Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kiz daha nolsun koyulasmis git gide. Kalk al gel hadi yap su testiiii olecez merktaaan. Allhim.nolur olsuuuum
Karısının bitanesi gelince getiricek testi :))))) fatmişiiim inşallah dua edin bana

Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin herşeyi hayırlısıyla getirsin
Tsk ederm cnm amin insllh
Hemşom F Fatma KTL doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu senelere
Saolasn hemsom hep beraber
F Fatma KTL canım beniim nice senelere bebişinle birlikte hayırlı yaşların olsun :)
Tsk edrrm susam anasiii amin insllh
Bnde pazartesi keseyi gormeye gdicm dusundukce heycanlaniyorum degisik bi duygu ❤
Oyyy hamiis oldu da kese gormeye gidio iki gozumn ciceeeeee
Ben hala tam alisamadim
F Fatma KTL nice huzurlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle inş
Saol balım hep beraber insllh

Ewt kist surekli tekrarlio onu bnde biliorum yanliz adet oldun die gebslik olmadi anlamina gelmio bnm kiz kardesim adet sonrasi ogrendi 2 aylik bebegini normal adet gormus ve arada oluo bna sanci bole tek yerde olmuo bilemedim

Direkt sitesinde yazılanlara göre uyguluyorum zaten gebelik öğrenince bırakın yazıyor, adetliyken içmeyin diyor videolarında da Hadi bakalım şifa olsun inşAllah kuzum
Dogrudur kuzum bn biraz ttedirginim oyuzden mudahale ediom yoksa hic solemezdim seni dusundugum icin diom

Kuzum internetten bak kesin emin ol ama arkadasin biri yapiomus dio ya adet bitminde yapiomus o sende öle yap olmadi allahin izniyle olmaz bisey

Amin kuzum insallah bilmiom asilama yapanlari okuom bazilarinda hic belirti yok ama bnm goguslerim kasiklarim karin altim agrio bazen bacagima bile vuruo sizlio tuhaf uykumda cok 11 de 12 de kalkiom bak su an efsane uykum geldi uyku konusunda cok kotuyumdur normalde hic uyumam 12 de kalkiosam 1 2 gibi uyurdum gece simdi cabuk gelio uykum uyusam kis uykusuna yatmis gibi uyanmm sanirim insallah bebisdendir bu olaylar

He konusuom zaten diom bebis baba geldi yok esim gelio elini karnima koyuyom bak babAsi fln diom tuhaf olan elini ne zmn koysa batma oluo pskoljikde olabilir nasil hosuma gidio

Ayyy masallah size ve nice mutlu huzurlu saglikli yillara kuzum bebisinle esinle guzel gunlere insallah

Ewt kist surekli tekrarlio onu bnde biliorum yanliz adet oldun die gebslik olmadi anlamina gelmio bnm kiz kardesim adet sonrasi ogrendi 2 aylik bebegini normal adet gormus ve arada oluo bna sanci bole tek yerde olmuo bilemedim
Teşekkür ederim canım cevabın için. Şüphelerim kist yönünde ağır basıyor. Hayırlısı artık bakalım. İnşallah senin bebiş gibi duruyor.

Bir alet olsa da şu kistlerimize kendimiz bakabilsek ya evde. Hoff.. Adet görmeye başladığımdan beri hep aynı sıkıntılar. Çok sıkıldım artık bu kist işlerinden, ilaç kullanmaktan, ağrı çekmekten.

Soğan kürü yapmış mıydın hiç? ben başlayacağım haftaya. Benimde vardı küçük kistlerim, sorun olmaz dedi dr ama bazı aylar kahverengi ile başlıyor ve bitiyor rahatsız oluyorum..

Adet gününde sanırım iyi yapmışsın aslında ben kendime söz verdim test yapmicam diye 1 hafta dayandım :)
4 gun gecmiş ti canım hastaneye gittim kan verdim. Çarşamba gunu evde test yaptım perşembe sabah daha koyu cıkınca direk hastaneye koştum

4 gun gecmiş ti canım hastaneye gittim kan verdim. Çarşamba gunu evde test yaptım perşembe sabah daha koyu cıkınca direk hastaneye koştum
Anladım kuzum darısı başımıza :)

Çıldırıcam ya testleri iş yerinde unutmuş eşim şaka gibi ya salak gibi gidip kendim almadım sinirden deliricem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…