- 20 Mart 2011
- 13.972
- 32.581
- 798
Ben de soğan küründe ikinci günümdeyim
bu ay hepimiz saldım çayıra mevlam kayıra frekansına girelimmi kızlaaaaarrr @Dostumdostum @Gonulmeyvesi @Umutumut82Andyou
Yalan yok salamiorum ama yasadigim seyleri ilk kez yasiorum ve kardesim de hissetmis bu ay guzl sonuc alican dedi ay yalan yok sanki tuttu bole tuhaf hissediorum belki belirtilerden ama olmayacakmis gibi hissetmiorum umarim yanilmam rabbim ellerimizi bos cevirmesin son 4 gun bkliorumhep olumlu düşünelim kuzum
benim hissim güzel bence tutacak inşallah
benim arkadaşımın ilk aşılamada tuttu
hadi ya sende durumlar nasıl? bana taxi baya bi kotu geldi bilemedim devam ediyim mi etmiyimmi diye. bide regli olunca devam ediyomuyuz yoksa birakiyormuyuz bunu icmeyi ben orasını anlamadımBen de soğan küründe ikinci günümdeyim
Kiz bnm kistim yok bnmde kasiklarimda batma oluo olumsuz dusunme ii dusun ii olsun umarim kist degildirDaha adetime iki hafta var. Yani gebelik olma ihtimali çok düşük ve bu ağrı kist ağrısı biliyorum. Öyle sancı gibi bir şey değil, sürekli bir ağrı, sanki orada bir şey var ve batıyor gibi.
Tavsiye icicekseniz sogan suyunu sadece adetliyken icin gebelik olusuosa dusuruo die okudum rahmi temizlio sanirimYa içiyim mi içmişim mi bilemedim bu akşam gördüm internette hemen yaptım işte bi umut diye. Tadı bayağı kötü devam ediyorum mi faydası olur mu
aaaaa! kas yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek!!! ya benim edetime da 6 gun var bu gun test yaptın direkt TEK çizgi o hısımla girdim internete zaten yozum aramaya buraya da o sogan muhabbetinide bu aksam o hayal kirikliginin sonucu buldum acikcasiTavsiye icicekseniz sogan suyunu sadece adetliyken icin gebelik olusuosa dusuruo die okudum rahmi temizlio sanirim
tadı güzel değil tabii kihadi ya sende durumlar nasıl? bana taxi baya bi kotu geldi bilemedim devam ediyim mi etmiyimmi diye. bide regli olunca devam ediyomuyuz yoksa birakiyormuyuz bunu icmeyi ben orasını anlamadım
Sakin ol kiz bu tarz seyler hep adetin 2 gunu 15 gun icilio nie bakmadin olsun bi kereden bisey olmaz ona bakarsan ilac ve maydanoz arti bazi bitki caylarida zararliymis zmmn gectikce okudum ama bazi kadinlar icsede gebelik oluo degisik yinede icmeyin siz cunku skntili isleraaaaa! kas yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek!!! ya benim edetime da 6 gun var bu gun test yaptın direkt TEK çizgi o hısımla girdim internete zaten yozum aramaya buraya da o sogan muhabbetinide bu aksam o hayal kirikliginin sonucu buldum acikcasi
İnşallah değildir canımDaha adetime iki hafta var. Yani gebelik olma ihtimali çok düşük ve bu ağrı kist ağrısı biliyorum. Öyle sancı gibi bir şey değil, sürekli bir ağrı, sanki orada bir şey var ve batıyor gibi.
He bn adetliyken die hatirliorum hayirlisi olsun kuzumtadı güzel değil tabii kisonlara doğru midem bulanıyor ama devam edeceğim kararlıyım. Adetten içilmiyor Saraçoğlu nun sitesinde adet bitiminden 3-7 gün arası başla 15 gün iç yazıyor. Ben adetin ertesi günü başladım sağlıklı hayırlı gebelikler için sebebimiz olsun İnşAllah
Senin hissettigin batma nasıl? Böyle arada gelip giden bir şey mi? Benimki sürekli olan sabit bir batma, yani her an var. Kistim varken böyle oluyordu o yüzden kist olduğunu düşünüyorum. Bir de bebek olması için adetimden hemen sonra olmuş olması lazım ki biz öyle bir değerlendirme yapamadık ama adet öncesi oldu, yani benim yumurtlamam adetin hemen bitiminde oluyor. Bilmiyorum ya kafam karışık şimdi düşününce ilişki zamanlariyla pek tutmuyor bebiş olma ihtimali. İnşallah kist değildir tabi ama bu kistin sürekli kendini tekrarladığını biliyorum.Kiz bnm kistim yok bnmde kasiklarimda batma oluo olumsuz dusunme ii dusun ii olsun umarim kist degildir
Direkt sitesinde yazılanlara göre uyguluyorum zaten gebelik öğrenince bırakın yazıyor, adetliyken içmeyin diyor videolarında daHe bn adetliyken die hatirliorum hayirlisi olsun kuzum
Aaaaa yok artık! ne biliyim kurun yazdigi yerde ne zaman baslanicagi yazmıyordu valla. bende hemen yaptım hatta esim sabahın 4unde ne soğanı neyin kafasını yaşıyorsun dediSakin ol kiz bu tarz seyler hep adetin 2 gunu 15 gun icilio nie bakmadin olsun bi kereden bisey olmaz ona bakarsan ilac ve maydanoz arti bazi bitki caylarida zararliymis zmmn gectikce okudum ama bazi kadinlar icsede gebelik oluo degisik yinede icmeyin siz cunku skntili isler
adetimin basladigi gun mu baslamam gerekiyor yoksa bittiği gun mu> bide hangi siteden bahsediyorsun paylasirmisin? hangi dr bahsettigin kisi?Direkt sitesinde yazılanlara göre uyguluyorum zaten gebelik öğrenince bırakın yazıyor, adetliyken içmeyin diyor videolarında daHadi bakalım şifa olsun inşAllah kuzum
Canım adetin bitince ertesi gün başlayabilirsinAaaaa yok artık! ne biliyim kurun yazdigi yerde ne zaman baslanicagi yazmıyordu valla. bende hemen yaptım hatta esim sabahın 4unde ne soğanı neyin kafasını yaşıyorsun dedihadi indallah bişey olmaz bakalım yapmiyim zaman ben. yani ne zaman yapsam ben bu isi tam olarak adetimin bittiği gunden 2 gun sonra mi başlıcam yoksa adetimin basladigi gun mu başlıcam?>>
Tamam çok teşekkürlerCanım adetin bitince ertesi gün başlayabilirsin
Canım lütfen üzülme belki yerleşiyordur. Bi tanıdığımın böyle sürekli ağrısı vardı hamileymiş 9 ay boyunca hem ağrı,hem kusma, hemde kanaması devam etti. O yüzden ağrıyla bilemezsin.yengem her adet döneminde adet sancısı çekti şişliği oldu ama hamileydi. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder gece uykusu düzenli olur yemesi içmesi sorunsuz olur inşallahGunaydinnnnnnnnn
Yaaaa bnm karnim agrio adet olcak gibi kasiklarim batio sislik hissi var sag kasigim da ve goguslerim cok acio 6. Gunum adetmi olcam ki
Hoş buldumYeni çüçekler gelmis hos gelmiiiis
Benm netim yooookkkk 
O yuzden pek gorunemiorm buralrda. Cok ozldm siziii.
CanisiAndyou guzl dusun dua et insllh bebisindir kismetten oteye yol dyou askm biliosn. Keyfine baaak. Bol bol uzan dinlen. Elini koy karnina konus . Guzl haberini duyalm insllhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?