Evet tabi sonuçta herkes ister anne baba olmayı ama işte imtihan dünyasıYa onun ümitlenmesinede üzülüyorum o bana göre daha rahat ama gece uyurken baktım sarılmış karnımı tutuyor korkuyorum
Yani ben doğal şeylerin faydası olduğuna çok ınanıyorum, ben bi kürtaj filanda olduğum için rahim iyi toparlansin diyede içtim biraz, bana ose yaradı gibi geliyor, hatta eşimde çakşır otu yagi kullandı biraz ve keçiboynuzu pekmezi, özellikle pekmezi çok tüketti sevdiği için tatlı niyetine yiyordu :)aslında kuzum benim adetlerim çok düzenlidir
1 gün bile şaşmaz
yumurtlamam da öyle
14.gün yumurtlama olur hep
döngüm 28
ama yine de içeyim faydalı olduğunu çok okudum gebelik için
Hadi yaaa vardır herseyde bi hayır diyelim ama kötü olmusÇıldırıcam ya testleri iş yerinde unutmuş eşim şaka gibi ya salak gibi gidip kendim almadım sinirden deliricem
Evet benimki erken çatladı diye yine belki çatlar diye kontrol ettim ilk başlarda hiç gözükmüyordu sonra yavaş yavaş koyulasti bende ilk başta beklemiyordum hatta erken gebelik testi yaptım cikmadi ertesi gün normal gebelik yaptım cıktı, hayırlısı diyelim inşallah sende de çıkarSen ovuda yapmıştın dimi hatırlıyorum sanki ama seninki baya koyuydu sanki
Bende aynen senin gibi öğrenmeden yaptım merak edip benimde 24 haziran cıktı:)Az önce çılgınca bişey yaptım hamileysem ne zaman doğuruyorum diye 24 haziran çıktı şimdi bu kadar heveslenmeme negatifse göz yaşlarım sel olmaz umarım :))
Ya ağzın bal yesin ay deli gibiyim şuan yaa Şu ihtimal bile mükemmel bişey eğer pozitifse ben annemi olucam şaka gibi :))
Polikistik over değil benimki canım. Lanet olasıca çikolata kisti. Gidip gidip geri geliyor. Menopozda tam kurtuluş. Sinirlerim bozuk çok.Soğan kürü yapmış mıydın hiç? ben başlayacağım haftaya. Benimde vardı küçük kistlerim, sorun olmaz dedi dr ama bazı aylar kahverengi ile başlıyor ve bitiyor rahatsız oluyorum..
Ameliyat oldun mu cnm sen? Bende de var 4 5 cm lerdePolikistik over değil benimki canım. Lanet olasıca çikolata kisti. Gidip gidip geri geliyor. Menopozda tam kurtuluş. Sinirlerim bozuk çok.
Yok olmadım hiç. Olsan da tekrarlıyor Allahın belası. En son 4.5 cm iken ilaç kullandım yok oldu, iki aydır yoktu şimdi yine başladı ağrıları. 31 Yaşındayım, 15imden beri sürekli ilaç kullanıp durdum. Gidip gidip geldi. Yoruldum artık.Ameliyat oldun mu cnm sen? Bende de var 4 5 cm lerde
Bugün yarın çatlama olur, degerlendirin.Kontrol çizgisi kadar koyu şu an
Ederaf benim ismimi değiştirmedim ahahahEderafmısın sen isimmi degistirdinhayırlısı olsun canım
Arkadaşlar rahim filmi hakkında bilgi verebilirmisiniz tecrübeli arkadaşlarım ücreti ne kadar devlet hastanesi yada üniversite hastanesi yapıyor mu?anesteziye gerek var mı?ve hsg den sonra hamile kalan oldu mu?
Gittin mi kontrole belki yoktur ya. Malesef ilaç işe yaramıyor bu kistte bende denedim. Ne kadarlık evlisin bende 30 yaşındayımYok olmadım hiç. Olsan da tekrarlıyor Allahın belası. En son 4.5 cm iken ilaç kullandım yok oldu, iki aydır yoktu şimdi yine başladı ağrıları. 31 Yaşındayım, 15imden beri sürekli ilaç kullanıp durdum. Gidip gidip geldi. Yoruldum artık.
Çok teşekkür ederimBugün yarın çatlama olur, degerlendirin.
Aşilamanin kuzu
Hmm daha büyük mü oluyormuş o demek, tekrarlayan birşeyse zormuş o zaman ya bilmiyordum ben, ilaç tedavisinden hemen sonra tekrarlamadan hamileliğin oluşması lazım o zaman onu da ayarlayamıyoruz kiPolikistik over değil benimki canım. Lanet olasıca çikolata kisti. Gidip gidip geri geliyor. Menopozda tam kurtuluş. Sinirlerim bozuk çok.
Insallah kuzum peki gogus agrin oldumu ? Inanilmaz acio adet öncesi bile hic bole acimadi ve akintimda artti dunden beri
Bir sene oldu evleneli. Kontrole henüz gitmedim ama bu ağrıyı biliyorum, bir de aynı yerde olunca o olduğuna eminim neredeyse. Dün akşamüstü başladı ağrısı. Adetime iki hafta var, yumurtlama zamanım değil ve yumurtlama ağrısı böyle şiddetli olmuyor biliyorum. Bugün bu durumdan ne kadar yorulduğumu farkettim. Öyle üzgünüm ki. Ne kist tamamen gidiyor ne de çocuk oluyor.Gittin mi kontrole belki yoktur ya. Malesef ilaç işe yaramıyor bu kistte bende denedim. Ne kadarlık evlisin bende 30 yaşındayım
Aynen öyle, hamile kalamıyorum ve kist geri geliyor.Hmm daha büyük mü oluyormuş o demek, tekrarlayan birşeyse zormuş o zaman ya bilmiyordum ben, ilaç tedavisinden hemen sonra tekrarlamadan hamileliğin oluşması lazım o zaman onu da ayarlayamıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?