verecekler izleyeceğiz dediler. İlk adetimde de transfer yapılacak hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar rahim filmi hakkında bilgi verebilirmisiniz tecrübeli arkadaşlarım ücreti ne kadar devlet hastanesi yada üniversite hastanesi yapıyor mu?anesteziye gerek var mı?ve hsg den sonra hamile kalan oldu mu?

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın :)

İnşallah be kuzum inşallah yanlış hissetmiyorum dur
Canım benim ya cidden hepimiz o kadar bıkmışız ki yanılmaktan, kendi kendimize belirtiler bulup umutlanmaktan böyle temkinli davranmakta çok haklısın ama adetin sanırım 5 gün geçmiş az bir gecikme değil bence cesaretini topla testini yap. Hamile değilsen adetin niye gecikti onun sebebini bulursun hamileysen de zaten mutluluktan zil takıp oynarız

Amin canım. Allah ne muradın varsa versin

Arkadaşlar rahim filmi hakkında bilgi verebilirmisiniz tecrübeli arkadaşlarım ücreti ne kadar devlet hastanesi yada üniversite hastanesi yapıyor mu?anesteziye gerek var mı?ve hsg den sonra hamile kalan oldu mu?
Ben gecen sene ekimde yaptırdım. Kanuni egitim e gidiyordum anlaşmalı oldukları betatom mr da 350 tl idi sanırım, anestezisiz oldum . Beni mahvetti cok canım ya ndı. Şükür birşey cıkmadı 1 sene sonra hamile kaldım ben oyle hemen olmadı yani.

Gunaydinnnnnnnnn

Yaaaa bnm karnim agrio adet olcak gibi kasiklarim batio sislik hissi var sag kasigim da ve goguslerim cok acio 6. Gunum adetmi olcam ki

Canim bunlar hamilelik belirtisi ayni zamandada ilaclarin etkisi. Insallah bebegin tutunuyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…