Inşallah canim, ben hayit otu suyu içiyordum bayadır adetleri düzenlemede çok iyi geldi, sende deneyebilirsinbende çok umutlanmıştım kuzum
ama demekki ikinci kez yumurtlar gibi oldum
bakalım yeni ay yeni umutlar
Bana da öyle geldi şuan kafamda bi seneryo dönüyo diyorum acaba yumurtluyomuyum yoksa kist mi var :)))Diğerinden daha koyuhadi bakalım inşallah
Inşallah ikiside değildirBana da öyle geldi şuan kafamda bi seneryo dönüyo diyorum acaba yumurtluyomuyum yoksa kist mi var :)))
aaa ben bunu şimdi gördümmmBak gelir gelmez yaptım son ovu testimdi :)sosmivida
Olsun bilseler bile yine supriz oluyor zaten :))Evet yaa yapıcaktım ama test almaya gidemedim eve bırakıCağı için evimde eczanye baya uzak arabadan inerken dönerken bana test al dedim tüm süpriz pert :)))
Sizimi benimi yaa kafayı yemem inşallah :) eğer negatif çıkarsa bende günleri değerlendirirm :))Yine heyecanlı bir akşam.bizi bekliyor :)
Kuzuu inşallah ya düşünüyorumda yediğim macunla bebek yoksa gecikmesi imkansız gibi inşallah akşam çift çizgi görürüm yaaaaa ben bunu şimdi gördümmm
ya işte daha koyuuuu kesin var yaaaa
Aynen bende o mantıkla gebelik testi yapmıştım, cıktı cok sukur :)Sizimi benimi yaa kafayı yemem inşallah :) eğer negatif çıkarsa bende günleri değerlendirirm :))
Ya onun ümitlenmesinede üzülüyorum o bana göre daha rahat ama gece uyurken baktım sarılmış karnımı tutuyor korkuyorumOlsun bilseler bile yine supriz oluyor zaten :))
aslında kuzum benim adetlerim çok düzenlidirInşallah canim, ben hayit otu suyu içiyordum bayadır adetleri düzenlemede çok iyi geldi, sende deneyebilirsin
Sen ovuda yapmıştın dimi hatırlıyorum sanki ama seninki baya koyuydu sankiAynen bende o mantıkla gebelik testi yapmıştım, cıktı cok sukur :)
kaç gün oldu gecikmenKuzuu inşallah ya düşünüyorumda yediğim macunla bebek yoksa gecikmesi imkansız gibi inşallah akşam çift çizgi görürüm yaa
Kız ovulasyon testi bu :)Canım hamiş misin ayyyyy
6 gün canım ama uygulamaya göre 5 bilemedimkaç gün oldu gecikmen
Sen ovuyu adetten öncemi yaptın canımaslında kuzum benim adetlerim çok düzenlidir
1 gün bile şaşmaz
yumurtlamam da öyle
14.gün yumurtlama olur hep
döngüm 28
ama yine de içeyim faydalı olduğunu çok okudum gebelik için
Tamam koyu çıkmış biliyorum ovu olduğunu o da koyu olunca gebelik gösterir yumurtlama günlerin de değilsin ki günün geçmiş diye biliyordum yanlış mıyım ben de ovu yaptım böyleydi sonra gebelikte çıkmıştıKız ovulasyon testi bu :)
He kıız ovu bu çarşambada böyleydi şimdide böyle geçti günüm can ama ben inatla yapmadım test bugün yapıcam artıkTamam koyu çıkmış biliyorum ovu olduğunu o da koyu olunca gebelik gösterir yumurtlama günlerin de değilsin ki günün geçmiş diye biliyordum yanlış mıyım ben de ovu yaptım böyleydi sonra gebelikte çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?