Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ay hepimiz saldım çayıra mevlam kayıra frekansına girelimmi kızlaaaaarrr @Dostumdostum @Gonulmeyvesi Umutumut82 Andyou

Benim bu ay öyle oldu canim ovulasyondan 2 gun once iliski oldu sonrasinda iliski olmadi bu ay dogru duzgün folik asid bile kullanmadim .aralik ayina kadar saldim. Doktorum psikolojik olarak yumurtanin catlamasini ve bebegin tutunmasini engelliyorsun dedi.

Canım dur daha bismillah 3 ay olmuş daha çok erken olur illaki stres yapmamaya çalış

Kızlar bu progesteron ilacını siz kendiniz mi doktordan istediniz yoksa doktorunuz mu verdi size

Kız kötü düşünme hamile kalıncada sol kasık ağırıyor diyorlar kiste yorma iyi düşün iyi olsun :)

İçime su serptin resmen ya harikasın çok sağol
Kuzum ben stres yüzünden hormonlarımı mahvettim inanınki stres çok engelliyor bizzat yaşadım yani doktorlar 1 yıla kadar olmamasını normal görüyor bunu düşün Olur mu :)

Kız kötü düşünme hamile kalıncada sol kasık ağırıyor diyorlar kiste yorma iyi düşün iyi olsun :)
Daha adetime iki hafta var. Yani gebelik olma ihtimali çok düşük ve bu ağrı kist ağrısı biliyorum. Öyle sancı gibi bir şey değil, sürekli bir ağrı, sanki orada bir şey var ve batıyor gibi.

Hoş geldin kuzum. Hadi insallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce insallah.

Ya içiyim mi içmişim mi bilemedim bu akşam gördüm internette hemen yaptım işte bi umut diye. Tadı bayağı kötü devam ediyorum mi faydası olur mu
Benim küçük kistlerim vardı onları eritti herhalde çünkü bu ay doktor kontrolünde doktor kiste dair bisey söylemedi ve belli bir zamandan sonra alışıyorsun tadına ben su içer giib içiyordum

Aynn sewindim bole dusunmene o zmn bekleyelim birlikde guzel hberleri

Kuzum kur tavsiye etmiorum cunku incir havuc kurunu yaptigim ay 30 gun kadar adetim gecikti ve sonunda bos cikti test deneyebilirsin yanliz esinde ve sende buyuk bi sorun yok ise direk tup bebege almio doktorlar asilama yapio ve takvimler her zmn dogru cikmio vucudundaki akjnti vs den anlayabilirsin yumurtladigini veya doktor takibi ile fayda gorebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…