E kiz daha nolsun koyulasmis git gide. Kalk al gel hadi yap su testiiiiBak gelir gelmez yaptım son ovu testimdi :) @sosmivida
Karısının bitanesi gelince getiricek testi :))))) fatmişiiim inşallah dua edin banaE kiz daha nolsun koyulasmis git gide. Kalk al gel hadi yap su testiiiiolecez merktaaan. Allhim.nolur olsuuuum
Tsk ederm cnm amin insllhDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin herşeyi hayırlısıyla getirsin
Saolasn hemsom
Tsk edrrm susam anasiii
Oyyy hamiis oldu da kese gormeye gidio iki gozumn ciceeeeeeBnde pazartesi keseyi gormeye gdicm dusundukce heycanlaniyorumdegisik bi duygu ❤
Ben hala tam alisamadimAz önce çılgınca bişey yaptım hamileysem ne zaman doğuruyorum diye 24 haziran çıktı şimdi bu kadar heveslenmeme negatifse göz yaşlarım sel olmaz umarım :))
Ya ağzın bal yesin ay deli gibiyim şuan yaa Şu ihtimal bile mükemmel bişey eğer pozitifse ben annemi olucam şaka gibi :))
Saol balım hep beraber insllh
Ewt kist surekli tekrarlio onu bnde biliorum yanliz adet oldun die gebslik olmadi anlamina gelmio bnm kiz kardesim adet sonrasi ogrendi 2 aylik bebegini normal adet gormus ve arada oluo bna sanci bole tek yerde olmuo bilemedimSenin hissettigin batma nasıl? Böyle arada gelip giden bir şey mi? Benimki sürekli olan sabit bir batma, yani her an var. Kistim varken böyle oluyordu o yüzden kist olduğunu düşünüyorum. Bir de bebek olması için adetimden hemen sonra olmuş olması lazım ki biz öyle bir değerlendirme yapamadık ama adet öncesi oldu, yani benim yumurtlamam adetin hemen bitiminde oluyor. Bilmiyorum ya kafam karışık şimdi düşününce ilişki zamanlariyla pek tutmuyor bebiş olma ihtimali. İnşallah kist değildir tabi ama bu kistin sürekli kendini tekrarladığını biliyorum.
Dogrudur kuzum bn biraz ttedirginim oyuzden mudahale ediom yoksa hic solemezdim seni dusundugum icin diomDirekt sitesinde yazılanlara göre uyguluyorum zaten gebelik öğrenince bırakın yazıyor, adetliyken içmeyin diyor videolarında daHadi bakalım şifa olsun inşAllah kuzum
Kuzum internetten bak kesin emin ol ama arkadasin biri yapiomus dio ya adet bitminde yapiomus o sende öle yap olmadi allahin izniyle olmaz biseyAaaaa yok artık! ne biliyim kurun yazdigi yerde ne zaman baslanicagi yazmıyordu valla. bende hemen yaptım hatta esim sabahın 4unde ne soğanı neyin kafasını yaşıyorsun dedihadi indallah bişey olmaz bakalım yapmiyim zaman ben. yani ne zaman yapsam ben bu isi tam olarak adetimin bittiği gunden 2 gun sonra mi başlıcam yoksa adetimin basladigi gun mu başlıcam?>>
Amin kuzum insallah bilmiom asilama yapanlari okuom bazilarinda hic belirti yok ama bnm goguslerim kasiklarim karin altim agrio bazen bacagima bile vuruo sizlio tuhaf uykumda cok 11 de 12 de kalkiom bak su an efsane uykum geldi uyku konusunda cok kotuyumdur normalde hic uyumam 12 de kalkiosam 1 2 gibi uyurdum gece simdi cabuk gelio uykum uyusam kis uykusuna yatmis gibi uyanmm sanirim insallah bebisdendir bu olaylarCanım lütfen üzülme belki yerleşiyordur. Bi tanıdığımın böyle sürekli ağrısı vardı hamileymiş 9 ay boyunca hem ağrı,hem kusma, hemde kanaması devam etti. O yüzden ağrıyla bilemezsin.yengem her adet döneminde adet sancısı çekti şişliği oldu ama hamileydi. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder gece uykusu düzenli olur yemesi içmesi sorunsuz olur inşallah
He konusuom zaten diom bebis baba geldi yok esim gelio elini karnima koyuyom bak babAsi fln diom tuhaf olan elini ne zmn koysa batma oluo pskoljikde olabilir nasil hosuma gidioYeni çüçekler gelmis hos gelmiiiis
Benm netim yooookkkk 
O yuzden pek gorunemiorm buralrda. Cok ozldm siziii.
CanisiAndyou guzl dusun dua et insllh bebisindir kismetten oteye yol dyou askm biliosn. Keyfine baaak. Bol bol uzan dinlen. Elini koy karnina konus . Guzl haberini duyalm insllhh.
Var bnce varAma kuzu baksana benim c bile koyu değil herkesin t c den koyugerçi ben 2.3. Dk larda çektim Son fotoyu dahada bakmadım çöpe attım
Ayyy masallah size ve nice mutlu huzurlu saglikli yillara kuzum bebisinle esinle guzel gunlere insallahEki Görüntüle 2548195
Kocamin kendini affettrme yontemlerinden biri kizlarbugun bnm dogm gunum. Dun gece 12 yi gecnce baktm tık yok. Ben de soledim uzunca bi sure trip aticm dedim. Bugun de bunu gondermis 3 aydir trip atmiodum. Kisa kestik sansa
Teşekkür ederim canım cevabın için. Şüphelerim kist yönünde ağır basıyor. Hayırlısı artık bakalım. İnşallah senin bebiş gibi duruyor.Ewt kist surekli tekrarlio onu bnde biliorum yanliz adet oldun die gebslik olmadi anlamina gelmio bnm kiz kardesim adet sonrasi ogrendi 2 aylik bebegini normal adet gormus ve arada oluo bna sanci bole tek yerde olmuo bilemedim
İnşallah kuzum benim Rabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin :)Var bnce var
Ay insallah kuzum asilamanin tutmasi cok dusuktu belki supriz olur diorum ve insallah sanada supriz olurda bebis olurTeşekkür ederim canım cevabın için. Şüphelerim kist yönünde ağır basıyor. Hayırlısı artık bakalım. İnşallah senin bebiş gibi duruyor.
Soğan kürü yapmış mıydın hiç? ben başlayacağım haftaya. Benimde vardı küçük kistlerim, sorun olmaz dedi dr ama bazı aylar kahverengi ile başlıyor ve bitiyor rahatsız oluyorum..Bir alet olsa da şu kistlerimize kendimiz bakabilsek ya evde. Hoff.. Adet görmeye başladığımdan beri hep aynı sıkıntılar. Çok sıkıldım artık bu kist işlerinden, ilaç kullanmaktan, ağrı çekmekten.
4 gun gecmiş ti canım hastaneye gittim kan verdim. Çarşamba gunu evde test yaptım perşembe sabah daha koyu cıkınca direk hastaneye koştumAdet gününde sanırım iyi yapmışsın aslında ben kendime söz verdim test yapmicam diye 1 hafta dayandım :)
Anladım kuzum darısı başımıza :)4 gun gecmiş ti canım hastaneye gittim kan verdim. Çarşamba gunu evde test yaptım perşembe sabah daha koyu cıkınca direk hastaneye koştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?