Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanuni eğitim araştırma hastanesi mi neden özel gibi para almış hemde anestezi olmadan mı yapıyorlaroff ne zor işler ya

Ilac kullanmiom ki jel disinda ve jelide ilk gunden beri kullaniom bni deli etmeye iki gundurmu etkisini verio

Canim bebis tutunuyorda olabilir. Benim tutan asilamamda kasik batmasi olmustu. Ama tutmayan asilamamdada oldu. Insallah guzel haberlerini aliriz. Bende aralik ayinda asilamayi denicem

Kanuni eğitim araştırma hastanesi mi neden özel gibi para almış hemde anestezi olmadan mı yapıyorlaroff ne zor işler ya
Yok orda yapmıyorlar anlaşmalı oldukları ozel klinikler görüntüleme merkezleri var bu da onlardan birisi. Korkma ama cok cabuk sürüyor

Ah keske elimde olsa elimden geleni yapiom ama gitmio kafamdan
Seni cok iyi anlıyorum. Ozellikle burası insanu strese sokuyo yani memnun olan rahatlıyorum konuştukça diyen de var ama mesela beni cok etkiliyor. Sürekli kurcalıyosun bakıosun herşeyi kendine yoruyorsun ama her insan farklı bunu unutuyosun. Ben 1 ay uzaklaştım o ay hamile kaldım inanır mısın. Yani egerki seni de etkiliyorsa bence bir süre bakma. Google ye bişey aratma. Allah yardımcın olsun.

Canim bebis tutunuyorda olabilir. Benim tutan asilamamda kasik batmasi olmustu. Ama tutmayan asilamamdada oldu. Insallah guzel haberlerini aliriz. Bende aralik ayinda asilamayi denicem
Insallah kuzum peki gogus agrin oldumu ? Inanilmaz acio adet öncesi bile hic bole acimadi ve akintimda artti dunden beri

Merhaba geçen günlerde yazmıştım reglimin hemen ertesi günün de hamile kalma durumumla ilgili reglime 13 varken dayanamayıp normal testlerden yaptım ilk 10 dakika içersinde tek çizgi çıkmıştı sonra bi kenara koymuştum aradan bir kaç saat geçince ikinci çizgi çook çooook silik bir şekilde vardı bu gün gidip erken gebelik testi aldım ondada 1 saat sonra çok ince ip gibi çok silik ikinci çizgi çıktı umutla beklemem gerekiyor mu kendimi çok kaptırdım ve reglime daha çok var ve ben çok sabırsızım

Anliorum bni dusundugun icin ts ederim arattigimi yeterince arattim ufak tefek meraklar oluo aslinda dogrusu tutmayacagini biliorum ama bi yanim cok hefesli ve aksine konusmak bni rahatlatio deneyimli insanlarin bilgileri eger konusmasam acabalarim cogalir ve bunalim bn buraya geldigimden beri rahatladim bunalimca kisa sureli ortadan kayboluorum zaten

Eger kalbinde bi şuphe varsa git kan ver o testler yuzunden kac kere mutlulugum bozuldu her seferinde cikti her seferinde ve kanda 0 cikti kndini yipratma die soluorum yalanci gebelik die bisey var biz bayanlar bu cubuk testler yuzunden allah korusun bu gebelige maruz kalabiliriz 9 ay bebek varmis gibi adet gormuosun karnin sisio ve ici bos pskolojikmen vucuk var gibi hazirlio bi kac kiside yasamis sasirdim lutfen en dogrusu kan testi

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kan testi için biraz daha beklemeyi düşündüm çünkü tahmin ettiğim ilişkimizin üzerinden daha 9 10 gün gibi bir süre geçti ama dediklerinizde çok haklısınız eğer regli olursam cidden çok üzülürüm umutlanmamak her zaman daha iyi

Insallah kuzum peki gogus agrin oldumu ? Inanilmaz acio adet öncesi bile hic bole acimadi ve akintimda artti dunden beri

Benimde akintim olmustu.ama göguslerde degisiklik olmuyor benim genelde.

Selam kizlar
Aranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?

hep olumlu düşünelim kuzum
benim hissim güzel bence tutacak inşallah
benim arkadaşımın ilk aşılamada tuttu

bu ay hepimiz saldım çayıra mevlam kayıra frekansına girelimmi kızlaaaaarrr Beklemekseni Gonulmeyvesi Umutumut82 Andyou
Valla ben bu ay aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım. Olursa olur, olmazsa bir tarafımı yırtsam olmaz sonuçta. Sanırım artık gerçekle yüzleşmek oluyor bu bende. Dün akşamdan beri sol yumurtaligimda ağrı var, sanırım kistim yeniden oluştu. İki ayda giden iki ayda geliyormuş işte. Çok sinirim bozuldu, galiba artık çok sıkıldım bu endometriozisten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…