Bnde pazartesi keseyi gormeye gdicm dusundukce heycanlaniyorumCok guzel hayatım da hiçbi şey için bu kadar heyecanı bu kadar korkuyu bu kadar mutluluğu bir anda yaşamadım Annelik gercekten bambaşka bişey
İşte o yüzden diyorum gebelik var inşallah bence var çünkü ovu böyle çıkıyo gebelik oluncaHe kıız ovu bu çarşambada böyleydi şimdide böyle geçti günüm can ama ben inatla yapmadım test bugün yapıcam artık
Ya ağzın bal yesin ay deli gibiyim şuan yaa Şu ihtimal bile mükemmel bişey eğer pozitifse ben annemi olucam şaka gibi :))İşte o yüzden diyorum gebelik var inşallah bence var çünkü ovu böyle çıkıyo gebelik olunca
evet kuzummSen ovuyu adetten öncemi yaptın canım
Benden 1 gun onceAz önce çılgınca bişey yaptım hamileysem ne zaman doğuruyorum diye 24 haziran çıktı şimdi bu kadar heveslenmeme negatifse göz yaşlarım sel olmaz umarım :))
Ya ağzın bal yesin ay deli gibiyim şuan yaa Şu ihtimal bile mükemmel bişey eğer pozitifse ben annemi olucam şaka gibi :))
Acaba o zamanmı yumurtlama oldu kız yoksa neden pozitif çıksunki ovu yada üstünemi gördün acabaevet kuzumm
Ay ciddeen kuzum ya sen ne zaman öğrenmiştin hamileliğiniBenden 1 gun once
kuzum hiçbir problem yok bende eşimde de öylerosebatum sende herhangi bi problem varmıydı kuzum
Gecen hafta perşembe canım.Ay ciddeen kuzum ya sen ne zaman öğrenmiştin hamileliğini
yumurtlama olmuştur büyük ihtimal ama o zamanı değerlendirmedikAcaba o zamanmı yumurtlama oldu kız yoksa neden pozitif çıksunki ovu yada üstünemi gördün acaba
bazı insanlarda 2.yumurtlama olabiliyormuş bazı zamanlarda kuzumAcaba o zamanmı yumurtlama oldu kız yoksa neden pozitif çıksunki ovu yada üstünemi gördün acaba
adetine ne kadar kaldı kuzumKızlar benim kahverengi lekem gelmiş maalesef, adet ağrılarım yoktu bugün aslında gebe olma ihtimalim var gibi gelmişti ama çok zor bir gündü yoruldum filan bakalım devamı gelecek mi, gelir gibi geliyor bana hayırlısı artık bat bugün yarındır işte
Kuzum banq bi doktor polikistik var dedi ve rahimde polip falan var dedi ben doktora hiç güvenemedim tabi ama içim içimi yedi bana kürtaj yapmamız lazım dedi eşim izin vermedi sonra bende soğan kürü yaptım iyi de geldi sonra doktora gittim polikistik felan yok dedi sadece bi hormon yğksekmiş sırf onun Üçin bana 3 aylık doğum k. Hapı verdi ve korunucaksın dedi şok oldum tabi ben kullanmadım macun aldım eğer hamileysem önce Rabbim sonrada o macun vesile oldu :)kuzum hiçbir problem yok bende eşimde de öyle
adetlerim çok düzenlidir döngüm 28
yumurtlamam da hep 13 ya da 14.gün olur
5.ayımızdı deneyeli
sabırla bekliyoruz
sende varmıydı hiç kist falan
ben bi dönem enfeksiyon geçirdim ama ilaç kullandım o da geçti çok şükür
iç çamaşırı bile kasıklarımı deli gibi ağrıtıyordu o derece ama çok şükür bitti
Adet gününde sanırım iyi yapmışsın aslında ben kendime söz verdim test yapmicam diye 1 hafta dayandım :)Gecen hafta perşembe canım.
Testin fotosu varmı kuzubazı insanlarda 2.yumurtlama olabiliyormuş bazı zamanlarda kuzum
Regl yarındı canım ama bugün de olabilir benim erken gelir genelde, ağrılarım kesildiği için ümitlenmiştim ama sanmıyorum zaten yerleşme yumurtlamadan 9-10 gün sonra oluyormuş, kahverengiyle başladığına göre kist var galiba bendeadetine ne kadar kaldı kuzum
belki yerleşmedir
internete yerleşme kanaması hesaplama yaz hangi tarihlerde yerleşme kanaması olabileceğini hesaplıyor bi baksana ona
İnşallah canım yaAz önce çılgınca bişey yaptım hamileysem ne zaman doğuruyorum diye 24 haziran çıktı şimdi bu kadar heveslenmeme negatifse göz yaşlarım sel olmaz umarım :))
Ya ağzın bal yesin ay deli gibiyim şuan yaa Şu ihtimal bile mükemmel bişey eğer pozitifse ben annemi olucam şaka gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?