- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
bu ay hepimiz saldım çayıra mevlam kayıra frekansına girelimmi kızlaaaaarrr @Dostumdostum @GonulmeyvesiUmutumut82 Andyou
Canım dur daha bismillah 3 ay olmuş daha çok erken olur illaki stres yapmamaya çalışSelam kizlar
Aranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?
Kız kötü düşünme hamile kalıncada sol kasık ağırıyor diyorlar kiste yorma iyi düşün iyi olsun :)Valla ben bu ay aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım. Olursa olur, olmazsa bir tarafımı yırtsam olmaz sonuçta. Sanırım artık gerçekle yüzleşmek oluyor bu bende. Dün akşamdan beri sol yumurtaligimda ağrı var, sanırım kistim yeniden oluştu. İki ayda giden iki ayda geliyormuş işte. Çok sinirim bozuldu, galiba artık çok sıkıldım bu endometriozisten.
Hadi insallah ya , yaş geçiyor ondan panikliyorumCanım dur daha bismillah 3 ay olmuş daha çok erken olur illaki stres yapmamaya çalış
Yok yok panik yapma zaten vücut 3 ay da anca alışıyor içini ferah tutHadi insallah ya , yaş geçiyor ondan panikliyorum
İçime su serptin resmen ya harikasın çok sağolYok yok panik yapma zaten vücut 3 ay da anca alışıyor içini ferah tut
Kuzum ben stres yüzünden hormonlarımı mahvettim inanınki stres çok engelliyor bizzat yaşadım yani doktorlar 1 yıla kadar olmamasını normal görüyor bunu düşün Olur mu :)İçime su serptin resmen ya harikasın çok sağol
Daha adetime iki hafta var. Yani gebelik olma ihtimali çok düşük ve bu ağrı kist ağrısı biliyorum. Öyle sancı gibi bir şey değil, sürekli bir ağrı, sanki orada bir şey var ve batıyor gibi.Kız kötü düşünme hamile kalıncada sol kasık ağırıyor diyorlar kiste yorma iyi düşün iyi olsun :)
Bende geçen ay içmiştim sogan suyu şifa olsun
Hoş geldin kuzum. Hadi insallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce insallah.Arkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım 6 aylık evliyiz bizde bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay doktor kontrolünde devam ediyoruz. Dün çatlatma iğnesi vuruldum şimdi gün sayıyorum tez zamanda bebislerimize kavusuruz inşallah.
Ya içiyim mi içmişim mi bilemedim bu akşam gördüm internette hemen yaptım işte bi umut diye. Tadı bayağı kötü devam ediyorum mi faydası olur muBende geçen ay içmiştim sogan suyu şifa olsun
Hepimiz alalım 2020 anneleri olalım inşallahHoş geldin kuzum. Hadi insallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce insallah.
amiiiiiiiiinHepimiz alalım 2020 anneleri olalım inşallah
Benim küçük kistlerim vardı onları eritti herhalde çünkü bu ay doktor kontrolünde doktor kiste dair bisey söylemedi ve belli bir zamandan sonra alışıyorsun tadına ben su içer giib içiyordumYa içiyim mi içmişim mi bilemedim bu akşam gördüm internette hemen yaptım işte bi umut diye. Tadı bayağı kötü devam ediyorum mi faydası olur mu
Aynn sewindim bole dusunmene o zmn bekleyelim birlikde guzel hberleriVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kan testi için biraz daha beklemeyi düşündüm çünkü tahmin ettiğim ilişkimizin üzerinden daha 9 10 gün gibi bir süre geçti ama dediklerinizde çok haklısınız eğer regli olursam cidden çok üzülürüm umutlanmamak her zaman daha iyi
Hmm hadi hayirlisi o zmn insallah guzel hberler veririzBenimde akintim olmustu.ama göguslerde degisiklik olmuyor benim genelde.
Kuzum kur tavsiye etmiorum cunku incir havuc kurunu yaptigim ay 30 gun kadar adetim gecikti ve sonunda bos cikti test deneyebilirsin yanliz esinde ve sende buyuk bi sorun yok ise direk tup bebege almio doktorlar asilama yapio ve takvimler her zmn dogru cikmio vucudundaki akjnti vs den anlayabilirsin yumurtladigini veya doktor takibi ile fayda gorebilirsinSelam kizlar
Aranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?