HosbuldmYeni çüçekler gelmis hos gelmiiiis
Benm netim yooookkkk 
O yuzden pek gorunemiorm buralrda. Cok ozldm siziii.
Canisi @Andyou guzl dusun dua et insllh bebisindirkismetten oteye yol dyou askm biliosn. Keyfine baaak. Bol bol uzan dinlen. Elini koy karnina konus . Guzl haberini duyalm insllhh.
Akşam dönünce eve yapıcam kuzum ama ben biraz araştırdımda hamilelik olsa ovuda t c den daha koyu çıkmaso gerekiyomuş ama benim öyle değil modum düştü yaZekta test zamanı gelmedimi artııııık
hadi güzel haberi ver artık yaaaa
bari ovu yap o da yeter bana
Nasıl gebelik testinde hemen koyu olmuyorsa ovu testinde de olmuyor yavaş yavaş artıyor :)Akşam dönünce eve yapıcam kuzum ama ben biraz araştırdımda hamilelik olsa ovuda t c den daha koyu çıkmaso gerekiyomuş ama benim öyle değil modum düştü ya
Ama kuzu baksana benim c bile koyu değil herkesin t c den koyuNasıl gebelik testinde hemen koyu olmuyorsa ovu testinde de olmuyor yavaş yavaş artıyor :)
Koyuluk gayet iyi benimkide boyleydi, bence gebelik testi yapmalısın:)Ama kuzu baksana benim c bile koyu değil herkesin t c den koyugerçi ben 2.3. Dk larda çektim Son fotoyu dahada bakmadım çöpe attım
Yapıcam kuzum inşallah eve geldik eşimin işi çıktı akşam gelirken getiricek testlerimii :)Koyuluk gayet iyi benimkide boyleydi, bence gebelik testi yapmalısın:)
kuzum evet öyle yazıyor ama herkeste gösterge değil ovu testleriAkşam dönünce eve yapıcam kuzum ama ben biraz araştırdımda hamilelik olsa ovuda t c den daha koyu çıkmaso gerekiyomuş ama benim öyle değil modum düştü ya
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin herşeyi hayırlısıyla getirsinEki Görüntüle 2548195
Kocamin kendini affettrme yontemlerinden biri kizlarbugun bnm dogm gunum. Dun gece 12 yi gecnce baktm tık yok. Ben de soledim uzunca bi sure trip aticm dedim. Bugun de bunu gondermis 3 aydir trip atmiodum. Kisa kestik sansa
Aa hani sen supriz yapicaktin :) keşke o almasaydıYapıcam kuzum inşallah eve geldik eşimin işi çıktı akşam gelirken getiricek testlerimii :)
harikaaaaaEki Görüntüle 2548195
Kocamin kendini affettrme yontemlerinden biri kizlarbugun bnm dogm gunum. Dun gece 12 yi gecnce baktm tık yok. Ben de soledim uzunca bi sure trip aticm dedim. Bugun de bunu gondermis 3 aydir trip atmiodum. Kisa kestik sansa
Evet arada bazen yumurtlama ile karışabiliyor malesef senin gibi çok umutluydum senden ama.napalim kısmet inşallah en yakın zamanda rabbim.nasip ederkuzum evet öyle yazıyor ama herkeste gösterge değil ovu testleri
çünkü benim de koyu çıkıyordu ama gebelik olmadı mesela
başka bir arkadaş yaptığında silikti ama gebeydi
şimdi sen adetim düzensizleşti dedinya kimbilir adetinden kaç gün geçti
zamanla da koyualaşabilirsosmivida nın dediği gibi
Ne biliyim kuzu ya akşam anlicaZkuzum evet öyle yazıyor ama herkeste gösterge değil ovu testleri
çünkü benim de koyu çıkıyordu ama gebelik olmadı mesela
başka bir arkadaş yaptığında silikti ama gebeydi
şimdi sen adetim düzensizleşti dedinya kimbilir adetinden kaç gün geçti
zamanla da koyualaşabilirsosmivida nın dediği gibi
Yine heyecanlı bir akşam.bizi bekliyor :)Ne biliyim kuzu ya akşam anlicaZ
bende çok umutlanmıştım kuzumEvet arada bazen yumurtlama ile karışabiliyor malesef senin gibi çok umutluydum senden ama.napalim kısmet inşallah en yakın zamanda rabbim.nasip eder
Evet yaa yapıcaktım ama test almaya gidemedim eve bırakıCağı için evimde eczanye baya uzak arabadan inerken dönerken bana test al dedim tüm süpriz pert :)))Aa hani sen supriz yapicaktin :) keşke o almasaydı
ay aynen yaaaa beni de etiketleyinnnnnYine heyecanlı bir akşam.bizi bekliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?