Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldm

Zekta test zamanı gelmedimi artııııık
hadi güzel haberi ver artık yaaaa
bari ovu yap o da yeter bana
Akşam dönünce eve yapıcam kuzum ama ben biraz araştırdımda hamilelik olsa ovuda t c den daha koyu çıkmaso gerekiyomuş ama benim öyle değil modum düştü ya

Akşam dönünce eve yapıcam kuzum ama ben biraz araştırdımda hamilelik olsa ovuda t c den daha koyu çıkmaso gerekiyomuş ama benim öyle değil modum düştü ya
Nasıl gebelik testinde hemen koyu olmuyorsa ovu testinde de olmuyor yavaş yavaş artıyor :)

Nasıl gebelik testinde hemen koyu olmuyorsa ovu testinde de olmuyor yavaş yavaş artıyor :)
Ama kuzu baksana benim c bile koyu değil herkesin t c den koyu gerçi ben 2.3. Dk larda çektim Son fotoyu dahada bakmadım çöpe attım

Eklentiler

• CE1F22A3-FA70-45DE-A885-840B5E780270.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 42
kuzum evet öyle yazıyor ama herkeste gösterge değil ovu testleri
çünkü benim de koyu çıkıyordu ama gebelik olmadı mesela
başka bir arkadaş yaptığında silikti ama gebeydi
şimdi sen adetim düzensizleşti dedinya kimbilir adetinden kaç gün geçti
zamanla da koyualaşabilir sosmivida nın dediği gibi

Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin herşeyi hayırlısıyla getirsin

Evet arada bazen yumurtlama ile karışabiliyor malesef senin gibi çok umutluydum senden ama.napalim kısmet inşallah en yakın zamanda rabbim.nasip eder

Ne biliyim kuzu ya akşam anlicaZ

Evet arada bazen yumurtlama ile karışabiliyor malesef senin gibi çok umutluydum senden ama.napalim kısmet inşallah en yakın zamanda rabbim.nasip eder
bende çok umutlanmıştım kuzum
ama demekki ikinci kez yumurtlar gibi oldum
bakalım yeni ay yeni umutlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…